Kişilik & Karakter Yaramazmısınız akıllımısınız? 72277227 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yoksa akıllı görünen yaramazlardanmısınız 🤣🤣 Güncellemeler+1 yıl İyi gecelerrr Yaramazmısınız akıllımısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben akıllıyım 0 0 Yorumla
Karabelaa34 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Yaramaz bi kızım ben😜 2 2 Yorumla 72277227 +1 yıl Peki yaramaz oldupunu herkes bilirmi yoksa dışardan bakılınca hanım hanımcık biri gibimi durursun Yorumla Karabelaa34 +1 yıl Çoğunlukla aaa ne kadar hanım hanımcık efendi bi kız diyorlar ve bende bunu duyar duymaz bu dediklerine pişman ediyorum onları, 😅 Yorumla
ihtiyaçlarımçok Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Akıllı görünen yaramazlardanım... 2 2 Yorumla 72277227 +1 yıl Seni yaramaz seni Yorumla ihtiyaçlarımçok +1 yıl Ahahjs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben akıllıyım
Yaramaz bi kızım ben😜
Peki yaramaz oldupunu herkes bilirmi yoksa dışardan bakılınca hanım hanımcık biri gibimi durursun
Çoğunlukla aaa ne kadar hanım hanımcık efendi bi kız diyorlar ve bende bunu duyar duymaz bu dediklerine pişman ediyorum onları, 😅
Akıllı görünen yaramazlardanım...
Seni yaramaz seni
Ahahjs
Biraz yaramazım evet