Selam ♾️ En güzel intikam başarıdır, sizi sevmeyen herkesi üzer. Bu söze katılıyor musunuz. Yoksa intikam demek mutlaka sizin kötülüğünüzü isteyen birine zarar vermek demek midir sizin için. Kişilik karakter olarak kinci bir yapınız var mıdır.

Selam ♾️ En güzel intikam başarıdır, sizi sevmeyen herkesi üzer. Bu söze katılıyor musunuz. Yoksa intikam demek mutlaka sizin kötülüğünüzü isteyen birine zarar vermek demek midir sizin için. Kişilik karakter olarak kinci bir yapınız var mıdır.

Beni sevmeyen sadece beni üzer ki bunu yapıyorsa zaten başkasını mutlu ediyordur diye düşünürum ki bu kesinlikle doğru.. intikamci kinci biri değilim bunun için özel bir çaba sarfetmem... dediğin gibi en büyük intikam Başarıdir.. benim intikamim karşımdaki beni hak etmeyini üzeni yorani Yok saymaktır.. çok güzel yok sayarım.. onu haketmek için elinden geleni yapmıştır muhakkak.. hak edene hak ettiğini veriyorum sadece..
Haklısın abla katılıyorum.. 🌹
Adalete bağlı biriyim dolayısıyla kimseye haksızlık yapmak istemediğim gibi, kendime ve en sevdiklerime de haksızlık yaptırtmam. Birilerinin mağdur ettiği insanların "umrumun u'su değil" söylemleri kadar sahte bir söylem de yok bence. Açık ve net söylüyorum "benim umrumda, bana ve sevdiklerime bulaşana ben de iadei bulaşma yaparım, gururla belirtiyorum, kinciyim, nett." İntikamın en muazzam versiyonu evet başarıdır fakat tek şahane hâli başarı değildir😎
Teşekkür ederim 😎🍀
Rica ederim 😎🍀
EİC için çok teşekkürler 🙏😎🍀
😎🍀🙏☺️
Katılıyorum kesinlikle. Kötülükle karşılık vermek yerine yok sayarak kendimize yönelmek ve başarı elde etmek daha iyi. Karşıdaki kişinin seviyesine de düşmemiş oluyoruz ayrıca.
🍀
En güzel intikam kayıtsızlktır
Birini başarılarmla ezmek beni daha üstn bir insan yapmaz benm mutlulugm herkesn mutlulugu olsn isterm birilerinin uzüntüsü degl
Teşekkür ederim ✨
Cevap
6Cevap
En güzel intikamlardan biri olduğu kesin.
Kinci değilim ama hakedene hakettiğini vermeyi severim. Başarı çekemeyenlere karşı güzel bir cevap olur her zaman. Ve bu cevabı verdiğim çok insan var 😊
Teşekkürler :)
Ricalar 🧚
Uygar insan, kindar insan değildir. İntikam duygusuyla başarıya ulaşmaya çalışmak, insanı bariz hatalara zorlar. Başarıyı kendi mutluluğunuz için istemelisiniz. Onay almak ya da intikam almak için değil.
En güzel intikam unutmaktır. Çünkü insan egosunu kontrol altında tutmakta zorlanan bir varlık. O yüzden unutulmak her insan için çok rahatsız edicidir
Valla benim intikam anlayışım hadbildirmekten ibaret😈
Bizi sevmeyenlere en güzel cevap olur bir şeyleri başardığımızda buna sevinmezler
Basaridir tabiki seni sevmeyen herkesi uzer
Akışına bırakmaktır. Yok saymaktır.
Hiç bir zaman intikam kadını olmadım olmayacağım da. Ne düşünürlerse de düşünsünler.
Evet kesinlikle. Bir de mutlu olmak.
En güzel intikam hiç bir sey yapmamaktir
Kesinlikle
Yerine göre
İntikam aptallıktır
Evet olabilir
Kesinlikle
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?