Renkli bi kişilik sayılmam, hakim olduğum renkler benim aslımdır..

Renkli bi kişilik sayılmam, hakim olduğum renkler benim aslımdır..

Ben her zaman için aynıyım neysem oyum ayni içim dışım birdir. açık sözlüyüm ve mesela kimsenin arkasından konuşmam ayda yüzüne demeyeceğim bir şeyi arkasından da konuşmam. ama eğlenceli olmayı seviyorum çünkü zaten kendi hayatımda çok da mutlu sayılmam bu yüzden de istiyorum ki arkadaşım olsun konuşkan olsun eğlenceli olsun.. :9
Renkli bir kişiliğe sahip değilim. Kişiye göre değişim göstermiyorum. Genel olarak kendimi olduğum gibi yansıtıyorum.
Bazen çok enerjik olabilirim ve daha samimi davranabilirim. Bazense daha enerjisiz ve daha soğuk olabilirim. Bu durum, oldukça değişken olabiliyor.
Çok renkli cıvıl cıvıl sayılmam. Modumu yakalayabildiğim ortamda parlarım yoksa soğuk nevaleyim.
Renkli kişiliğim bence 😌
Cevap
10Cevap
Soğuk yapım var sankim
Her türden her dinden her telden insanla konuşuruz, ateistle dini, dinsizlerle de yapmadıklarını tartışırız. Yeter ki insan olsun, konuşacak ortak bir dil bulunur elbet her konuya girer çıkarız birbirimizi kırmadan tartışmadan..
renkli demişken erkek renkli giyinir mi? mor lila pembe kırmızı vs ben çok severim giyerim de
Kişiye ve ortama göre modum düşebiliyor farklı bir insan modeline dönüşebiliyorum
Genelde renkli bir kişiymiş ama istemediklerim değil.
Bence renkliyim rengarenk açan çiçeklerim var 😀
İçimde çok fazla renge sahibim ama herkese karşı aynı rengi göstermiyorum
mevsimlerin olduğu gibi kişilerin de renkleri vardır diyorum
Yok karamsar bi tipim ben
Yoo değilim. Dümdüz normal bir insanım 🤭
Kişiye göre renk değiştiririm.
Renkliyim rengarenk 🌈🌈
Renkli ve kişilere göre renk de değişen
Kişiye göre renk
değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?