Zil çaldı kapıyı actım karşımdaki manzara başladım ağlamaya😃 kuryeci abi bıraktı işi beni teselli etti🤣 neyse mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim insanın bu hayatta sevenleri olması çok güzel bir duygu 💕

Zil çaldı kapıyı actım karşımdaki manzara başladım ağlamaya😃 kuryeci abi bıraktı işi beni teselli etti🤣 neyse mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim insanın bu hayatta sevenleri olması çok güzel bir duygu 💕

Doğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara. benim doğum günüm geçti maalesef benim doğum günüm 3 nisandı ve kutlamadım sadece bu sitede soru açmıştım orada da kutlayan arkadaşlarım oldu sadece
İyi ki doğdun. İnsanı aslında en çok mutlu eden unutulmamak, kadınlar zor mutlu olur diyorlar bir de , bak aslında ne kadar da kolay mutlu oluyormuşuz :D Sağlıklı, keyifli, huzurlu yaşların olsun, baht açıklığı , mutlu bir ömür diliyorum 🌸
18 ineydi maalesef yine kimse kutlamadi hiçbir yerde hiçbir şey paylaşmadım bu durum beni çok üzdü sevgilim bile akşam 8 de kutladı:( DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
o zaman ne diyoruz?
ömrünüz saçlarınız kadar uzun (saçlar kısa ise) ve saçlarınız kadar güzel olsun
hayattan tüm beklentileriniz metro istasyonları gibi yakın (metro yoksa otobüs durakları) yakın olsun mus mutlu yeni bir yaşınız olsun
Cevap
45Cevap
Bana yapılınca çok etkilenmiyorum neden bilmiyorum ama bira ruhsuzluk var bu tip konularda ama sevdiklerime bu tip sürprizler yapınca onların gözünde ve sesinde duyduğum o heyecan sevinç ve mutluluk beni daha çok mutlu ediyor almayı değil vermeyi sevenlerdenim sanırım.
Bu arada mutlu yıllar 🍫 😊
aklıma şey geldi bir kere arkadaşlarım sürpriz doğum günümü organize etmişler kapıdan girdim içerde maytaplar şarkılar patlıyor ben hâlâ farketmiyorum yanımdakine diyorum ki kimin doğum günü kutlanıyo acaba şu an? 😂😂
Nice mutlu yıllara 🌸🥳 2 hafta kaldı benim doğum günüme
15 Aralık. 15 Aralık günü hatırlarsan sevinirim 🎁🎊 bu arada doğum günün kutlu olsun sağlık ve mutlulukla...
Çok güzel bir duygu olmalııı. Bazen küçük şeyler insanı çok mutlu eder. Yeni yaşın bir önceki yaşından daha güzel olsun hemcinsim iyi ki doğdun💐💐
Allah hayırlı ömürler versin şimdiden. Gönlünden geçenin hayırlısını nasip etsin.
Benim doğum günüm 2 Mart .
Aslında çok basit ama beklenmedik bir şekilde olunca insan çok mutlu oluyor
Evet bende beklemıyordum çok mutlu oldum😃
Keşke bir kuryeci de benim doğum gününü kutlasa
Doğum günün kutlu olsunnn ❤️ pasta çok lezzetli görünüyor diyetteyim bide😂
Doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu nice guzel yaşların olsun inşallah 😊
Doğum gününüz kutlu olsun, sağlıklı, sıhhatlı, huzurlu, mutlu nice yıllar dilerim. 🍬🦋🙊💐
Nice mutlu yıllara. Rabb' im sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin inşallah
Nice mutlu ve huzurlu seneler sizinle olsun 💐💐💐
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
Nice mutlu, sağlıklı ve huzurlu yıllar dilerim sevdiklerinle 🎉🎂
Kendi doğum günüm de kendim bu muameleyi görmüşüm gibi çok mutlu oldum inanır mısınız nice mutlu yıllara her şey dilediğiniz gibi olsun.
Kuryeci abı doğum gününü kutlamaya mi geldi
Doğum günün kutlu olsun🥳🎂🍰
Çok teşekkür ederm ☺️🙏🏼
Rica ederim benimkinden 6 ay geçti ama sizde kutlayabilirmisiniz 🙈hayatım boyunca kutlanmadi söylenmedi biri tarafından hediye pasta zaten hiç söylemiyorum bile
Doğum gününüz kutlu olsun girdiğiniz her yaş senesi bir öncekinden güzel huzurlu mutluluk getirsin😌🥰🥰
Çok teşekkür ederim 🙏 bu aralar biraz ilgiye ihtiyacim var ondan rica ettim sağolun🥰
Ne demek mutlu kalın her zmn🙏🏼
Sizde 😘
18 Haziran idi geçti gitti
Hayattinda güzel bı anı olarak kalmış ne güzel nice güzel senerin olur isaallah
Sağlık ve huzur dolu nice yaşlara minnoş 🧚♀️🤍yeni yaşında hersey hayalini kurduğundan daha güzel olsun ✨️(benim de 5 ekim🎂)
kuryeci abi yerinde ben olsaydım sakalımı tutuştururdum kesin. nice yıllara
😃😃😃 Çok teşekkür ederm ☺️🙏🏼
rica ederim güzelim. :D :D 🥳
İyikiiiii doğdunnn teyzecimmmm❤️❤️ seni çok seviyorum burdan da kutlamak nasip oldu ❤️
Kuryedir seni nerden tanıyor
Kardeşim göndermiş
iyi ki doğdun ozmn nice güzel yaşlara
Çok teşekkür ederm ☺️🙏🏼
Rica ederim 🙂
Ne güzel benim kimse kutlamamıştı
Nice mutlu sağlıklı yaşların olsun💐✨
Doğum günün kutlu olsun🌸🥳🤩
Sağlıklı ve mutlu yıllara
Hahahah kurye abiden dev hizmet 😅 teselli dahil
Doğum günün kutlu olsun bi'tanem 🎉
Mutlu yılların olsun 😊
Doğum günün kutlu olsun 🎂🎉
Dogum gunun kutlu olsunn
Mutlu yıllar
İyi yaşlara o zaman
Gelecek ay 🥳 Mutlu yıllar 🌼
doğum günün kutlu olsun
Dogum gunun kutlu olsun o zaman 😊
Ben kimseyle kutlamam tek başıma kutlarım 😀
Nice senelere.1 Haziran'di benim.
Mutlu yıllarrr
İyi ki doğdun be kanka mutlu yıllara
Bende mutluluktan ağlasam keşke
Mutlu senelere dilerim 14 Ağustos
İyi ki doğdun canım benim
12 temmuzdu geçti iyi ki doğdun yengeç 🦀
Doğum günün kutlu olsun, nice güzel senelere :)
Nice yaşlanmaların olsun
Nice seneleree
kuryeci ağabeye selamlar
Doğum günün kutlu olsun.
Yaaa kıyamam
Doğum günün kutlu olsun
Çok teşekkür ederm ☺️🙏🏼
🥰🥰ouu🥳🥳
1 yaş daha yaşlandın niye mutlusun 😀
Doğum günün kutlu olsun
Bende 20 Temmuz doğumluyum 28 oldum 😬
Musmutlu yaşlar 😊