Bu Kuzenimi Ne yapayım tavsiye verin?

Benden 1 yaş büyük hemcinsim bir kuzenim var. Biz zamanında yani (2016-2018) yıllarında kardeş gibiydik. Onu her tatile ben ve ailem götürüyorduk. Sonraki yıllarda bir yerden yazlık tuttuk (2019-2020) yıllarında ve ben kuzenimi yazlığımda misafir ettim. İlk yıl 2019 yılında her şey yolundayken yazlıkta dışlandım ve kuzenim dışlanmadı hatta kavga bile ettik benden (habersiz buluştuğu için) sonraki yıl 2020 yılında onu affettim aramız düzeldi ve yazlığa onu tekrar davet ettim. İkimizde yazlıktan sevgili yaptık. Ama ben sevgilimden ayrıldıktan sonra sevgilim beni dışlattı ve taraf oluşturdu bana karşı. Benim kuzenimde bu olayları karışmadı ve kendi sevgilisiyle takılıp beni yalnız bıraktı. Ardından tekrar (benden yine habersiz yazlıktakilerle buluştu) yine kavga ettik. Ben ve ailem 2020 yılının sonunda yazlığı sattık. Ve bi daha yazlığa gitmedik. Neyse 2021 yılına geldiğimizde sorunum olan veya olmayan tüm yazlıktaki insanlar beni instagramdan, snapchatten vb yerlerden durduk yere takipten çıktılar. Kuzenimi takip etmeye devam ettiler. Hatta fotğraflarını beğeniyorlar/yorum yapıyorlar. Kuzenim ise onlarla yaz aylarında görüştü 1 haftalığına ordakilerin yazlığına gitti. 2022 yılındada görüşmeye devam etti. Yıl 2023 oldu. Kuzenim hala görüşüyor üstüne üstlük 2 günlüğüne onlarla antalyaya gidecek. Beni çok aramayan yazlıktakileri beni öven kuzenim ağzından laf kaçırdı. Benim ailemi kendi anne ve babası olarak göstermiş. Birkaç kişi öyle biliyormuş. Üstüne üstlük bu benle işi düşmediği zaman aramazdı. Şimdide yarın babannesiyle bizi görmeye geliyormuş bizde 1 gün kalabilirmiş. Bende istemiyorum. Çünkü ne zaman benim evime gelse mesela ben atıyorum benim günlük cilt bakımım var. Kendi Evine gelir gelmez aynı ürünleri almış aynı rutini uygulamaya başlamış banada şey diyor ben herzaman bunu yapıyordum o yüzden yüzüm pürüzsüz. Sırf babannesiyle gelme sebebi bizde bende kalmak için babannesini öyle aşırı seven biride değil. Annem diyor ki 1 gün kalsın ne olucak? bende kavga ettim. Gelmesini istemediğim için. Annemde onu reddetmiyeceğim diyor. Ya ben sizce doğru mu düşünüyorum. Yoksa bu kararım sizce yanlış mı? Bide bu durumu siz yorumlayın.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar lütfen uzun diye okumamazlık yapmayın bu durum yüzünden ailemle kavga ettim. Tek başınayım tavsiye istiyorum sadece. 2 gün sonra eve gelicek ve ben istemiyorum.
Bu Kuzenimi Ne yapayım tavsiye verin?