Güncellemeler
+1 yıl
Soru güncel canlar. Aman deyip geçmeyin bir cevabı esirgemeyin 😄
Şehre yeni taşındım daha da kötüsü yalovaya yakın bir yerde oturuyorum yani merkeze çok uzak ama psikolojim bozulmaya başladı. İş arkadaşlarım benden çok büyük. Kocaelinde gençler nerede takılıyor zira ben hiç gence rastlamadım desem yeridir. Ne yapabilirim kocaelinde ya da arkadaş nasıl bulunur burada?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Felsefe, kitap, satraç ya da diğer ilgi alanlarına ait kulüplerde, belediye ücretsiz kurslarında, sosyal yardımlaşma derneklerinde vs. vs. vs. olabilir canım. Adım adım.
yok ki. Bakıyorum hiçbir şey yok. Galiba yıllar önce kocaeli kitap kulübü varmış orası da kapanmış
O zaman bana gelebilirsin canım <3
Yaaaaa size de takip isteği atıyorum izninizle :)
orada cidden yok ama haftasonlarini İstanbul'da değerlendirsene?
Yok valla hele de karamürsel hepten emekli yeri
Oralar sanayi bölgesi gibi bide akşam kimse de olmuyor
Karamürselde sahil dolu şu an. Genelde çoğu kişi balık tutuyor ama gebze, darıca taraflarını bilmiyorum
İstanbul arası çok yok gel arkadaş olalım gelir giderim ciddiysen 😉
Kocaeli’de genelde gençler izmit çarşıda kent meydanında kafeler sokağında takılıyorlar izmitte oturuyorsan yakınsan tanışabiliriz istersen
izmite yakın oturmuyorum ama gelirim. Sana takip isteği atıyorum.
Sana mesaj atılmıyor sen at istersen bana :)
Bende atamıyorum
Sen bana mesaj atmayı denesen seviyen benden yüksek
Kadınım kocaeli de oturuyorum bende istersen arkadaş olabiliriz :)
Neresindesin
barta ne günah işledin?
Ben de bilmiyorum ama okkalı bir şey işlemişim ki hiçbir şey olmayan yere düştüm :D
20 yıl o çukurda kaldım.
Allah kurtarmış darısı başıma
çok zor ah almışssın ben 20 yılda kurtulabildim ama bela devam. uraşma insanları soğuk zor yer. dik dur.
bari nasıl çevre edindin onu söyleseydin :D
SŞoyle memursan atilmıcan beklicen onlar muhacir tanıdıkça yavaş yavaş 5 yılda benimseyerek sonra güven olur. arkanı kolla az konuş. Para severler.
İyi güzel de ben genç insan görmüyorum sokakta onu ne yapacağız😂
A-41ler atlet center gibi avm tarzı yerlere elit takılırlar, park bank kültürü yok her şey para. kiyafetin 10 numara olsun.
Sen kralsın. Bir de birkaç mekan önersen bana 😅
Kocaelilere asla güvenme gençlere Esrar var hap var alıştırıp sonra sana müptela derler. Istanbulun arka sokakları çok dikkat et paran varsa kal dışarıda çalışma.
Yok ya ben önüme gelene uysaydım ohooo hayatın sillesini yerdim 😄 Ya size mesaj atılmıyor neden ki?
Kızlara takılmam ve gerçekçilik. şişmana şişman kaşara kaşar derim. yani işte takiliyom zaten.
Yarın Kocaeli'ndeyabanci dillerde hoca arkadaşları arıyım. denk gelirsek barlar sokağında olurlar ama guvenilirdirler.
Ben de kocaelideyim. Nerde oturuyorsun?
karamürselde
maalesef ora öyle
Sudan çıkmış balığa döndüm desem yeridir
Kendine arkadaş edin
Onun için başlık açtım ya 😄 Nasıl edineceğim şehirde aktivite yok hiçbir şey yok
1 ay kaldım bok gibi