Kişilik & Karakter En müslüman özelliğiniz ne? _Milagros_ Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor 😀😀 Güncellemeler+1 yıl Süper soru En müslüman özelliğiniz ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. temiz ve iyi kalp. ve intihar etmemek :D 1 0 Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yazı gerçekçi gerçekten. Ondan olan korkumuzdan dolayı pek çok şeyden kaçınıyoruz. 2 0 Yorumla
KevserMert Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Güzel düşündürücü bir soru olmuş. Defterimde bir tane bile yazmasın diye korkumdan hiç ilişemediğim günahlar var benim de 1 0 Yorumla
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 950 cevap paylaştı. Adam öldürmemek sanırım insanlara bu kadar sabırlı davranıp halen zarar vermiyorsam müslüman olduğum için 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Acikcasi inandığım dinin tüm sartlarini yerine getiriyorum. Bazen ağzımdan küfür kacabiliyor çok sinirliyken onun disinda aykırı bir davranışım yok 1 0 Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 605 cevap paylaştı. Merhamet ve adalet. İkiside en hassas olduğum konular 1 0 Yorumla
kırsakal Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Haramlardan olabildigince kaçmak, helal olan herşeyi yapmak 0 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 447 cevap paylaştı. Hak yemem. Adalet kavramım keskindir. Yetime sahip çıkarım. 0 0 Yorumla
IRobin Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Etiket fiyatına, ramazan ayında iki katı fiyat yazıyorum.. 0 1 Yorumla _Milagros_ +1 yıl Çok ayıp Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cok namusluyum hic kimseye ilismedim haram yemem kredi bile cekmem 1 8 Yorumla Mavimavimsii +1 yıl Keşke gizli olmasaydında inansaydık😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ispatlarim Yorumla Mavimavimsii +1 yıl Çok ihtiyacım yok açıkçası bana değil kendine yaşıyorsun🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hersey gönlünce olsun hayat sana herseyin en guzelini getirsin Yorumla Mavimavimsii +1 yıl Amin hayırlısıyla 🙃 Yorumla _Milagros_ +1 yıl Bu zamanda böylesi Yorumla Mavimavimsii +1 yıl Dimi dimi😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Noydu Yorumla
KedimeUçakÇarptı111 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Aklıma flörtleşmekten islamın şartlarına bağlayan çocuk geldi 😅 0 0 Yorumla
çikolata_gibiyim Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kul hakkına girmemek, ilahi adalete inanmak 3 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Namaz kılıp Kur'an okumak 2 1 Yorumla Çiçekpplikız +1 yıl 😍😍😍❤️ Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. merhametliyim 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Övünmek gibi olur ya bilemedim müslümanım kendimce 1 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Namaz oruç kul hakkı yememek 1 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kul hakkına girmemek 1 0 Yorumla
Atyaprakkelebek Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 97% +1 yıl faizden kaçınmak. kul hakkı yememek 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Intihar etmemek 0 0 Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Temiz, merhametli, dürüst, çalışkan, cesur 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. islam coğrafyasında doğmak 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. sokak sanatçılarına par avermek 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. 5 vakit namaz kılıyorum 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. İzne çıktığımda cumalara giderim 0 0 Yorumla
danqerpeach Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 625 cevap paylaştı. İntihar etmemek galiba. 😄 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bayram namazlarını kaçırmamak😂 0 0 Yorumla
Wjej3j3j322j Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 444 cevap paylaştı. Gusül almak 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. cumaya gidiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
temiz ve iyi kalp. ve intihar etmemek :D
Yazı gerçekçi gerçekten. Ondan olan korkumuzdan dolayı pek çok şeyden kaçınıyoruz.
Güzel düşündürücü bir soru olmuş. Defterimde bir tane bile yazmasın diye korkumdan hiç ilişemediğim günahlar var benim de
Adam öldürmemek sanırım insanlara bu kadar sabırlı davranıp halen zarar vermiyorsam müslüman olduğum için
Acikcasi inandığım dinin tüm sartlarini yerine getiriyorum. Bazen ağzımdan küfür kacabiliyor çok sinirliyken onun disinda aykırı bir davranışım yok
Merhamet ve adalet. İkiside en hassas olduğum konular
Haramlardan olabildigince kaçmak, helal olan herşeyi yapmak
Hak yemem. Adalet kavramım keskindir. Yetime sahip çıkarım.
Etiket fiyatına, ramazan ayında iki katı fiyat yazıyorum..
Çok ayıp
Cok namusluyum hic kimseye ilismedim haram yemem kredi bile cekmem
Keşke gizli olmasaydında inansaydık😂😂😂
Ispatlarim
Çok ihtiyacım yok açıkçası bana değil kendine yaşıyorsun🙃
Hersey gönlünce olsun hayat sana herseyin en guzelini getirsin
Amin hayırlısıyla 🙃
Bu zamanda böylesi
Dimi dimi😂
Noydu
Aklıma flörtleşmekten islamın şartlarına bağlayan çocuk geldi 😅
Kul hakkına girmemek, ilahi adalete inanmak