Selam ♾️ En yakın arkadaşınızla hiç büyük bir tartışma yaşadınız mı, ve bunun sonucunda küstünüz veya hayatınızdan çıkarttınız mı. Yoksa arada tartışsanız da her zaman en yakın arkadaş olarak kalmaya devam mı ettiniz.

Selam ♾️ En yakın arkadaşınızla hiç büyük bir tartışma yaşadınız mı, ve bunun sonucunda küstünüz veya hayatınızdan çıkarttınız mı. Yoksa arada tartışsanız da her zaman en yakın arkadaş olarak kalmaya devam mı ettiniz.

2013 evet biri olmuş ama biz konuşmuyorduk belayla olduğu için sonra onu terketti başkası oldu demedi kuzen gösterdi resmi ve ben onun imtihanın acısıyla çok şeyler dedim takmadı büyü artık büyütecek bir şey yok dedi ve ne oldu ben karar verdim bu kızdan kurtulcam zaten imtihanda dedim ki yeter artık ya yapmak zorundaydım hıçkıra hıçkıra ağladım o durum en beter durum aşk acısı imtihan olsa da sonra dediğimi yaptım çocuk onu terketmiş belaya geri döndü defol git dedim bana bir daha karışmayacaksın dedim herşeyi sana yaparım dedi ben istemedim sonra plan kurdular 2018de kurtuldum çok geç oldu ilkten kurtulmalıydım çünkü anlasamıyorduk ama bırakmıyordu
Evet oldu ama bir şekilde aradaki sorunu çözdük.. Çözemediğimiz durumlar da oldu hayatımdan çıkardım.. Kimseyi kırmak istemem.. Her zaman kimseyi kırmamak için en ince ayrıntısını düşünürüm..
Tartıştığım oldu bazen ama sonuç hep tatlıya bağlanır. Yakın arkadaşlarımı bırakmam onlar beni bırakmadıkça.
Rica ederim 🎈☺️
7 yllk arkadasmla tartıstm görüsmüyorz
Üzüldüm.
Cevap
15Cevap
Konuştuğum çocukla mesajlastigi aradığı için hayatımdan ble çıkarmıştım tartışmak ne ki😂Aslan burçlarından nefret ediyorum. Bir de 20 yıllık kız arkdaşımdı o olaydan sonra yuzunu bile gormek istemedim. Bir de hem çocukla konuşuyor hem de beni şikayet ediyor çocuğa, neymişş telefonda cırlıyormuşmuşum cok bağırmışmışım ölür müsün öldürür müsün 😂
pek bir fark olmadı ama :D :D
:D :D öldürdün direk
Arkadaşlar da tartışabilir benim de olmuştu saygı sevgi çerçevesinde çözülebilir bence. En iyi arkadaş hemen gözden çıkarılmaz tartışıldı diye zaten.
Sinir ettiğimiz oluyor birbirimizi ama tartışma olmuyor. Ya ben o sinirliyken özür dileyip alttan alıyorum ya da o. Küçükken ki halimizi hariç tutuyorum ama. İlkokuldan beri arkadaşız o zamanlar cokkk tartisirdik şimdi öyle değiliz. 😁
Yakın arkadaşlarımla genelde tartışmam. Tartisirsam bu uzun soluklu bir soğukluk gerginlik benzeri olur. Hemen sakinleşmem, sakinleşmeden konuşmam kimseyi kırmaya gerek yok zaman geçtikten sonra muhakkak iletişime geçerim.
Evet olmuştur, ama genelde haksızlık ettiklerini anlayıp geri gelmişlerdir. Bu hiç şaşmadı, genel olarak sorun neyse çözme derdindeyim. Kimseyi kırmak ya da üzmek gibi bir amacım olmadı olamazda.
Tartışmışımdır..
Büyük bir sorunsa, muhtemelen si*tir etmişimdir..
En yakın arkadaşımla bir kez büyük bir kavga etmiştim, uzun süre konuşmamiştik sonra dayanamamış mesaj atmıştım. Şimdi eskisinden daha sağlam dostluğumuz var. 10 sene dolacak
En iyi arkadaşımla tanışmadım bile sdjshs kafa dengi arkadaş bulmak çok zor maalesef. Şimdilik en iyi arkadaşım yok sadece arkadaşlarım var onlarla da pek tartışmıyoruz.
Çok tartışma yaşadığım için en iyi arkadaşım ya zaten 😄 her halimi biliyor doğalız içimizden geleni söyleyebiliyoruz büyük kavgalar da oluyor sonuç olarak birbirimizden vazgeçmiyoruz
En yakın arkadaşımla çok fazla tartıştığımız oldu ama hiçbir zaman konuşmayı bırakmadık halâ bağlarımız sağlam. İlk tartışmada beni direkt silen biri en yakın arkadaşım değildir zaten.
En yakın arkadaşımla büyük kavgalarımız olmadı ama başka bir arkadaşımla kavga ederek tanışmıştık. Lisenin ilk yılı kötü bir kız kavgası yaşadık sonra barıştık ve arkadaş olduk.
Hayır tartışma dım , sadece siyasi yönden biraz zıtlastik ama tartışma sayılmaz 😂
En yakın arkadaşım hep en yakın arkadaşım olarak kalıcak. Bağıra çağıra da kavga ettik ağlaya ağlaya da.. onu hayatımdan çıkarmam.
Ya değişiyor.. bazen alttan alırım.. bazen de o alttan alsin derim... sonuç evet çıkardım ve açıklama bile yapmadim
Daha dün gece bile aramız bozuldu ama tamamen iletişimi koparmak gibi bir durum yok ahaha arkadaşım kalmadı resmen.
Evet yaşadım. Anlaşmazlıklar, tartışmalar oldu ama çözdük. İki taraf da çözmek istedikten sonra bir şekilde düzeliyor.
En iyi arkadaşım şimdi bu hayattaki en nefret ettiğim kişilerden biri
Ben büyük tartışırsam araya uçurum girer çok sabırlıyımdır ama bitirirsem arkama bakmam.
Birkaç kere oldu ama ertesi gün hemen barışıyoduk. Küs durmayı pek sevmem.
Küstüm şu an konuşmuyorum yani benimle anlaşamamak çok zordur bunu da başarırlar 🥇
Arkadaşım yok. Daha doğrusu vardı ama eledim hepsini.
Evet olmuştur ama küslük uzun sürmez bende fazla uzatmayi sevmem
Ufak tefek tartışmalar hep yaşarız sonra bir şey olmamış gibi devam💖
hayir çünkü o beni anliyor ayrica biz birbirimize kirilacak kadar hassas değiliz
Teşekkürler
Ben uzaklaşıyorum onlar yakinlasiyor. Yanlış bir şey ben yaptıysam eğer çok pişman oluyorum geçmiyor yine uzaklaşıyorum.
Tartıştım ama konuşup çözdük 🥳
Teşekkürler iyi olmuş :) çözmeniz yani
Aynen öyle 😊. Rica ederim
Tartıştım. Ve silmem gerekirse asla yüzüne bile bakmam
hayır yaklaşık 3 yıllık arklığımız var kendisi kuzenim olr
Evet alkol aldığı için dövdüm onu sjsdh artık içmiyor.
En iyi arkadaşla tartışma 3. Kişiler araya girerse olur ikisi iyi arkadassa tartisma olmaz
Hiç tartışmışmiyoruz bı sürü konuda normalde tartışma çıkar ama her seferinde alttan alıyorm
Evet tartıştık ama barıştık sonra
Canımı baya sıkmıştı maalesef evet
Benim arkadaşım yok tek başımayım böyle iyi
Yess ve bitti eheheh
Çogu zaman, sonra anlıyorsun yakın olmadığını.
Genelde seviyeli tartışmalar oluyor. :D
Elbette
Tartisirim ama küsmem
Arada
Yaşamıştım.
Olmuştur belki
Evet oldu
Evet tartıştım
Tartıştım
Evet çok fena
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?