Selam ♾️ Herhangi bir insanla sorun yaşadığınız ya da tartıştığınız zaman genellikle sorunu çözmek için kullandığınız yöntem ne oluyor. ve karşınızda ki insan sizi anlamıyorsa uğraşır mısınız sorunu çözmek için.

Selam ♾️ Herhangi bir insanla sorun yaşadığınız ya da tartıştığınız zaman genellikle sorunu çözmek için kullandığınız yöntem ne oluyor. ve karşınızda ki insan sizi anlamıyorsa uğraşır mısınız sorunu çözmek için.

Anlamayana anlatmak beyhude, kişiye göre değişiyor tutumum. Beni anlayacak bir insansa anlatırım kendimi lakin beni kafasında bir yere koymuşsa istediği gibi görebilir, onun önyargılarını, bana karşı oluşturduğu tabularını yıkmak için efor sarfedemem, benim güzel yönlerimi görmek istemiyorsa o, onun kalbinin pisliği. Beni yıkmak isteyen bir kişiyse elinden geleni ardına koyma derim ve tartışmam, uğraşmam, sadece canım çok yanarsa okkalı bir şekilde uğraşırım o kadar. Bazıları benim için bir sorun değil, koca bir hiç, çöp, onları bir sorun olarak görmüyorum lakin damarıma basarlarsa uğraşırım sadece. Kişisine göre değişiyor, kimisiyle konuşarak düzeltirim, çünkü haksız olduğumu düşünürüm, seviyorum lakin bazıları için tüm kapılarımı kapatırım. Karşımdakinin bana karşı olan niyetiyle de alakalı aslında, niyeti kötüyse onu fesat zihniyle başbaşa bırakırım açıklama yapmaksızın, istediği gibi görebilir beni, istediği gibi şekillendirebilir, ben beni biliyorum, ben kendimi beni düşürmek isteyenlerin yaftalamalarıyla değerlendirmiyorum
Teşekkür ederim abla değerli görüşün için 🌺
Rica ederim Barış 🌺
Eğer çok kızdıysam, öfkemin yatışması için biraz zamanın geçmesini beklerim. Daha sonra neye kızıp, kırıldıysam sakin bir şekilde anlatırım. Buna rağmen anlamamakta ısrar edip, kendi burnunun dikine gidiyorsa o noktadan sonra artık hiçbir şey yapmam. Yoluma devam ederim.
Rica ederim 😊🍂
Güzelce anlatırım baktım olmuyor uğraşmam.
Teşekkür ederim
@Hayatİstanbul77 Rica ederim abla
Ben her zaman iletişim kurmaktan yanayım. Eğer bir rahatsızlığım varsa karşındaki insanda. Onunla konuşup bunu çözmek için elimden gelen her şeyi yaparım.
Bende aynı düşünüyorum abi
Cevap
12Cevap
İletişim kurup konuşarak çözerim, baktım konuştuğum halde çözüm yok kendi haline bırakıyorum...😄
Ben kendimi doğru bir şekilde ifade edene kadar rahat edemiyorum. Sorunu çözmek, kendimi anlatabilmek için en doğru şekilde iletişim kullanmaya çalışıyorum ama karşımdaki beni anlamak istemiyorsa bilerek bazı şeyleri saptırıyorsa benim raydan çıkmama az kalmış demektir. Sonrası facia 🫤
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 😊
Aleyküm Selam canısı.. ben konuşmaya calisiyorum anlamaya çalışıyorum bunun için fazlaca hatta uğraşıyorum ama bakıyorum ki bu çok anlamsız çünkü anlamaya çözmeye çalıştıkca karşımdaki bunu kötü anlamada yoruyor.. onun için bir defa konuşmayi deniyorum bakıyorum olmuyor yaa.. istey onu orada bırakıyorum
🤗🌷🌷
Konuşarak halletmeyi severim ama karşımda umursamaz ve hep benden adım atmamı bekleyen birini fark edersem bırakırım peşini.
Bir de bazı insanlar ne kadar anlatırsan anlat anlamıyor. Bu versiyonu en sinir bozanı. Muhatabım annem gibi sevdiğim biriyse anlayana kadar anlatırım tabi. Aksi şekilde herhangi biriyse anlamazsan anlama der salarım.
Karşımdaki insanla sorunlarımı çözmek için, onunla açık bir iletişim kurmaya çalışırım. Onunla konuşarak, onun hislerine saygı gösterir ve onunla birlikte bir çözüm bulmaya çalışırım. Sorunlarımızı çözmek için işbirliği yapmak, daha iyi bir sonuç elde etmemizi sağlayabilir. Ayrıca, birbirimize karşı anlayışlı ve sabırlı olmak da önemlidir.
Ortak bir çözüm üretmek her zaman ilk tercihim. Saygıyla ve insancıllıkla çözülemeyecek sorun yok denecek kadar azdır.
Ben önce trip atıyorum ve bir süre sinirim geçene kadar konuşmuyorum. Daha sonra da açıkça konuşup konuyu ele alıyorum.
Teşekkür ederim iyi geceler 🌸
İyi geceler 🌸
Duymayan kulaklara bagirmanin bir anlamı olmuyor ki Barış.. bulunduğum iş yerinde öyle.. sessizlik.. en vurucu darbe oluyo çoğu kez..
Haklısın abla. bence de..
Bazı insanlara destanlar yazsan anlamıyor, bazıları da bakışlarından bile ne demek istediğini anlayabiliyor...
Bu yüzden senin değilde karşındaki insanın rolü çok daha önemli bu durumda
Evet katılıyorum
Ağzını burnunu... Şaka şaka 😂😂 konuşa konuşa olmadı koklaşa koklaşa
Tabi ki önce konuşmak lazım 😂😂
Şiddete hayır 😂😂
Şiddete karşıyız aynen 😂
Hangi dilden anlıyorlarsa o şekilde.. Bu konuda lisanım çok geniştir..
Konuşularak, karsilikli dinlemeye ve anlamaya yönelik her şeyin tüm sorunları çözeceğine inaniyorum. Bu zamana kadar çözemediği bir sorunla karsilasmadim
Öncelikle sakin kalmaya ve duygularımı kontrol altında tutmaya çalışırım. Sonra karşımdaki kişiyle birbirimizi dinleyerek soruna bir çözüm bulmaya çalışırız.
Karşımdaki kişinin tavrına göre değişiyo. Anlayışlı biriyse konuşarak çözerim ama anlayışsız laftan anlamayan biriyse daha fazla laf anlatmakla uğraşmam.
4. dakikadaki gibi
https://www.youtube.com/embed/Fsng2UTWfM8İlk etapta konuşarak. Konuşmaktan anlamıyorsa tartışarak baktım ondan da anlamıyor baş baş🤔
Çözülecek biri ise yani kaliteli ise konuşarak, cahil, dengesiz biri ise konuşmayarak
Konuşarak çözmeyi tercih ediyorum ama dinlemeyi bilmiyorsa uğraşmam susarım.
Cevap çok basit onlardan uzaklaşarak. Evet kabul ediyorum doğru değil belki ama insanlara çok fazla dayanamıyorum bazen ve ortamı terk ediyorum.
Nush ile uslanmayanın hakkı kötektir🤣🤣
evet :D :D
Arkadaşımsa döverim jsdjs
Yabancı biriyse konuşarak hallederim.
Anlamiyorsa ugrasmam. Anlatirim bi iki defa bitti
Konuşuruz baş başa.
Merhametim çözüyor genelde ben karışmıyorum
Konuşarak orta yolu bulmaya çalışıyorum.
Her türlü çözerim tartışsam da normal konuşsam da
Sakin sakin konuşmaya çalışıyorum 🧘🏻♀️
Düelloya davet ederek 😂
Konuşarak anlayış göstererek ama bazen çözülmüyor
Çözmüyorm öylece kalıyor
Çözmüyoruz kalıyor öyle.
Çözümü bulamam ama dinlerim
Konurum
Ona bağırarak
Baktım konuşup çözülmüyor daha konuşmuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?