Selam ♾️ şu an hayatınızda esir olduğunuz bir duygu ya da duygular var mı, bir türlü geçmeyen ya da sürekli düşündüğünüz bir şey, ve duygularınız mı sizi yönetiyor siz mi onları yönetiyorsunuz.

Selam ♾️ şu an hayatınızda esir olduğunuz bir duygu ya da duygular var mı, bir türlü geçmeyen ya da sürekli düşündüğünüz bir şey, ve duygularınız mı sizi yönetiyor siz mi onları yönetiyorsunuz.

Esaret hiç bana göre değil.. Bazen kıskançlığın esiri olabiliyorum.. Sanırım en güçlü duygum bu..
O da Allah'tan çekememezlik, haset anlamında değil..
Elbette ki var, kafamı dinlemek istiyorum, bu duygunun esiriyim, özgürlüğün esiriyim. Yeterince özgür değilim, zaman kavramı benim için öyle mühim ki, bir saniye bile benim için kıymetli, o bir saniyeyi bile kimseciklere vermek istemiyorum lakin meşguliyetler dilediğim kadar özgürce zaman geçirmemin önüne geçiyor, alanıma girilmesine de tahammül edemem, mesafemi koruyabilen bir insan olsam da bazen benim de göz yummak zorunda kaldığım zamanlar oluyor. Özgürlük duygusunun esiriyim, bence herkes kimseye zarar vermeden, sevdiklerini de düşünerek özgür olmalı, kimse kimsenin alanına tecavüz etmemeli
🌸🌸
Kendim olmak duygusu. Gerçek ben olmak 😎
🍀😎
🍀😎
Teşekkür ederim 😎🍀
Rica ederim 🍀😎
Hayır yok
Rica ederim 🦋🤗
Cevap
7Cevap
Ertelemek. Büyük problemim bu. yüksek anksiyete yaşıyorum ve işleri asla zamaninda yapmam. Birsey planlamaya kalkarsam kabus gibi günler geçiririm. Bir yere yetismek ya da bir seyi belli bir zamanda yetistirmeye calismak benim icin cehennem gibi. Ayrica hesap sorulmasi elestirilmek beni bataklığa çeker. Kendi halimde olabildiğince insanlardan uzak yasıyorum. Hic cekilir biri degilim. Allah huylarimi islah etsin
Aslında pozitif biriyim ama ortaokuldan beri geçmeyen stresli bir halim var. Sınav zamanları daha da arttığı için hayatımı zorlaştırıyor bazen.
Teşekkürler
Rica ederim 🍀
Var, umutsuzluk. Hic bir şeyi umud edemez hayal kuramaz ve gelecekten hiç bir şey beklemez oldum
Bir yere kadar esirdim evet aşırı duygusal aşırı düşünen artık hiç kimsenin ne de bir duygunun esiri değilim..
Mükemmeliyetçilik duygusu diyebilirim, bazen işleri daha da kötüleştiriyor maalesef..
Var.. her şeyi çok fazla düşünmek... neyi düşünüyorum. Olan oluyor zaten
İçimdeki ırkçılığı aşamıyorum maalesef arap görünce bile tüylerim ürperiyor.
Anksiyeteden dolayı beynimin içinde çaresizce yaşıyorum 🥺
Üzülmek kırgınlık dan başka bir şey yok
Özlem duygusu
İyi niyetime hakim olamamak diyelim.
Ümitsizlik ve kaygı
Pek esiri olduğum bir duygu yok.
Sinir audjsjs
Geçer umarım sdjsdj
Sosyal medyada yorum okumayı bırakırsam geçecek de aixjwbdh
Bence oku ama umursama hiç birini sdjsdjsd
Okursam mutlaka sövüyorum😂
O zaman nasıl rahat ediyorsan sdjsdj 😂