Herkesin cilve anlayışı ve zevkleri farklıdır bir kalıba tutturamayız fakat şu tarz şeylerdir genellikle hareketlerinle mimiklerinle konuşmalarınla kocanı daha erkeksi hissettirmen seyit onbaşı gibi her işe yetişmeye çalışmayın mesela gün içinde basit şeyler için kocanızdan yardım isteyin sonrasında teşekkür edip güzel sözler söyleyip bir öpücük verin bir nevi gösterip elletmemek durumu anlamınada gelir yani kendinizde farklılıklar yapıp gerekirse konuşmalarınızla giyiminizle kendinizi arzulatmak ama sonrasında biraz nazlanmak peşinizden koşmasına izin vermek ama bunu asla soğuk yapmak trip atmak gibi şeylerle bağdaştırmayın erkeklerde avcı potansiyeli vardır genetik olarak uğraştıkları şeyleri daha çok severler biraz sesinizi incelterek temasta bulunarak konuşmak yani onu arzuladığınızı istediğinizi göstermeniz çoğu kadın cilve yaptığını sanıyor ama dümdüz konuştuğu mimik yapamadığı için aslında yapamıyor en önemlisi pozitif olmak dürekli gülümsemek sevecen biraz kaprisli küçük kız edaları her şeyi dozunda ayarlamak lazım kullandığınız hitap şekillerinide değiştirebilirsiniz daha çok yüceltecek şekilde hitaplar kullanırsınız hem değişiklik iyi gelir hemde farklılık ilgisini çeker bunun dışında alışılmış rutininizde değişikler falan yapın ilgisini çekin işte flört dönemi gibi
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence cilveli olucam diye kafana koyup yapabileceğin bir şey değil bu insanın içinden gelmeli hamurunda biraz olmalı dahası kocan sana kadın olduğunu hissettirmeli ve sen ona cilve yapabil diye seni hazırlamalı mod olarak yoksa karşında seni bu moda sokamayan birisi varsa sen ne kadar istersen iste parmağını oynatasın gelmez.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılCilveli bir kadın olmak, herkesin yapabileceği bir şey değil. Ancak, kendine güvenen, açık fikirli ve neşeli bir kişi olmak, cilveli bir kadın olmanın anahtarı olabilir. Kendine özgü bir tarzın ve kendine özgü bir mizah anlayışın olması da cilveli bir kadın olmanın bir parçası. Ancak, her zaman kendin olman en önemli şeydir.
00 Yorumla
+1 yılKarşıdan bi etkileşim almıyosun ki yapmıyosun
48 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyleeee
- +1 yıl
At sahibine göre kişner hayırdır sanaa de
Soran+1 yılKeşke ben sen olsam süpersin yaa😂😂
- +1 yıl
Aman aman ben yumuşatılmış konuştum bana deseydi ağzını dikerdim sen bana bakma😂
- +1 yıl
Agzına saglık ne güzel konusuyorsun valla
- +1 yıl
@Brainless000 sen bi de kaosta gör viking yosması gibiyim
- +1 yıl
Kahkaha attım Viking yosmasi nedir ya 😂😂
- +1 yıl
@Sağdansoladonat 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Öncelikle kendine sahip çıkar. Hayatını dürüstçe kazanır, onurludur, elini açıp beklemez.
Erkeği kovalamaz. Ayın, güneşin ya da yıldızların sadece erkeğin etrafında dönmediğini iyi bilir. Cilveli kadın erkeğin peşinden ümitsizce koşmaz ya da onu sürekli kontrol etmez. Kısacası dünyasının merkezi yalnızca ilgilendiği erkek değildir.
Gizemlidir... Dürüsttür fakat her şeyini bir anda ifşa etmez. Elindeki kartları ise yüksek sesle açmamayı tercih eder.
Erkeği kimi zaman merak içinde bırakması gerektiğini iyi bilir. Onunla her gece buluşamaz çünkü yapması gereken başka işleri de vardır. Cep telefonuna uzun mesajlar atarak sanal bir sevgiliye dönüşmeyi de tercih etmez. Erkek, onu sevgiyle özlemelidir.
Yanlış anlaşılmalara asla izin vermez, ancak kırgın olduğunda da kendisiyle iletişim kurulmasını engeller. Kafasını toparladığında ise az ve öz bir şekilde, kırgın olduğu konudan açık yüreklilikle söz eder.
Zamanın kontrolünü elinde tutar. Hayatındaki erkek ile arasındaki ritmin denetimi sadece onun elindedir. Ancak bunu karşısındakine asla belli etmez.
Espri anlayışını sürekli geliştirir. Sahip olduğu mizah anlayışı ile hayatındaki erkeği gülümsetmeyi başarır.
Kendine değer verir. İltifat edildiğinde gülümseyerek teşekkür eder. Hayatındaki erkeğin eski ilişkilerini sorgulamaz ve kendini başka kadınlarla kıyaslamaz.
Hayatındaki erkekten öte tutkuları da vardır. Hobileri, arkadaşları, işi ya da ailesi de onun için yaşadığı aşk kadar önemlidir. Ancak hiçbiri bir diğerinin önüne geçmeyecek kadar iyi dengelenmiştir. Hayatındaki erkek o an için yanında bulunmadığında ya da ona zaman ayıramayacak kadar yoğun olduğunda bu duruma içerlemez, çünkü kendini oyalayacak başka meşguliyetleri de vardır.
Bedenine özenle yaklaşır. Görünüşünü ve sağlığını önemser. Kendine olan saygısının fiziksel görünümüne de yansıması gerektiğine inanır.
Alıntıdır;
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yılBaştan Çıkaran Cilveli Kadının 10 Özelliği
1-Öncelikle kendine sahip çıkar. Hayatını dürüstçe kazanır, onurludur, elini açıp beklemez...
2. Erkeği kovalamaz. Ayın, güneşin ya da yıldızların sadece erkeğin etrafında dönmediğini iyi bilir. Cilveli kadın erkeğin peşinden ümitsizce koşmaz ya da onu sürekli kontrol etmez. Kısacası dünyasının merkezi yalnızca ilgilendiği erkek değildir
3. Gizemlidir... Dürüsttür fakat her şeyini bir anda ifşa etmez. Elindeki kartları ise yüksek sesle açmamayı tercih eder.
4. Erkeği kimi zaman merak içinde bırakması gerektiğini iyi bilir. Onunla her gece buluşamaz çünkü yapması gereken başka işleri de vardır. Cep telefonuna uzun mesajlar atarak sanal bir sevgiliye dönüşmeyi de tercih etmez. Erkek, onu sevgiyle özlemelidir.
5. Yanlış anlaşılmalara asla izin vermez, ancak kırgın olduğunda da kendisiyle iletişim kurulmasını engeller. Kafasını toparladığında ise az ve öz bir şekilde, kırgın olduğu konudan açık yüreklilikle söz eder.
6. Zamanın kontrolünü elinde tutar. Hayatındaki erkek ile arasındaki ritmin denetimi sadece onun elindedir. Ancak bunu karşısındakine asla belli etmez.
7. Espri anlayışını sürekli geliştirir. Sahip olduğu mizah anlayışı ile hayatındaki erkeği gülümsetmeyi başarır.
8. Kendine değer verir. İltifat edildiğinde gülümseyerek teşekkür eder. Hayatındaki erkeğin eski ilişkilerini sorgulamaz ve kendini başka kadınlarla kıyaslamaz.
9. Hayatındaki erkekten öte tutkuları da vardır. Hobileri, arkadaşları, işi ya da ailesi de onun için yaşadığı aşk kadar önemlidir. Ancak hiçbiri bir diğerinin önüne geçmeyecek kadar iyi dengelenmiştir. Hayatındaki erkek o an için yanında bulunmadığında ya da ona zaman ayıramayacak kadar yoğun olduğunda bu duruma içerlemez, çünkü kendini oyalayacak başka meşguliyetleri de vardır.
10. Bedenine özenle yaklaşır. Görünüşünü ve sağlığını önemser. Kendine olan saygısının fiziksel görünümüne de yansıması gerektiğine inanır.
10 Yorumla
Cilveli olmak, eşinizle eğlenceli ve oyunbaz bir ilişki kurmanın bir yolu olabilir. İşte cilveli olmanıza yardımcı olabilecek birkaç öneri:
1. Espri yap: Mizah, cilveli bir ilişkinin önemli bir bileşenidir. Eşinizle espri yaparak ve ona komik veya tatlı şakalar yaparak ilişkinizi daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.
2. Oynayın: Oyunlar, cilveli bir ilişki için mükemmel bir yol olabilir. Örneğin, birbirinize kısa notlar bırakabilir veya gizlice numara çalabilirsiniz. Bu tarz küçük oyunlar ilişkinize neşe katacaktır.
3. Süpriz yap: Beklenmedik sürprizler, ilişkinizi canlandırır ve cilveli bir atmosfer yaratır. Eşinize zaman zaman ufak sürprizler yaparak onu şaşırtabilirsiniz. Örneğin, ona beklenmedik bir hediye alabilir ya da romantik bir akşam yemeği düzenleyebilirsiniz.
4. Bağlantı kurun: Cilveli olmak, eşinizin ilgi alanlarına ve beğendiklerine odaklanmayı gerektirir. Onu daha iyi tanımak ve anlamak için aktif olarak dinleyin ve ilgili sorular sorun. Bu şekilde, cilveli olmak için uygun zeminleri ve fırsatları yaratabilirsiniz.
Unutmayın, cilveli olmak her çiftin tercihine bağlıdır. İlişkinizde hangi cilvelerden hoşlandığınızı ve ne tür bir mizahı paylaşmayı sevdiğinizi eşinizle konuşarak ortak bir anlayışa varmak önemlidir.10 YorumlaCilveli davranışlar sergilemeye çalışırken kendiniz olmaktan uzaklaşmayın. Doğallığınızı koruyarak, gerçek ve samimi bir şekilde davranın. Cilveli davranışlar, karşılıklı iletişimi güçlendirmek için kullanılabilir. Ancak, etkileşimdeki diğer kişiye de saygı göstermeyi unutmayın.
Gülümsemek ve göz teması kurmak, iletişimi daha sıcak ve samimi hale getirebilir.
Nazik ve zarif davranışlar, etrafınızdaki insanlarla daha olumlu ilişkiler kurmanıza yardımcı olabilir. Mizah, etkileşimi keyifli hale getirebilir ancak espri yaparken başkalarının duygularını incitmeyecek şekilde dikkatli olun. Kendinize olan güveniniz, çekici bir özellik olabilir. Kendi değerinizi bilmek, etrafınızdakilere de güven verecektir.50 Yorumla
+1 yılCilvenin en önemli kuralı tatlı dil, tatlı dilli bir insan mısın bilmiyorum, mesela kocandan bişey isterken nasıl tavırla söylüyorsun? Kız çocukları bişey isterken babasına takındığı bir tavır vardır ya onu hayal et mesela babası da kıyamaz kızına alır, mesela kocana hayatım seni çok beğeniyorum eşsiz bir adamsın ama şu huyunu da düzeltsen mükemmel olur ama bu huyun bile sana cok yakışıyor gibisinden pohpohlayacaksın bunları, erkekler pohpohlanmak için yaratılmışlar, cilveden asıl kasıt bu yani😂😂 bunu sert bir üslupla söylesen dinlemezler mesela
20 Yorumla
+1 yılCilveli kadın seksi dişil enerjisi aurası yüksek kendisi ile barışık olan nazlı tatlı dilli vs tamamen mutlu olmakla ilgili bir durum ayrıca bir arada ciddi cool kadın diyip duruyorlardı en iyisi kendin gibi olmak kimse kimsenin kölesi değil bir kalıpta olmak zorunda değil kimse o dedikleri dizilerde olir ancak burası gerçek hayat rol yapmanın anlamı yok
03 Yorumla- +1 yıl
Seven kişi olduğun gibi sever zaten
- +1 yıl
@Xxxxxxxxl yani kadın çiçektir besin kaynagı ilgidir ilgilenilirse canlanır
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cilveli olmak doğuştandır, sonradan olnmaz. Güler yüzlü esprili sevecen ol diyor size. Yicek gibi ısırıcı bak diyor , bakınca sana saldırası gelmesi gerekir.
20 Yorumla
+1 yılDişil enerjinizi kullanın biraz. Kadın cilveli bıcır bıcır olmalı. Kadın eve neşe katar. Sürekli pijamanı beline kadar çekip çekirdek yerseniz olmaz bu iş
23 Yorumla- +1 yıl
Aynen kankaa ama karşısında da adam olmalı bence adam gibi koca
- +1 yıl
Ten uyumu çok önemli
- +1 yıl
aynen
31 yaşındayım cilve biraz içten gelen birsey banada hep çok cilvelisin dıyen oldu ama bende cilve nedir bilmem 🤷🏻♀️😅😅 dedıgım gibi bence içten gelen birsey herkese cilve oturmuyor
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılSonradan olamazsın. Az biraz değişirsin. İnsanın canında kanında olur öyle şeyler. Erkek Fatma tipinde misin? Yani biraz kaba bi kadın mısın.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır değilim her halde o benden o kadar hoşlanmıyor o kadar kendimi biliyorum çünkü temas bağımlısıyım
- +1 yıl
Aşık değil herhalde anlamadım abla senin adamı😃😅
- Kişilik & Karakter konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılSürekli şaka yap, hep ilk yanaşan sen ol. İlk sohbeti sen başlat. Hep güler yüzlü ol. Ona dokunmaktan kendini geri çekme. Yanında rahat ol kendini kasma😉🥳🥳
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUfff çik kocanin kucağina bi anda yaklaş dudaklarini yala de ki yemek hazir erkeğim seni bekliyorum. Açik saçik seksi giyin evde kocanin dikkatini çek mesela otur karşisina kalçani salla parmağini yala goguslerine dokun iştahla yap sonra kendi gelir zaten yani ona karşi farkli oldugunu hissettir ona ayri ozel davran sesini daha tahrik edici kullan vs. Ayyyhh ben nişanliyim da canım nişanlimi istediii keşke evli olsaydik kucagina atlardim 🥰🥰☺️☺️☺️
11 Yorumla
Soran+1 yılAman evlenmeden verme sakın 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılCilveli doğulur yani sonradan olunan bişey değil istesen de beceremezsin
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMizacında yoksa yama gibi durur 😆 aşko kuşko taklidi yap 🤣
18 Yorumla
Soran+1 yılVar aslındada kocam her zaman gelmiyor cilveye ters insan
- +1 yıl
Hem cilveye gelmiyor hem cilveli ol diyor sana. Çelişkili ifadeler. Kocan ne istediğini bilmiyor galiba
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum o istediği zaman gidicen ona
- +1 yıl
Kendin istediğinde de git 😈
Soran+1 yılİsteyince ben istemediğimde neler yapıyor görsen
- +1 yıl
İnan görmek istemiyorum evlilik demir leblebi demişler yut yutabilirsen.
Soran+1 yılNeşeli güleç biri bulursan hayat tamam zaten
- +1 yıl
Bulamıyorum be 😆
Fazla gül, kahkahalar vs. Neşeli ve seksi ol, dişiliğini kullan. "Ayyy" nidasını kullan.
21 Yorumlagüzel giyinin. makyaj ve saçlar süper olsun. ve kadınsı mimikler ve şuh bakışlar. sonrasını söylemiyorum.
00 YorumlaKocan fingirdeşiyor sanırım dışarıdaki kadınlarla. Onda gördüklerini sende istiyor demek ki
04 Yorumla
Soran+1 yılHep evde ama
Soran+1 yılBi kez yakaladım silinenlerinde vardı
Kendinizi geliştirebilirsiniz. İlk önce cilve derken, neyi kastediyorsun neler istiyorsun diye eşinize sorabilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrspusu olucan en kıvrımlısından yürüyüp değil dans edip gel kucağına atla heyecan kat dümdüz olma ağzın laf yapsın içerken sende mezesi ol gönlüne işle kıyafetleri iç dış ne varsa giymek yetmez konuştur
00 YorumlaEn başta biraz ağzın bozuk olsun. Cinsellik çağrıştırıcı kelimeleri açık açık söyle.
Kıyafetlerin ole onu yoldan çıkart.00 Yorumla:) güzel soru eskilerin bi filmi vardi annem göster ama eletme dedi diye göster ama verme :)) en basit bişekilde
00 Yorumla
+1 yılYapı meselesi sanırım. Benim de baba tarafın aşırı cilveli onlara çekmişim😂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 759 cevap paylaştı. bana göre cilve derken sevdiğim kadının her hali cilveli gelir ya 🤣
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılayy cilveliyim ben cilveli diye içten içe kendini inandır :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenım ruhumda var asırı derecede bence ısteme bi bakısımla etkılıyorum eşim de bıktı kaşarım tam ama bılerek yapmıyorum genım bozuk sanırım:(
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 hoşuna giden biri olunca gözün kayıyormu
Cevap sahibi+1 yılmaalesef esım varkende yapmaya basladıö artk😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalçalarını oynatarak, şaklabanlıklar yaparak ve dahi bunları yaparken yatağa uzanıp seni seyreden kocana bir dilim peynir, bir tabak kavun ve bir bardak meyve suyu ikram ederek bu iş tamam.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEtek giy frikik ver biraz önünde eğil memelerini göster
00 Yorumla
+1 yılistekli davranışlar sevgile hem sözel hemde fiziksel
00 YorumlaKarşı cinsine temas seksi giyinme göz temasıyla baştan çıkarma bol bol dekolte ve frikik
00 YorumlaValla bunu sen bilmen lazım yoksa zorlamaya gerek yok
00 Yorumla
+1 yılİçinden gelmeyen bi şeyi yapmaya çalışma bence 😃 herkesin karakteri farklıdır.
00 Yorumla
+1 yılKendin ol yeter çilve bir yere kadar ondan sonra itici olursun...
00 Yorumla
+1 yılNormal olun yeter. etraf marjinal olmaya çalışıp eline yüzüne bulaştıranlarla kaynıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınların çoğu cilveli doğulur demişler yani senin yeniden dünyaya cilveli olarak gelmen lazım kuzum 😁
012 Yorumla
Soran+1 yılCilveliyim bee o anlamıyor
Cevap sahibi+1 yılBende öyle olduğunu düşünüyorum ama öküz ne anlar ki cilveli işveli hatundan
- +1 yıl
Ah ah keşke dünyaya yeniden gelsek dimi
Cevap sahibi+1 yılYok yeniden gelmenize gerek yok varlığınız benim şahsım için bulunmaz bir nimettir onun için siz kadınlara benim saygım sonsuz ve olduğunuz gibi baş tacısınız ☺️
- +1 yıl
Teşekkürler, yani ben bu konuda değil, genel olarak diyorum keşke yeniden gelsek dige
- +1 yıl
Diye*
Cevap sahibi+1 yılMesela neyden memnun değilsin ve yeniden gelmek istiyorsun? Özel değilse
- +1 yıl
Hiç bir şey boş ver abi bu ömrümüzü normal insna gibi yaşayalım geri kalanını, ikincisi olmasa da olur be
Cevap sahibi+1 yılİkincisi ne ki? 🤭
- +1 yıl
İkinci kez dünyaya gelmek yani
Cevap sahibi+1 yılHa anladım yolun bahtın açık olsun kuzum
- +1 yıl
😇💜
+1 yılYani İnce düşünceli her zaman elinden geldiğince pozitif bir insan kıpır kıpır ol istiyor
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNaz et. Omuz kir hafif. En iyisi youtubeden izle var orada
00 Yorumla
+1 yılCilveli kadın olunmaz cilveli kadın doğulur bence ya. Net böyle bir ayrım var
00 Yorumlahmm :) Tam adamına sordun cilve yapamam ama yapanı 100m den anlarım
00 Yorumla
+1 yılOnuda biz mi soyleyelim cekici ol demek istemiştirm yani kocana isve cilve yap arada öper gibi yap öpme kokular sürün yanından gec. Seksi kiyafetler giy. Evdeyken mini shortlar giy bak gor ondan sonra libido tavan
00 YorumlaAdam kısaca diyor ki bana erkek olduğumu hissettir.
22 Yorumla- +1 yıl
Adam erkek olsa hissettirmesi ne birinin gerek kalmayacak
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke bende cilveli olmasam bee benimkide doğuştan anasını satim 🥲
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖpünce gül ya da öpmeye kalkınca kaç peşinden kovalasın.
10 Yorumla
+1 yılMesela canım yerine caaanımmmm de ve biraz da koluna dokun sıklıkla, yanağına bir tane buse arasıra bence. Tabi gevşek gibi değil tatlı bir tavırla yap bunları. Yoksa cilveli değil diğeri olur.
10 YorumlaEn güzel cilve; güler yüz, aşkla bakan gözler, narin bir dokunuştur…
00 Yorumla
+1 yılGüzel olur ama bunu yerinde ve sadece erkeğine yapmasını da bilecek kadın işte o zaman ekstaelsrra güzel ve tatlı olur, işte o kadına sınırsız fedakarlık yaparım ben şahsen.
00 Yorumla
+1 yılCilveli davranmak adına bir ton şey yazılmış fakat sen bunları yapayım diye kendinden ödün vereceksin bu sefer ise kendin olmaktan çıkacaksın... Cilve karşında bulunan insana göre şekillenir
00 Yorumlamerhaba bu kisiye gore degisir bence ilgili alakali ve daha sicak davranislarda bulunmalisiniz cinsellik anlaminda da uzak durmamali ve fantezileri birlikte konisup yasamalisiniz guzel gunler...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Heyecanlı olmalısın ki kocana karşı hoşuna gitsin
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılCilveli olunca ne oluyormuş cenneti mi kazanıyormuşsun? Sor bakalım kocana
00 Yorumla Gülümseme tatlı dil temas sarıl arada bir dokun temasda bulun gözlerinin içi gülsün ona bakarken.
00 Yorumlaİçinden geldiği gibi davran yapmacık olmakla cilvelik olmaz
10 YorumlaKarsiyaka sahildeki falci ablanin iyisin hossun ama sende cilve yok demesi geldi aklıma
10 YorumlaCilveli olunmaz , cilveli doğulur 😀 yani içten gelmesi lazım herkes beceremez diye düşünüyorum.
10 YorumlaKocanın dediği her şeyi yapma böyle, parmağında oynatır seni. Olduğun gibi kabul etmesi lazım
00 Yorumla
+1 yılValla neysen o ol cilveyi boş ver kendin gibi ol erkeklere hicbirsekilde yaranilmiyor zaten
00 Yorumla
+1 yılİçinden gelmediği sürece olamazsın, olmaya çalışsan da yapmacık görünürsün
00 YorumlaSürekli Gül öpücüklere boğ onu canım de kırıtarak yürü
00 Yorumla
+1 yılYani sürekli gül espri falan yap erkekler güldüren kadınları sever ama aşırıya kaçmadan
00 Yorumla
+1 yıl* ol dememiş lan cilveli ol demiş. Yorumlara bak yaa
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler