Aynı anda birden fazla yerde bulunmak sanırım beni yoruyor.
Hızlı geçişler aniden gelişen olaylar bla bla bla
Günaydın arkadaşlar 😀😀
Aynı anda birden fazla yerde bulunmak sanırım beni yoruyor.
Hızlı geçişler aniden gelişen olaylar bla bla bla
Günaydın arkadaşlar 😀😀
Benim gördüğüm rüyalar genellikle çok saçma oluyor zaten abla :D :D yani mesela hiç tanımadığım bir yerde oluyorum neresi olduğunu bilmiyorum. bazen uzaylılar istila ediyor dünyayı bazen biri beni kovalıyor mesela köpek gibi ya da canavar gibi. çok bilim kurgu ve fantastik film izlediğim için sanırım. ama en nefret ettiğim şey örümcekler. neden bilmiyorum rüyalarımda sürekli örümcekleri görüyorum mesela yapışkan ağları oluyor. içinden geçiyorum falan. bazen de saçma rüyalar görürüm mesela yazın kar yağması gibi ya da kışın aşırı sıcak olması gibi. sanırım biraz da stresten olabilir
Cevap
5Cevap
Aynısını dün gece yaşadım. İnsan rüya görürken yorulur mu? Evet, ben yoruluyorum. O kadar fazla aksiyon yaşıyorum.
Günaydın 🌸 Rüyalarımı hiç hatırlamıyorum ya. En son hatırladığımda arkadaşımı öldürüyordum. Sonra bahçede gömecek yer yok diye ağlıyordum 😅
Ahahah😅
Buradan biri beni kesecekti rüyamda zor kurtuldum elinden bunun gibi saçma ve korku dolu rüyalar görüyorum 😄
Kim o biri😀
Söylemim ayıp olur şimdi 😄
Hahaha peki😀😀
Acun fakirleşiyordu benden sigara çalıyodu sonra beni spider-man ile kovalıyordu sence mantıklı mı
Bu aralar çok saçma rüyalar görüyorum...
Bazen çok karışık oluyor böylede anlamlı değil.
Sürekli bir yiyecek oluyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?