Selam ♾️ Size şans verilseydi Dünyada ki tüm kuralları siz belirlemek ister miydiniz, ve bunu keyfinize göre mi yoksa daha güzel bir dünya için mi kullanırdınız.

Selam ♾️ Size şans verilseydi Dünyada ki tüm kuralları siz belirlemek ister miydiniz, ve bunu keyfinize göre mi yoksa daha güzel bir dünya için mi kullanırdınız.

Var olan kuralları uymayanları ağır cezalar getirmek isterdim. Mesala en basiti yerlere çöp atanları öyle bir ceza verirdim ki bırak çöp atmayı yere tüküremezlerdi bile. Nefret ediyorum yere çöp atan insanlardan..
Fırsat her zaman var aslında. Kurallar ihlâl edilmek içindir. Topluma ve insanlara ise fikir üretebilenler tesir eder. İnsanoğlu kendisine doğrudan emredilmesini sevmez. Fakat manipüle edilerek herkese her şey yaptırılabilir. Birine gidip herhangi bir kadına/ erkeğe âşık olmasını emretseler o insan o kadından/ erkekten nefret eder. İnsanoğlu karmaşık fazlasıyla.
Bu benim için çok büyük bir sorumluluk olurdu, büyük güçler büyük sorumluluklar gerektirir 😄 ama isterdim. En azından dünya şimdikinden daha güzel ve yaşanabilir bir yer olurdu..
Evet medeniyetten haberi olmayan, etrafındaki canlılara zerre kadar saygı duymayan yaratıkların hizaya gelmesini sağlardım..
En güzeli abla bende aynı düşünüyorum..
Yönetimi bana verseler nefes aldırmazdım ben o yüzden iyi ki ben de değil ashas :D :D
Bence keşke sende olsaydı abla en azından kötü insanlardan kurtulurduk :D :D
😂😂 ✨✨ cansın kardeşim
Sende abla 😂🙏✨
Teşekkürler Barış :D ✨
Rica ederim abla :D ✨
Cevap
16Cevap
İstemezdim, zaten var olan kurallara kim uyuyor ki 😅
Evet değiştirdinmerhaba.
Tek başıma bunu yapmak istemezdim. Herkes için ortak ne iyi olacaksa onlar belirlensin ve bu tek kişinin kararı olmasın isterdim
Teşekkür ederim ✨
Rica ederim🧚
Tabii ki isterdim..
Bazı insanları hayattan atınca zaten kurallar konmuş olur..
Çok güzel devrimler yapacağıma inanıyorum. İlk önce hukuk değişikliği yapar ve cezaevlerin arttırılmasını sağlardım. Cezaevi az diye suçlular serbest bırakılıyor.
Güzel bir soru 👏
Elimde olsa öncelikle savaşları durdururdum.
İki ülke başkanı anlaşamazlar ve sonuç olarak, aslında savaşmayı bile istemeyen milyonlarca insanın canları ortaya konur.
Bunca insanın hayatının, birkaç kişinin ağzından çıkacak olan cümlelere bağlı olması hak değil.
Kuralsız yaşamayı sevdiğim için elime fırsat geçen bir dünyada da tek kural belirledim. ÖNCEKİ BÜTÜN KURALLARA KARŞI ÇIKMAK.
Kuralları belirlesem ne olucak ki kimse kurallara uymaz boşuna kendimi üzerim.
😍🤗Kendi öz sağlığım içinse evet..👍🏻
Ewet isterdim.. tek kural olurdu o daaa.. kuralsızlık.. amaaannnnn🤣🤣
Biraz alakasız ama ahlak eğitimi verilsin isterdim bir de bilim, evrim
Belirlemek isterdim. İşgalcilik ve sömürgeciliğe ağır ceza yaptırımı uygulatırdım.
Tabiki en güzel dünya olması için çabalardım
Her kuralı belirlemek istemezdim şahsen fakat kuralı öğrenip uygulamayan insanlara uygulattırmayı öğretirdim kuralları bilen bir insan uygulamayı da biliyorsa zaten bana gerek kalmaz bu arada profiline baktım tatlı bir tipin var
Evet isterdim
Yok aman hiç gerek yok
Daha huzurlu bir toplum düzeni oluştururdum ilk.
Bende öyle ✨
Dua edin ki fırsat vermesinler bana 🤣
:D :D
Uğraşamam bu kadar insanla 😄
Hiç uğraşamam xd
Daha iyi bir dünya için yapardım elbette..
Cengizhan...🤔
evet, belirlemek isterdim.
Isterdim daha güzel olması için çabalardım
Keşke öyle bir şey olsaydı
Evt çok isterdim farklı farklı fikirlerim var😃
Tabii
Kesinlikle...
İsterdim
Kesinlikle
Tabii ki
Adeletti belirlerdim
İsterdim tabi