Kişilik & Karakter Değiştirmek istediğiniz bir huyunuz var mı? ZamannnYolcusu Takip Et Xper 6 Yaş: 106 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Çabuk sıkılmam Güncellemeler+1 yıl ... Değiştirmek istediğiniz bir huyunuz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Çabuk sıkılmam, İnsanlardan çabuk gıcık kapıp soğumam 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Hayır ben tüm huylarımı seviyorum 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Biraz daha uyum sağlayan bir insan olabilirdim 0 0 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Her şeyde mükemmeliyet arıyorum, bu benim açımdan yorucu. 1 1 Yorumla ZamannnYolcusu +1 yıl Mükemmel olmaya çalışmak çok yıpratıcı ve gereksiz Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Huylarım değişmez 0 3 Yorumla ZamannnYolcusu +1 yıl Keşke değiştirebilsek bazılarını Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Yok degişmiyor işte orjinali bozmuyorum 😂 Yorumla ZamannnYolcusu +1 yıl Halinden memnunsun demekki:) Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Var, her şeyden çok çabuk sıkılıyorum . 0 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Detaylara takılmasam, az biraz da inatçı olmasam.. 0 0 Yorumla
bigboy188100 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Varr 0 2 Yorumla ZamannnYolcusu +1 yıl Neee Yorumla bigboy188100 +1 yıl Sinirliyim o gitsin isterdim libidom yüksek o gitsin isterdim. Haksızlığa dayanamıyorum o gitsin isterdim Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ùşengecligi mi 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Alınganlık. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çabuk sıkılmam, İnsanlardan çabuk gıcık kapıp soğumam
Hayır ben tüm huylarımı seviyorum
Biraz daha uyum sağlayan bir insan olabilirdim
Her şeyde mükemmeliyet arıyorum, bu benim açımdan yorucu.
Mükemmel olmaya çalışmak çok yıpratıcı ve gereksiz
Huylarım değişmez
Keşke değiştirebilsek bazılarını
Yok degişmiyor işte orjinali bozmuyorum 😂
Halinden memnunsun demekki:)
Var, her şeyden çok çabuk sıkılıyorum .
Detaylara takılmasam, az biraz da inatçı olmasam..
Bu kadar işkolik olmak istemezdim
Varr
Neee
Sinirliyim o gitsin isterdim libidom yüksek o gitsin isterdim. Haksızlığa dayanamıyorum o gitsin isterdim
Cokk
Ùşengecligi mi
Alınganlık.
Var alişmamak