Selamlar efendiim selamlar. Soru atıp atmamak arasında kararsız kaldım, aslında film izleyecektim ama bari 2 soru atıp öyle gideyim dedim. 💁🏼♀️☺️
Hepimizin türlü eksikleri, yarım kalmışlıkları, tamam olmasını istediği duaları ve niyazları var elbette. Kimisi için ulaşılmaz, kimisi içinse cesaret edilemeyen...
Peki sizce, bizim neye ihtiyacımız var?
Soru sizindir efendim. Hayırlı ve keyifli geceler dilerim. Vesselam.
Ünlü olmak lazım bence. Hayatın çoğu kilitleri açılır. Para, bilmediğin duygular, her alana ünlülük etkisi, kapitalizm sistemi derecesine girme vb. Dünya'yı artık farklı gözle görürsün. Önceki hayatın verimsiz, kalitesiz yaşamdır. Hayatı izleyenlerden değil, yaşayanlardan olup, kendininde en iyi versiyonunu yakalarsın.
Merhaba. Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Ünlü olmak birçok şeyin kilidini açar, ünlü olmadığın bir hayat verimsiz bir hayat demişsiniz. Buna pek katılamadım. Birilerinin sizi tanıması mı sizi verimli biri yapacak yani?
Ünlü olduğun zaman dopamin ve seratonin daha iyi salgılanır. Buda yaptığın işlerde daha iyi hissetmeni sağlar. Ünlüler hayatta bir şey başararak oraya gelmiştir. Diğer insanlardan bir adım öndedir. Tanınarak toplumun gözü önünde oldukları için insanlara en akıllıyı sunmaya çalışırlar. Ünlü olmayan verimliyse oraya ulaşır zaten. Kendi istemese bile genede ünlüden kaliteli yaşayamaz.
Uzaylıgörl... Karabatak olmaya mı karar verdin bakalım sen? Gitme ya hu, şuralarda takıldığımız birkaç kişiden birisiniz, yalnız bırakma bizleri... Cevaba gelecek olursak da bize lazım olan şey, en azından benim adıma, naif bir kalp bence. İnce olmayan incelikten anlamıyor velhasıl. ☺️
Yettim yettim zaten fazla uzak da kalamıyorum 🤦♂️ ama şey naif toy demek. Nahif, ince ruhlu ve zarafet sahibi anlamında. Ufak bir karıştırma şeysi olunca duramadım da 🤭
Aslında yanlışlığın içinde güzel bir tevafuk yakalamış saymak istiyorum kendimi yine de. Naif bir kalp istemek de hata olmaz kanımca, bir şeyden haberi olmamış, kırılmayı kırmayı bilmeyen... Yine de teşekkür ederim canım canım 🌹☺️🌸