Teşekkürler @elifycdg..😊
Size acımayana acır mısınız?
Teşekkürler @elifycdg..😊

Hayır bana acımayana bende acımam. ben genelde iyi niyetli ve duygusal olduğum için istesem bile kimseye karşı kötülük yapamıyorum. hatta bana kötülük yapan biri olduğunda bile genelde boş vermeyi deniyorum. ama yine de kötü bir insansa ve bana kötülük yapıyorsa da hiç bir şekilde o insana üzülmem başına ne gelirse gelsin.. zaten ne kadar acı da çeksem kötü biri olamıyorum.
Acırım. Kendime karşı zerre merhametim yoktur, yaşadığım olumsuz şeyler için şikayet etmem, başedebilecek gücüm olduğunu biliyorum çünkü. Ama bir başkasının yaşadığı acılar beni çok etkiler. Öyle sıradan acılardan bahsetmiyorum tabi. İster düşmanım ister dostum ister yabancı olsun elimden geleni yaparım o insan-lar için. Benim yaratılışımda böyle
Kimseye acımam, kimsenin de bana acımasını istemem. Kimse kimseye acıyacak kadar önemli ve büyük olamaz. Bir insan olabilecek en kötü duruma düşse bile acinmaz, o insana acıyacağına yardım etsin o zaman. Acımak sanki insanın bir şey yapmamasını hafifletiyor, acıyan kişi acıdığı zaman vicdanen rahat oluyor. Bana öyle geliyor..
Cevap
20Cevap
Fazla merhametli biri değilim özellikle hak etmeyen insanlara karşı..
Acırım. Benden kimseye bi zarar gelmez :D acımadıysa bana, bana yine bir şey olmaz. Eden kendine eder.
Ben hiç acımak istemiyorum. Ama en ufak bir acı verdiğimde kalbimden merhamet fışkırıyor. Koparcam o ayarsız musluk başını 😂
Bizim acımasızlardan bir farkımız olmasın mı?
Merhametliyim ben biraz acırım
Hayır acımam zamanla öğrettiler bunu.. Kimseye acıma acınacak hale düşersin..
Bu çok genel bir soru olmakla beraber durumun ve şartın gerektirdiklerine göre değişir. Böyle insanları hayatında tutmayacaksın. Diyelim ki tutuyorsun o zaman çıkarın neyi gerektiriyorsa ona öyle davranacaksın.
Evet tamda bu. O çıkarına göre davranmışsa sende acımadan çıkarına uygun davranacaksın.
Herkese hak ettiğini vermek lazım. Adaletli olmak gerekiyor 😀
Her konuda değil. Gerçekten insani bir konuda istisnasız herkese merhametli yaklaşıyorum. Kişisel bir sorunda pek acımam.
Acırım bende bu vicdan varken akillanmam ben zaten 😂 ezenede acırım üzenede , çünkü ben sevgi insanıyım ve ruhumu bundan besliyorum
Çok değiştim , sevmiyorum bu halimi ama beni bu hale getirdiler. Soğudum insanlardan. Herkes çıkarcı.
Hayır kesinlike acımam havale ettimcilerden değilim. Bıçak vurana, Baltayla karşılık verecek kadar acımasızım. İyiliğe iyilik, kötülüğe kötülük.
Acimam insanogluna acimadikca daha da acımasız olur.
İyi niyetini suistimal eder.
Bana kötülük edene iki kati kötülük yaparim, iyilik yapana da oyle
Acımam ne hali varsa görsün. Yasını mı tutacam bide. Cehennemin dibine gitsin.
bana acınmasını istemem zaten ama başkasına ççookk kötü omadığı sürece acırım
acıma duygumu kaybedeli son secimle kaybettim kırıntısı kalmadı düşene teklerim acımam.
Hayır acımam artık düşene bir tekme de ben vurucam hatta
Acıma duygusu var bende kötüde olsa acıyorum bazen.
yarası olan can yakarmış.
o yüzden kimsenin canını yakmıyorum uzun zamandır
Herkes Allahından bulsun
Acımam diyorum ama kıyamıyorum yine de kimseye
Bende böyleydim ama acımayıp kıyanı makineden çekmek lazım.. Hemde iki kez. 😬😀
merhametliyim maalesef ki yine de kötülük yapmam
O konuda merhametsizim..
Acımam vicdan yoksa hiç acımam merhamet yoksa hiç acımam insan değildir çünkü öyle bir kişi
Hayır acımam dünyanın en kötü insanı olabilirim bir anda. Görsele katılıyorum.
Acırsammm Ş€refsi zim😈
Tanımasam da sevmesem de el uzatırım. Bana nasıl baktığı, bende ne gördüğü mühim değil
Kimse bana acımadı. Kimseye acımam.
Biraz sinirlerim sonra unuturum devam
bundan sonra acırsam s*KS*nler🤔
canımı yakarsa dünyasını yakarım
Hiç bir şekilde acımayacaksin
Acırsan acınacak duruma düşersin
Harika söz canim
Bir şey yapmam.
Acımayız
acımam
Animenin intikamı
Acımam