Kişilik & Karakter Kötü hissettiğinizde insanlardan uzaklaşma huyunuz var mı? Balloons Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl @Bgyontar 💐💐 Kötü hissettiğinizde insanlardan uzaklaşma huyunuz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Evet var maalesef yani genel de kötüysem o an herkesten uzaklaşırım 2 0 Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 608 cevap paylaştı. Aslında uzaklaşma olayı daha çok karşı tarafın zarar görmemesi için olur o moddayken karşı tarafa ister istemez yansıma oluyor.. 1 0 Yorumla
ahfiya61 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yo uzaklaşmak değil de derdimi anlatabileceğim birini arıyorum. Yok o ayrı da 😂 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet insanları sevmiyorum, sinirimi bozup huzurumu kaçırıyorlar. 1 0 Yorumla
openmindedcouplee Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kötü hissedince arkadaşlarımla buluşmak birileriyle konuşmak istemiyorum içime kapanıyorum iyice uzaklaşıyorum insanlardan evet 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kötü hissettiğimde insanlardan uzaklaşırım onları kırmamak için daha çok 1 0 Yorumla
Lili-137 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Evet. uzaklaşıp yorgunluktan ölsem bile yürüyüşe çıkarım 1 0 Yorumla
GhostisBack Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl İyi olduğumda da uzaklaşıyorum. Merhaba dediğim menfaat gözetiyor. Hic benlik değil. 1 0 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Evet uzaklaşırım. Kabuğuma çekilir müzik dinlerim. 2 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. aynen yoksa maraz çıkartırım 1 0 Yorumla
sucguklumahmut Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Cvmi yazman hiç hoş olmamış hanımefendi 1 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Dağlara çöllere ormanlara gitmek iyi hissettirir 1 0 Yorumla
İsimsizakc Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yok öyle bir huyum genellikle belli etmem 1 0 Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Evet çok yaptığım oluyor 1 0 Yorumla
mimaradamm87 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 802 cevap paylaştı. Var evet maalesef katlanamıyorum 1 0 Yorumla
ödöaödkfjalq Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl sosyal medya hesaplarım kapalı wp bile sildim takılıyorum kendi halimde cok iyi 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. evet var 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Varr 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Vardır 1 0 Yorumla
Naynam Takip Et Bilge Yaş: 53 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
_kirazçiçeği_ Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Var. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Evet var maalesef yani genel de kötüysem o an herkesten uzaklaşırım
Aslında uzaklaşma olayı daha çok karşı tarafın zarar görmemesi için olur o moddayken karşı tarafa ister istemez yansıma oluyor..
Yo uzaklaşmak değil de derdimi anlatabileceğim birini arıyorum. Yok o ayrı da 😂
Evet insanları sevmiyorum, sinirimi bozup huzurumu kaçırıyorlar.
Kötü hissedince arkadaşlarımla buluşmak birileriyle konuşmak istemiyorum içime kapanıyorum iyice uzaklaşıyorum insanlardan evet
Ben hep insanlardan uzak duruyorum. Hiç sevmiyorum insanları.
Kötü hissettiğimde insanlardan uzaklaşırım onları kırmamak için daha çok
Evet. uzaklaşıp yorgunluktan ölsem bile yürüyüşe çıkarım
İyi olduğumda da uzaklaşıyorum. Merhaba dediğim menfaat gözetiyor. Hic benlik değil.
Evet uzaklaşırım. Kabuğuma çekilir müzik dinlerim.
tek yaşadığım için sıkıntı olmuyor
aynen yoksa maraz çıkartırım
Cvmi yazman hiç hoş olmamış hanımefendi
Dağlara çöllere ormanlara gitmek iyi hissettirir
Yok öyle bir huyum genellikle belli etmem
Evet çok yaptığım oluyor
Var evet maalesef katlanamıyorum
sosyal medya hesaplarım kapalı wp bile sildim takılıyorum kendi halimde cok iyi
Evet var. Kabuğuma çekilirim.
evet var
Varr
vardir