#Kendisini birilerine beğendirme baskısı yani zihinsel serbestliğin olmadığı ortamlar yetenekleri köreltiyor! Senin konu hakkındaki düşüncelerini paylaş lütfen!
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Evet buna kesinlikle katılıyorum çünkü kimseye kendini beğendirme zorunluluğunda hissetmeyen kişiler daha öz güvenli olurlar ve daha rahat olurlar. yani stresli olmazlar çünkü kimsenin hakkın da ne düşündüğünü pek düşünmezler. kendi gelişimlerine odaklanırlar her zaman için. :)
Kendini birine ya da bişeye beğendirme çabası bana her zaman saçma geliyor. bir insan sadece kendini beğenmeli ama elbette bu hatalarını görmesin manasında değil.. bu düşünceye katılıyorum
Etkileyiciliğim burdan geliyor demek ki şimdi anlaşıldı 💅 Kendine güvenen, rahat, kasıntı olmayan insanlar bu rahatlığın verdiği çekiciliğe sahip oluyor ben katılıyorum bu düşünceye.
Bence de öyle. Birilerine yamanmaya çalışan, ekstra kasan insanlar itici oluyor.
1
0 Yorumla
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Zihinsel serbestlikte/ kendisini kimseye beğendirme baskısı hissetmeyen insanlar, daha da etkileyici oluyorlarmış, sen ne dersin?