- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılDoğum günün kutlu olsun abla nice sağlıklı mutlu yıllara diliyorum. umarım hayatında sevdiklerinle çok güzel ve mutlu günler geçirebilirsin iyi ki doğdun.. ve iyi ki varsın 💕✨🌹🌹🤗🌸
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılYeni yaşın kutlu mutlu olsun cimcime sevdiklerinle sağlıklı mutlu huzurlu aşk dolu bir ömür geçirmen dileğiyle nice senelere
https://www.youtube.com/embed/3EHg1Z2I6sE14 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim genç adam 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Video için ayrıca çok teşekkür ederim bayıldım 🙏 çok mutlu oldum eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Rica ederim bir şey değil
- +1 yıl
🙋🙋🤗🤗🙋🙋
- Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yıl🎊 Kim derki 33 😀🌈 Rengarenk kişiliğiniz hiç solmasınnnn, nice musmutlu bol renkli yıllara! 🎂🥳
13 Yorumla- +1 yıl
Yaaa çok teşekkür ederim genç adam 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏 hep birlikte nice güzel yıllarımız olsun inşallah 🙏
- +1 yıl
İnşallah çok teşekkür ederim 🙃🙏🏻
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Doğum günün kutlu olsun, Allah seni bu sitenin başından eksik etmesin 😆 iyi ki doğmuşsun, annenin ellerinden öperim böyle renkli ve sevecen birini dünyaya getirdiği için 🌸🌸🌸
14 Yorumla- +1 yıl
Yaaa edacığım gerçekten çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏 hep birlikte nice güzel yıllarımız olsun inşallah 🙏🥰❤️🌺🌿🌺🌿❤️
- +1 yıl
Rıza ederim gülüm 🙋🙋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara 🎂🥳🌺❤️
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılMutlu mesut bir yıl dilerim
12 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏 hep birlikte nice güzel yıllarımız olsun inşallah 🙏
- +1 yıl
Amin cümlemize
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılİyi ki doğdun. Nice mutlu yaşların olsun tüm sevdiklerinle. 🎁🎉🎈
11 Yorumla- +1 yıl
2 sene sonra ben de 33 olacağım bu korkunç bir şey 20'li yaşlar iyiydi de 30'lu yaşlar sıkıntı 2018 yılında hastaneye gittim kadın hastanın biri yaşımı soru 27 dedim evli misin dedi 😆
11 Yorumla- +1 yıl
Ya illaki öyledir her yaşın kendine göre bir güzelliği var yaşlandık demiyelimde biraz büyüdük diyelim 😂😂
+1 yılizmirli2735 ile aynı gun dogmussunuz... az once bır soruda gorunce farkettım... sızınde dogum gununuz kutlu olsun Allah mutluluk saglık sıhhat versın
13 Yorumla- +1 yıl
😂😂 @izmirli2735 ile aynı gün doğmaktan mutluluk duyarım
- +1 yıl
Çünkü o benim prensesim oda iyi ki doğmuş 🌺🌺 ikimizin adına da çok teşekkür ederim genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
rıca ederım
+1 yıl
Size laik değil ama lütfen kabul ediniz Tanrıçam.
11 Yorumla- +1 yıl
Yaaa gerçekten çok teşekkür ederim 🙏 çok naziksiniz 🙏 ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılİyki doğdun prenses doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı huzurlu mutlu Yıllara inşallah 🎁🎉🎊🎈🎈🎂💐
12 Yorumla- +1 yıl
Yaaa gerçekten çok teşekkür ederim 🙏 çok naziksin ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
- +1 yıl
❤️
- Kişilik & Karakter konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılDoğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah 🥳🥳https://media. tenor. com/W5ShrqmJ5pQAAAAM/hbd-alishaan. gif
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Rica ederim hadi benim yasıma yaklastın sayılır az kaldı yeni yasında yeni umutlar yeni bir hayat yeni güzellikler mutluluklar dilerim 🙏
+1 yılDoğum günün kutlu olsun.. her yaşın ayrı bir güzelliği var.. yeni yaşında bol bol aşk dolu romantizm dolu tutku dolu yaşların olsun 🥰😊🌹
11 Yorumla- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🌿
+1 yılParti zamanı 🥳🎉🎊🥳🙌🏻🙌🏻🎼🎼
11 Yorumla- +1 yıl
Bir yengeç dansı gelir şimdi 🤣
Kişilik & Karakter konusunda 605 cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce. Sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene. 🐦 🎉🎊🎊🪅👏👏
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏 çok naziksin
Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. İyiki doğdun arkadaşım nice sağlıklı mutlu yaşlara. iyi ki seni tanıdık iyi ki aramizdasin seni seviyorz sevgiler
11 Yorumla- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏 bende sizi çok seviyorum iyi ki burdasınız
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılİyi ki doğdun. Mutlu sağlıklı yıllar, yaşlar diliyorum ✨🧜♀️🤍 Neşen, gözlerindeki ışıltın hep canlı kalsın 🎉🎊🥳
11 Yorumla- +1 yıl
Yaaa çok teşekkür ederim canımın içi hep birlikte inşallah ağzına yüreğine sağlık güzellik 🌺🌿🌺❤️
+1 yılhoş geldin Ponçik! İyi ki doğdun, iyi ki varsın, seni çok seviyoruz. Allah senden razı olsun, hiç ama hiç değişme, bozulma, hep böyle kal...
12 Yorumla- +1 yıl
Yaaa gerçekten çok teşekkür ederim 🙏 çok mutlu oldum ağzına yüreğine sağlık 🙏 hep birlikte inşallah nice güzel yıllarımız olsun inşallah 🙏
- +1 yıl
:)))
- Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe vardı da doğdun bizi masrafa soktun 😂😂😂 eski yaşını şutlarım yeni yaşını kutlarım rengooo 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 çok mutlu oldum ağzına yüreğine sağlık 🙏
Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nice senelerin olsun ponçik sevdiklerinle sevenlerinle guzel bi hayatin olsun🧿🧿🧿🙏 bizi sensiz birakma🥰
11 Yorumla- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 hep birlikte inşallah nice mutlu yıllarımız olsun inşallah 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Mutlu yıllar saanağ mutlu yıllar saanağ... Mutlu yıllarrr mutlu yıllarrrr... İyi ki doğdunn rengarennnkk 🥳🎈🥳🎈🥰
12 Yorumla- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🌿 ❤️
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılgeç kaldık ama iyi ki doğmuşsunuz hanımefendicim nice yıllara inşallah
12 Yorumla- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏 hep birlikte nice güzel yıllarımız olsun inşallah 🙏
- +1 yıl
amin inşallah 🌷🙏❤️
Kişilik & Karakter konusunda 882 cevap paylaştı. Doğum gününüz kutlu olsun sevdiklerinizle mutlu bir hayat sürün inşallah
11 Yorumla- +1 yıl
Yaa çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏 hep birlikte nice güzel yıllarımız olsun inşallah 🙏🥰❤️🌺
+1 yılYaa biraz geçmiş ama olsun, doğum günün kutlu olsun ablacım. 🌸♥️🎂
11 Yorumla- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏 hep birlikte nice güzel yıllarımız olsun inşallah 🙏🥰❤️🌺🌿
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGeç olsun güç olmasın. Doğum günün kutlu olsun 🍬🍬
13 Yorumla- +1 yıl
Yaa gerçekten çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏 hep birlikte nice güzel yıllarımız olsun inşallah 🙏🙋😊
- +1 yıl
Rica ederim :)
- +1 yıl
🙋🙋
+1 yılDoğum günün kutlu olsun inşallah nice mutlu yıllara 😘🌹🌹
16 Yorumla- +1 yıl
Yaaa çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
- +1 yıl
Rica ederim genç bayan 😘
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- +1 yıl
Nerden katiliyorsun double genç bayan
- +1 yıl
İstanbul Güngören den katiliyoruz efendim
- +1 yıl
Çok güzel katiliyorsunuz 🤣😊
+1 yılHer yeni yaşın öncekilerden daha iyi olması dileğiyle.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim amin gülüm inşallah 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTakvimler bile ağlıyor bir yıl daha yaslandirsi diye seni 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Yaşlandık demiyelimde biraz büyüdük diyelim 😂😂
- +1 yıl
Aptamil 34 bebek maması kullanmaya başladım diyorsun devam maması önemli örnek ben yaşlanma etkileri geciktirici hayatımız rötar 😂😂😂
- +1 yıl
Daha 34 e var dur biii daha 33 e dün girdim 😂 çokta hızlı büyümeyelim
- +1 yıl
Virgüllu rakamlara daha 7 yılın var 4,0 4,1 4,2 ... gibi hayat 4,0 dan sonra başlıyor Aptamil 4 devam mamasını bitirmek üzereyim 😂
Doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum 🥳💫🌸
11 Yorumla- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏 hep birlikte nice güzel yıllarımız olsun inşallah 🙏🥰🥰🥰🥰
+1 yılDoğum gününüz kutlu olsun huzurlu mutlu yıllar diliyorum 🥳❤️
11 Yorumla- +1 yıl
Yaaa gerçekten çok teşekkür ederim genç adam 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏 hep birlikte İnşallah 🙏
+1 yılPastanın üstüne bunu yazardım bizi yedin bitirdin al bunuda ye
12 Yorumla- +1 yıl
Süpersin 👍 olur yazılır gayette güzel olur ya da şeyde yazılanilir " heyat sen ne çabuk harcadın beni " buda olabilir 😂
- +1 yıl
buda çok hoş yani iyi ki doğdun yerine daha yaratıcı yazılar güzel durur pastada
+1 yılDoğum gününüz kutlu olsun nice mutlu sene yaşlara sevdiklerinle huzurlu mutlu günlerin olsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏 hep birlikte nice güzel yıllarımız olsun inşallah 🙏🥰🥰🌺❤️
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDoğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle beraber mutlu bir ömrün olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏 hep birlikte inşallah nice güzel yıllarımız olsun 🙏❤️🌺🥰🌺❤️
Kişilik & Karakter konusunda 640 cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun 😊
Benimde doğum günüm bugün13 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Seninde doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım ailenle birlikte sağlıklı huzurlu nice güzel yıllar geçirmen dileğiyle iyi ki doğmuşsun 🙏🙏
+1 yılAa mutlu yıllar seksi üye, iyi ki doğdun iyi ki varsın seni seviyom. 🤗🔥🍀😎🐥🥺👌
12 Yorumla- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏 hep birlikte nice güzel yıllarımız olsun inşallah 🙏🥰🙋😊
- +1 yıl
İnşallah. 🐥
+1 yılyeni yaşın; sağlık, mutluluk, huzur, bereket, para getirsin 💜
11 Yorumla- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏 hep birlikte nice güzel yıllarımız olsun inşallah 🙏🥰❤️🌺
- Kişilik & Karakter konusunda 937 cevap paylaştı.
+1 yılMutlu senelerin olsun tatlı kadın. Her yaşında hep böyle rengarenk ve enerjik ol 🎂🌸🥰
11 Yorumla- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏 hep birlikte inşallah nice güzel yıllarımız olsun 🙏❤️🥰❤️🥰
İyiki doğdun güzellik yeni yaşın umut ve mutluluk getirsin sağlıkla yaşa
12 Yorumla- +1 yıl
Yaaa Arifim çok teşekkür ederim gülüm ağzına yüreğine sağlık 🙏 hep birlikte inşallah nice güzel yıllarımız olsun 🙏
+1 yılİyiki doğmuşsın Aşk insanı 🙂🌹🥰 doğum günün kutlu olsun
15 Yorumla- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏 hep birlikte nice güzel yıllarımız olsun inşallah 🙏🥰
- +1 yıl
33 sana çok yakıştı 🙂🌹🌹❤️
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Seneye hediye alcam 🙂
- +1 yıl
Almış kadar oldun teşekkür ederim 🙏 düşünmen yeter
- Kişilik & Karakter konusunda 778 cevap paylaştı.
+1 yılDoğum günün kutlu olsun nice senelere sağlıklı mutlu bir hayat dilerim çimen gözlüm
12 Yorumla- +1 yıl
Canımıniçi çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏 hep birlikte nice güzel yıllarımız olsun inşallah 🙏🥰
- +1 yıl
Amın inşallah 🙏🙏🙏🙏
+1 yılDoğum günün kutlu olsun sevdiklerin ile birlikte nice mutlu senelere gönlü güzel
12 Yorumla- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏 hep birlikte nice güzel yıllarımız olsun inşallah 🙏🥰
- +1 yıl
Rica ederim can hersey güzel gönlünce olsun
Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. doğum günün kutlu olsun bugun sitenin yarısının doğum günü herhalde :P
11 Yorumla- +1 yıl
Yaa Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏
+1 yılDoğum günün kutlu olsun nice renkli senelere..
Bunlar benim hediyem🎤🎧11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏 hep birlikte nice güzel yıllarımız olsun inşallah 🙏🥰🥰
+1 yılDoğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara.
11 Yorumla- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏 hep birlikte nice güzel yıllarımız olsun inşallah 🙏
Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. sevdıklerınle beraber sağlıklı mutlu nıce yıllara inşAllah
11 Yorumla- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏 hep birlikte nice güzel yıllarımız olsun inşallah 🙏
Gülen yüzünüzün hiç solmaması dileği ile, nice 33 yıllara psikolog Hanım..
11 Yorumla- +1 yıl
Yaaa canım benim çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏 hep birlikte nice güzel yıllarımız inşallah 🙏🧿🙋🤗
+1 yılDoğum günün kutlu olsun rabbim uzun ömürler versinn
11 Yorumla- +1 yıl
iyi ki doğdun güzel sağlıklı yaşların olsun önceden haberim olsaydı bir hediye gönderirdim :)
13 Yorumla- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏 almış kadar oldum düşünmen bile yeter 🙏 hep birlikte nice güzel yıllarımız olsun inşallah 🙏
- +1 yıl
🙋🙋
Doğum gününüz kutlu olsun yeni yaşınız size şans getirmesi dileğiyle
12 Yorumla- +1 yıl
Yaaa gerçekten çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏 hep birlikte nice güzel yıllarımız olsun inşallah 🙏🌺🙋🤗
- Kişilik & Karakter konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılNice yaslara mutlu huzurlu
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim gülüm ağzına yüreğine sağlık 🙏 hep birlikte nice güzel yıllarımız olsun inşallah 🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendin gibi renkli güzel yaşların olsun iyi insan
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏 hep birlikte nice güzel yıllarımız olsun inşallah 🙏
Nice yıllara güzel insan 👏
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
🙋🙋🙋
+1 yılÇooook yaşa sen.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏
+1 yılBi yengeç dansı gelir mi
13 Yorumla- +1 yıl
Gelmez mi 😂 o ozaman dans 🦀🦀🦀🦀
- +1 yıl
😃😃
- +1 yıl
😂😂
+1 yılAhaha yaşlanmışsın sen 33 ben 35 yaşlandık be
12 Yorumla- +1 yıl
Yaşlandık demiyelimde biraz büyüdük diyelim 😂😂
- +1 yıl
Yok yok yaşlandık
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaaa nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara
11 Yorumla- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏 hep birlikte nice güzel yıllarımız olsun inşallah 🙏🥰🥰🌺❤️
+1 yılNice huzurlu mutlu yaşlara 🌸
11 Yorumla- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık güzellik 🌺 hep birlikte nice güzel yıllarımız olsun inşallah 🙏🥰❤️🌺❤️
+1 yılMutlu yıllar 😄😄🤗🌷
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
🤗🤗
- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılİyi ki doğdun abla nerelerdeydin sen bakam
12 Yorumla- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
ay ay bana ikinci iyi abla olarak sen geldin
+1 yıldoğum günün kutlu olsun :)
11 Yorumla- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏 hep birlikte nice güzel yıllarımız olsun inşallah 🙏🧿🙋🤗
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılhappy birthday to you
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılDoğum günün kutlu olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 çok nsziksin ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏 hep birlikte nice güzel yıllarımız olsun inşallah 🙏
+1 yılBugünde herkesin doğum günü 😳 nice senelere 🎂 🙃
11 Yorumla- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılDoğum günün kutlu olsun
11 Yorumla- +1 yıl
- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat