Karşı cins olmadığıma dua ediyorum. 😃 Onlar gibi olmayı hiç istemem, sorunlarının bittiğini görmedim. 😃 Yaşamları çok zor. Kimse kadın olmasın, bu fikri bile boşverin. Onlar bir kez olsun erkek olsun öyle gelsin. 😀😀 Bak ne rahat. Allah düşmanımın başına bile ne kadın ne de kadın olmak vermesin. 😀 😀😀 Eskiden derdim kadınlar ne süper insanlar. Yok değilmiş. Her türlü yalan, üç kağıt dolandırıcılık var. Hiç bir değerin ve iyiliğin akıllarında bile kalmaz. 😃 Hiç bir güzel anı biriktiremiyorsun. Korkunçlar, iyi değiller 😃
116 Yorumla- +1 yıl
Kadın olmada sen nasıl olacaksın? Ayrıca neden kadın olmak istemeyelim harika asıl sizin hayatınız kötü sana iftira atsam ömür boyu hapis yersin kadının beyanı esas olduğu için mesela 1 gün evli kalıp boşasam yine ömür boyu nafaka.. bizler çalışmak zorunda değiliz ama siz öylesiniz çalışsak bile o kadar kolay ki. Patron kadına hak tanır erkeğe tanımaz vs vs asıl kadın olmak güzel
- +1 yıl
Dolandırıcı erkek yok mu sanki
- +1 yıl
Cacık olsa demişsin ama kullandığın Wi-Fi ve bilgisayar kadın icadı alışveriş yaptığın site bir kadına ait trendyol yani :) sen komiksin :)
- +1 yıl
Bunlar neyin kafası?
Bunlar neyin kafası? ↗ - +1 yıl
@bRokeHeArth_ kadınlar hep kötülük yapar. İyi insanları hep harcar. Değer verirsin unutur, saygı duyarsın ezer. Bir tane iyi birine rastlamadıysam bu tesadüf değil. 😃 demek ki kadınlar böyleler ki hepsi aynı.. Hayatta ne kadar kötülük var hep kadınlardan öğrendim. İhaneti, yalancılığı, hor görmeyi, dalga geçmeyi, küçük düşürmeyi, alay etmeyi, bencilliği, kibirliliği. Nerede karşıma çıktılar hep kendimi korumak zorunda kaldım. Ukala, bencil, sadist, sevgiden bir gram anladıkları da yok üstelik. Ne arkadaşlığı bilirler ne dostluğu, ne sevgiden anlarlar ne de bağlılıktan. Varsa yoksa çıkarları. Çıkarlarına hizmet etsin onlara yeter. İstemem kadın madın. Sen istediğin kadar kadın ol. İnsan oğlu demişler bir kere 😃😃 Baba oğul kutsal ruhu da mı hiç duymadın. 😃 demek ki erkek olmak faydalı bir şey. Kadın olmak zararlı 😃😃
- +1 yıl
Erkek olduğun için cinsiyetini takım tutar gibi tutuyorsun ama bende hayatımda gördüğüm kötülüğü erkeklerden gördüm kalkıp her erkek aynı demiyorum. Şahsiyet meselesi inşallah karşına iyi karınlar çıkar
- +1 yıl
Kadınlar *
- +1 yıl
Karşına kötü kadın çıktı diye hepsi kötü olmuyor 🤷♀️
- +1 yıl
@bRokeHeArth_ öyle biri yok. Hayatım hep kendimi iyi birinin olabileceğine kendimi kandırmakla geçti. O kadar safım ki, inanıyordum birde. Kötülük yapıyor, daha iyi biri nasıl olur, acaba neler yaşadı, acaba nasıl yardım edebilirim.. Böyle s. laklıklarım yüzünden . Bırak ya, yeterince iyi oldugunu bilen, kendini bilen çıkar meydana yiğitce geçer karşıma ve der. Kaypak, iki yüzlü başkaları gibi olmaz. Kendini bilir. Diğerleri ise işte hep aynı. Çıkar karşına, bir gün tanırsın, bir gün bilmem ne.. Kendinde cesareti olan, sadakati sevgiyi duyguyu bilen ikili oynamaz. Karşısında ki insanı basamak gibi kullanmaz. Yaşar, sınar, tanır buna zaman ayırır. Diğerleri ise çıkar karşına bir gün nasıl olsa der. Gördük ne kadar iyi insan olduklarını. Tanıdığıma, inandığıma bin pişmanım. Daha da hayatımın yanlışını yapmak istemiyorum. İlgi sevgi güven değer ve dostlukta kendisine güvenen varsa buyursun gelsin. Hodri meydan.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Ama kötü kadında çok kötü erkekte. Umarım bulursunuz
- +1 yıl
Sen de haklısın
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 951 cevap paylaştı. bi düşüneyim. hep bi bakımlı olmak zorundalıgı benim bünyeme ters biraz:D hani kadınsın ee tabi güzel kokcan kendine bakcan kıllı olmucan alcan agda vs düşüncesi vardır ya toplumda. ben ise özensiz aceleci üşengec:D modaya uyma zorunlulugu vs rüküs derler. aslında toplumsal baskı temelli.
dıger husus ise kısa saclı olamamak. kısa sacında ayrı güzelliği var ama bayanlarda malum uzun olmak zorunda bir nevi. o uzun sacı yıkıcan yok tarıcan bir sürü zor işi var ya. bakım yap vs keza.
adam gibiyiyememek ve zayıf olmak zorunlulugu algısı. erkek olsan bu konuda daha rahetsın. gerci erkeklerde bakıyor kendine.
bide sanırım son olarak denge politakası ıcınde olmak sosyal ortamlarda sürekli. böyle gozun acık olmalı kızsan. kim sana nasıl yaklasıyo onu nasıl bertaraf edersin. detaylı düşünmen lazım. evlidir bi bir iş arkadasın onla görüntü vermek vermemek. onla sigaraya cıkmak cıkmamak. bu hassas terazi. bilmeden bir erkeğe umut verebilrsin. ya da bir baskasını kacırabilirsin. kadınlarla aman allahım ilişkiler. kadın kadına o denge. laf sokmalar inceden. erkeklerin dünyası nettir. oyle seni süzen var mı diye bakmak zorunda değilsindir.
ben bunlardan dert yanardım. bana erkek gibi kızsın ya derlerdi:D
11 Yorumla
+1 yılBir günlüğüne karşı cins ise herkes. Ben ise kadınlar nasıl penisi olmadan işiyor öyle denemekte olurdum. Yani nasıl hep kalçayı avreti sıyırıp oturup ya da eğilip çömelip işemek gelişigüzel ne gibi durum ve nasıl bir his ayakta oldukça yapamamak denemekte olurdum yani.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBu kadınlar ne istiyor ? Bu kadınlar da her seye trip atiyor..
18 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar anlaşılmak istiyor. 🙄
- +1 yıl
😂bak karşı cins olunca hemen nasıl anladin😂
- +1 yıl
Olay ne ara bana patladı. 😂
- +1 yıl
Ama guzel söyledin
- +1 yıl
Bu erkeklerin bildiği ama kabul etmek istemediği bir şey. Bir kadını anlatır mısınız diye sorsan; çoğu kişi kadını, kadından daha iyi tanımlar. Lakin iş davranış ve empatiye gelindiği zaman sınıfta kalmalar başlar.
- +1 yıl
Seni de alalim müzeye senle birlikte 3 kişi oldu
- +1 yıl
Ben ayrı bölüm isterim 😐
Diğer ikisi her kimse uzakta sergilensinler. 😐 - +1 yıl
Kaprisli bu ya🙄 seni mi kırcam tamam senin bölümün ayri
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKarşı cins hayatta olmak istemem. yani erkek olarak geldim bir kere :D ama karşı cins olsaydım sanırım en çok abaza ve sapıklardan nefret eder şikayet ederdim. zaten şu an da nefret ediyorum. boş insanlar hepsi anca kadınları rahatsız ederler
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl*Sütyen olurdu tahminim; ben atleti bile sevmiyorum normalde ki 😃😃
*Adet durumlarıyla alakalı tüm işlerden 😅
*Sürekli hanzoların tacizleri, bakışları, kaba saba konuşmaları, sarkıntılıkları,
*Eşcinsel kızların davranış ve konuşmaları
bunlar olurdu tahminim
10 Yorumla
+1 yılDünya bana güzel derdim. Dert yancağımı sanmıyorum. Hayat onlara güzel.
24 Yorumla- +1 yıl
Tabi kesin güzeldir
- +1 yıl
@bRokeHeArth_ evet hayat size güzel
- +1 yıl
Öyle
- +1 yıl
Neden hayat kadınlara güzel değil?
+1 yılKadınların nazından, tribinden olabilir.. 😂
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Tek selama 'üff sana be sa. lağq' diyen kezban kızlardan. Kendilerini ne sanıyorlarsa benim gibi birisi selam vermiş ağır kezolar
44 Yorumla- +1 yıl
Bazen öyle yaklaşan kadınlara hak veriyorum
- +1 yıl
Öyle ergence yazanlara değil tabiki
Zaten erkek cinsi olarak mimlenmişsin. Ne diye tanımadığın birisine yazıyorsun
+1 yılKıldan tüyden, reglatörden, vücut hatlarımdan, rahatça giyinememekten.. 😄
21 Yorumla- +1 yıl
O çevreyle alakalı yoksa ben rahatça istediğimi giyiyorum.
+1 yılHerkesi sapık sanan ve kızlardan başka bir şey düşünmeyen erkekler yüzünden burnu havada olan kızlardan..
39 Yorumla- +1 yıl
Müthiş tesbit
- +1 yıl
En güzel tespit. Ben de aynı fikirde olurdum👏👏👍👍
- +1 yıl
Gözlerim doğru mu görüyor 🧐
- +1 yıl
@DreamGhosters yanlış olduğunu mu iddia ediyorsunuz
- +1 yıl
@melankolikkraliçe Güzelmiş :)
- +1 yıl
Beklemiyordum bu ufuk açıklığını kızlardan.
- +1 yıl
@DreamGhosters Arada doğru tespit yapanlarımız da çıkıyor yalnız tek ricam var o da her kızı kezban zannetmeyiniz
- +1 yıl
Yok bundan sonra zannetmem
regl.. ağrısı ayrı dert ped vs ürünlerinin fiyatları ayrı dert. erkeğin de sakal derdi var ama keyfi gelirse keser kesmez tercih şansı var kadının regl çilesinden kurtuluşu yok
00 Yorumlabarış iyi insansın ama dar dünyada yaşıyon yoruma kapatmanda etik diil böyle sosyaleşemezsin. kadınlara aşırı tavizkarsın sıkıntı olur. erkeksin sonuçta.
03 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılKadın da olsam erkek de olsam en çok dert yanacağım şey parasızlık, işsizlik, ekonomik kriz, siyasal İslamcılar, sığınmacı kaçaklar olurdu.
11 Yorumla- +1 yıl
E bunların çözümü var :D
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYa özgürce istediğim gibi giyinememekten ya da hedefi cinsellik olmayan saf duygulara sahip karakterli bir sevgili bulamamaktan yanardım.
12 Yorumla- +1 yıl
Ben giyiyorum o çevreyle alakalı
- +1 yıl
Evet zaten öyle.
+1 yılEvlenene kadar annemin dırdırından, evlendikten sonra da kaynanamın laf sokmalarından ve kocamın zamparalıklarından.
10 Yorumla
+1 yılbenim kız göğüs dekoltesini abartmıştır vicdanına kadar açmıştır bende sinirlenmişimdir 😂😂😂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sürekli ağlayan bı kızdan hoş şu an bile sevmiyorum
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
+1 yılYaa söylesem mi bilemedim ama erkeklerin o organı kıyafette rahatsız etmiyor mu yaa, bundan dert yanardım galiba 😅
00 Yorumla
+1 yılGece rahat dışarı çıkamamaktan ve reglin her ayımın 1 haftasının içine etmesinden
Doğurmayacağım çocuğun acısını niye çekiyorum deyip söverdim00 Yorumla
+1 yılDert yanacak neyiniz var.1-0 önde başlıyorsunuz hep hayata kadınlar hep eziliyor. Hele cahil anneler yüzünden daha fazla.
06 Yorumla- +1 yıl
kim kolay yaşıyor? erkek olsan erişkinliğe ulaşmadan ölür giderdin sen.
+1 yılRegl, makyaj için girilen zahmet, toplum baskısı, sokakta rahatça yürüyememek, istediğin gibi giyinememek..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Libido olabilir 😂
41 Yorumla
+1 yıl@KızlarSoruyor brokenheart ın yorumuna bakar mısınız
00 YorumlaSıcak havada sutyenle yatan kızlardan yatarken rahatsız etmiyor mu acaba ben ondan rahatsız olurdum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılHayatın her aşaması ayrı bir zor olurdu herhalde 🤔
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAsla karşıcins olmak istemem ama olsaydım kadınlara özgü bir güdü olan hipergamiden dert yanardım.
00 Yorumla
+1 yılErkek halimden tek farkı büyük göğüsler ve regl olurdu
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Memitolar büyük olsa taşımak zor olurdu herhalde jfjrj değilse bile erkeklerden dert yanardım 🤣
00 Yorumla"Only fans yasaklanmış ya, maaşlar gitti" vereceğim tepki bu olurdu
00 Yorumla
+1 yılKadınlar çok para istiyor ya eşlerden o olabilirdi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar peşimden koşardı bu ilgiden bunalabilirdim 😃
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılZengin erkek ayıklayamadım diye 😔 karsı cins olsam motor olurdum ben 😂
00 Yorumla sürekli taciz edilme korkusu etraf cidden sapık insan kaynıyor özellikle son yıllarda artan kadın görmemiş insanlar yüzünden
30 YorumlaEvlilik ev gecindirme kızın kalbini kazanma tavlama hepsi erkekğin üzeride kızların hiç bir derdi yok
05 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya bayağı yokmuş taciz tecavüz şiddet baba-koca dayağı regl doğum vesaire aynen baya derdimiz yokmuş mk
- +1 yıl
Ne iftira atıcaz aç haber izle iyi misin sen?
Köse olmaktan bizde genetik kesin bende olurdum çünkü ben kadın halimle bile sakalı çok seviyorum.
00 Yorumla
+1 yılKarşı cins olsam bilmiyorum ama şu an kadın olarak cimri ve açgözlü erkeklerden sikayetciyim
00 Yorumla
+1 yılBu kadinlar ne istiyor lütfen bilen yardımcı olsun 😂
04 Yorumla- +1 yıl
Cikolatali pasta 😂
- +1 yıl
Keşke o kadar kolay olsa 😂
- +1 yıl
Cevizli kek 😀 bulmasi zor
- +1 yıl
😂😂😂
kız olmak kolay dert yanmazdım
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yıl😂😂 sanırım terliyen yerlerden
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün erkek bulamamaktan
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sanırım regl olmaktan 😒
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin adam olmayan şahısların dan.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılBu ülkede kadın olmak çok zor..
13 Yorumla- +1 yıl
Kadın olmayı düşüncem de ülkede ilk olarak can güvenliğim olmadığ aklıma geliyor rüyadan uyanıyorum.
- +1 yıl
Yoo haklar kadınlardan yana asıl kadın olmak kolay
- +1 yıl
Tamam listeyi yapmaya başlayayım 🤣
Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Bas ağrılarından 😂😂
10 Yorumla
+1 yılAbazaları rahatsız etmesinden
10 Yorumla
+1 yılKızların saçma sapan tavırlarından
137 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin anlayabileceği basitlikte yaşamanız
- +1 yıl
Ben ne alaka şimdi..
- +1 yıl
Sen alakasız sen var uzaylı ben var uzaylının fikrine destek olmak parantez açmak yoksa yok uzaylıyı suçlamak 😂😂
- +1 yıl
Beynim... Yok oldu
- +1 yıl
Senin bu konudaki düşüncene katıldığımı birce bir ekleme yaptığımı sana suçlama yaşadığımı söyledim
- +1 yıl
Bana niye suçlama yapıyorsun
- +1 yıl
Örneğin bir şey oluyor surat bir karış trip yiyoruz da niye anlamak için ömrümüzü bilme adamsanız gerekiyor halbusaki senin yaptığın bu hareketten rahatsız oldum birdahaki yapma lütfen dense ben ölene kadar dikkat eserim o işe tekrar yapmamak için
- +1 yıl
Sana suçlama yapmadım senin söylediğin şeyin doğru ama eksik olduğunu düşünüp aklımda eksik olan şeyi yazdım
- +1 yıl
Özür dilerim cidden anlamadım
- +1 yıl
Sen burada erkeklerin kadınların neyinden şikayet eder sorusuna empati yapıp saçma sapan tavırlarından dedin mi
Bende bu cevabına katıldığımı ama eksik erkekler sizin kader ince düşünemiyor düz mantıkla çalışıyor onların anlayacağı gibi davranın ( tiriip atarken ) gibi - +1 yıl
Sen böyle yapıyorsun demek istemedim bütün kadınlar böyle davransın diye senin tedbirine ilave ettim
- +1 yıl
Haaa şöyle desene baştan. Ben pek trip atmam zaten onu diğerleri düşünsün
- +1 yıl
Harbi bar mı öyle bir kadın
- +1 yıl
Ben öyleyim gerisini bilmem shaha
- +1 yıl
Sana yürümek farz oldu desene 😂😂😂😂
- +1 yıl
@Pasaklıpisi no bana yürümek no erkek kabul etmek 😂
- +1 yıl
Ooo istemem yan cebime koy ii öyle olsun
- +1 yıl
@Pasaklıpisi öyle bir insan değilim ama siz bilirsiniz
- +1 yıl
aşk meşk peşinde değilim ama kapılarımıda kapatmış değilim seni yorarım zordur benim gönlüme giden yolda yürümek mi çıkartayım bu ifadeden
- +1 yıl
Şu an aşka vaktim yok ama olursa da hayır diyemem ikna et beni senin olayım mı
- +1 yıl
Hayır aşka inancım kalmadı desem yeridir ama umutsuz değilim çok. Ve sanaldan kimseyi tanımak istemiyorum aşk meşk mevzularında. Bir insanı istemeyip cebime atmak da bana yakışmaz onu söyledim..
- +1 yıl
Tipik kadın mantığı sen ne anlatırsın o meyi cımbızlar alır onu duyar işitir
- +1 yıl
Peki.
- +1 yıl
Hanımlar kendilerine gösterilen ilgiden memnun olurlar illa bir ilişki arıyor olması gerekmez kendilerine yapılan iltifatlar jestler komplimanlar onları mutlu eder her ne kadar istemem demiş olsa bile anlamında söyledim istemiyorum ana iltifat edebilirsin bu beni rahatsız etmez gibi
- +1 yıl
Ama sen bunu yedekte birini tut daha iyisini bulursam onunla yola yürütsün bulamazsan yedekte tuttuğun ile oyalanırsın demişim gibi
- +1 yıl
Ben 2. Gibi algıladım. Kusura bakmayın o zaman
- +1 yıl
Küsur bizim kendimizi ifade edememişiz
- +1 yıl
Estağfurullah ☺️
- +1 yıl
E öyle yontulmamış kütüklerin aklımıza gelir söyleri dank diye önünü ardını hesap etmeden ben böyle düşünüyorum karşımdaki de böyle anlar hesabı ile lafımızdan başka bir anlam çıkar mı yatmadan düşünmeden
- +1 yıl
Kütükleriz”””
- +1 yıl
Haklısınız
- +1 yıl
Oy birliği ile benim kütük olduğumu da onayladıkkk
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Hayde iyi günler her şey gönlünce olur inşallah
- +1 yıl
Hhaha ne alaka ha. İyi günler. Amin inşallah Allah razı olsun
- +1 yıl
Cümlemizden inşallah
Kurtulduğunuzu düşünmeyin sizi yine rahatsız edeceğim - +1 yıl
😂😂 eyvah eyvah
Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sapkın bakışlardan ve anlamsız kısıtlamalardan.
10 Yorumla
+1 yılKızların gereksiz kıskançlık ve tiplerinden
11 Yorumla- +1 yıl
Evet 👏
+1 yılKıl almaktan herhalde
10 Yorumla
+1 yılErkekler kadar özgür olmadığıma hayıflanırdım.
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin sürekli yürümesinden herhalde 😅
00 Yorumla
+1 yılKadın olmaktan memnunum. Erkek olmak istemem
05 Yorumla- +1 yıl
+9 feminen varlık
- +1 yıl
Yorumun kaldırıldı fakir ezik istanbulzede tipine sokim senin
- +1 yıl
Max erkek zekası
- +1 yıl
En son lafı ben söylerim
Askere gitmekten
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİstediğimde yapamamaktan yakınırdım kesinlikle.
02 Yorumla
+1 yılMemelerime bakan sapiklardan🤪
00 Yorumla
+1 yılErkek olmak istemezdim 😄
00 Yorumla
+1 yılİlgi sevdalısı olanlardan
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Adet olmaktan sanırım
00 Yorumla
+1 yılUlan ben yine fakirlikten dert yanardim
00 YorumlaRegl dan olurdu sanırım.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılAyyy bugün ne giysem🤣
00 Yorumla
+1 yılher ay karın ağrısı çekemem sanırım :)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 882 cevap paylaştı. Anlayışsiz ve düşüncesiz liginden
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat