Klasik bunalım ne yapabilirim?

Daha önce hiçbir zaman kendimi bu denli rahatsız, değersiz hissettiğimi hatırlamıyorum. Etrafımdaki kimse gerçek değilmiş, samimi değilmiş gibi. Maddi açıdan yetersiz oldugum yetmiyormus gibi biraz aptalim da. 12. Sınıf oldum ve bir hedefim yok. Yapmak istediğim her sey icin lazim olan tek sey var: para. Hiçbir istediğim olmuyor, kimseyi memnun edemiyorum. Sadece hislerimi bir arkadaşıma açıklamak istiyorum ama bu zaman kadar çizdiğim umursamaz kız profilinden dolayı beni ciddiye almayacaklarini biliyorum. Aileme de anlatmak istemiyorum, bir psikologla göruseyim diyorum resit degilsin ailenle gel diyor ucretlerinden bahsetmeyecegim. Bütün arkadaşlarım dershaneys giderken ben babama yük olmak istemediğim için gitmek istemediğimi, hiçbir işe yaramadigini söylüyorum; test kitabina ihtiyacımin olmadığını telefondan pdflerden cozdugumu söylüyorum ama çözemiyorum gozlerimi agritiyor. Babama maddi olarak destek olmaya çalışıyorum ama annem bir kiyafet istediğimde dahi şımarık biri olduğumu yuzume vuruyor neyse iste oyle niye anlattım bilmiyorum bosuna rimelim de aktı 130 liraya almistim

Klasik bunalım ne yapabilirim?