Ben at nalıyla geziyorum. Şaka şaka hiç birine itibar etmem. Gelen Allah'tan gelsin, gerisi yalan.

Ben at nalıyla geziyorum. Şaka şaka hiç birine itibar etmem. Gelen Allah'tan gelsin, gerisi yalan.

Evet batıl inanca sahip çok kişi var ama uzak durmayı deniyorum onlardan :D çünkü tıp veya bilimsellikten uzak oldukları için laf da anlamıyorlar
Aman aman az ötede inansınlar.
Cevap
2Cevap
Benim batıl inancım yok. Adı üstünde batıl çünkü. Ben realist bir insanım. Böyle saçmalıklara itibar etmem. Ama çevremde inananlar oluyor tabi
Çok şükür mantıklı realist hanımefendiler de varmış 😅 genelde envayi çeşit fal peşinde koşarlar ya ona istinaden. Çok iyi fal bakarım bu arada sjsjsjsjsj
Ay falan inanan hala var ya hayret ediyorum ya 😂 görünce bi gülme geliyor
Hiç sorma ya bide ağzı açık dinlemiyorlar mı bende hayretler içinde onları izliyorum. Ama şöyle düşün herkese duymak istediklerini söylersen sana bağımlı olurlar. Buda öyle bişey bence.
Evet haklı olabilirsin. Ama mantık olmalı her zaman ya. O kadar toz pembe bakamıyorum ben 😂
Merhaba,
Benim yok çevremdeki kişilerin var ama umursmıyorum.. 😅
Batıl inançlar insanları kötü yola yanlış yola sürükleyebilir..
Evet çok haklısınız kesinlikle katılıyorum abi 😅
Teşekkür ederim sende çok haklısın 😅Allah seni inandırsın 😅
Benım yok cevremdekilerin dusuncesi de umrumda dahi değil
Ne kadar güzel. Aynen dewam
Evet 😂
haa hahaha erkeklerde mi evlenmek icin dua ediyomus sasirtici. evlenmek isteyen erkek gider kiz ister. kizin beklemekten baska yapacagi hic bisey yok
Amin
Şükür bu konularda ben kadar çevremde bilinçli
Çok iyi👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?