Selam ♾️ Size göre gizemli bir insanın özellikleri nelerdir. Nasıl karakterde bir insanı gizemli bulursunuz ve bu sizin dikkatinizi çeker mi. ya da kendinizi gizemli biri olarak tanımlayabilir misiniz.

Selam ♾️ Size göre gizemli bir insanın özellikleri nelerdir. Nasıl karakterde bir insanı gizemli bulursunuz ve bu sizin dikkatinizi çeker mi. ya da kendinizi gizemli biri olarak tanımlayabilir misiniz.

Bazı insanlar ayna gibidir. Kendini olduğu gibi yansıtır. Bazıları kendini duygularını açık etmekten hoşlanmaz. Onu tanıdıkça zamanla gerçek kişiliğini öğrenirsin. Ben zamanla tanıdığım yavaşça çözdüğüm insanları beğenirim. Kendimde öyleyim duvarlarımı hemen indirmem.
Teşekkürler :)
Rica ederim 😊
Az konuşur, derdini anlatmaz, hakkında az şey bilinir.. aklıma ilk bunlar geldi.
Kesinlikle
Teşekkürler 🍀
Rica ederim 🍀
Az konuşur herşeyin paylaşamaz sorulmadan anlatmaz dikkat çeker evett
🤗
🤗🦋
Sadece tek başına oturan bir insan bana gizemli gelir, tabii ki onunla konuşmak isterim dost canlısı olmak böyle bir şey. Ben kendimi gizemliden de saymam, tek başıma olsam zaten kendi halimde takılan birisiyim.
Cevap
8Cevap
Çok konuşmaz, kendine has havası vardır. Pek sosyalleşmez ve kendini açık etmez.
Derdini de mutluluğunu da herkes bilmez, ketumdur, güvenilir bir sır saklayıcıdır, gece yaşar ve en önemlisi magazin programı izlerken boğulma hissi gelir ve dedikodu ortamında bulunmaz. Kahvesini yalnız içmeyi sever😎
Genelde herkese karşı soğuk ve kendisi hakkında hiç bilgi vermeyen insanlar olur ama bazılarıda maalesef yalan söyleyerek kendini gizliyo. Kimin gizemli olduğunu anlamak çok zor.
Sarı saçlı ve mavi gözlü olurlar, zengin olurlar, soyadları da Haznedar olursa gizemli olunabilir.
Sessiz pek bir şeyini anlatmayan biridir ve sıkar bir süre sonra
Az konuşan, az gülen, az uyuyan ve az sayıda dostu olan insanlar, oldukça gizemlidir.
Pratik zeka bir durumda en doğru şeyi yapması
Ben kendiyle barışık yalnizliktan keyif alan herşeyini hetkese anlatmayan insanlari gizəmli bulurum
Her daim karşı taraftan bilgiler alır ama asla kendiyle alakalı bir bilgi vermez
Gizemli insanlar bı süre sonra sıkıyor bence.
Zorulara belirsiz cevap verir
Sessizce istediğini elde eden tipler
Çok konuşmayıp etrafı izleyen, dinleyen
Gizemli olması 😄🤷♂️
Ser verir sır vermez en yakınında ki kişiden başkası anlamaz onu.
Sinsi insanlardan hoşlanmam
Normalin dışında ise bana gizemli gelir.
İnsan içine karışmaz ve uzak kalır
Az konuşması
Az konuşması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?