Kanatsız meleklik yaparken düşsem bile Elif gibi güzel yürekliler vs sayesinde ayağa kalkarım. Bu bizim hikayelerimiz ve herkes kendi hikayesinde başroldür. Hikayelerinizde huzurlu ve mutlu günleriniz olması dileğiyle 😊🌹

Kanatsız meleklik yaparken düşsem bile Elif gibi güzel yürekliler vs sayesinde ayağa kalkarım. Bu bizim hikayelerimiz ve herkes kendi hikayesinde başroldür. Hikayelerinizde huzurlu ve mutlu günleriniz olması dileğiyle 😊🌹
Ben hayatım boyunca her zaman bir mücadele içinde oldum hayat mücadelesi aile mücadelesi doğruluk mücadelesi, yeri geldiğinde insanların gözünde kahraman yeri geldiğinde kıskanç insan oldum, ama bana en güzel mücadele içinde olmayı engelli olarak dünyaya gelmek ve bunun yanında her zaman yanımda olan Annem verdi.
Hastahane ameliyat doktor derken aynı zamanda okul döneminde de yatılı kalmak bana bir çok şey öğretti.
En çok da güven duyup değer verdiğim insanların işlerine geldiği zaman dost işlerine gelmediği sürece en azılı düşman olduklarını gördükçe daha da güçlü oldum ve artık kimseye karşı tahammülüm kalmadı vs kimseye de eyvallah etmemeyi öğrendim.
Vicdansız değilim çok duygusal bir insan olduğum doğrudur, özellikle yanımda ağlayan bir insan olsun dayanamam, ancak artık beni anlayan azaldı bende kabuğuma çekindim.
Bu arada üye adın kanatsız Melek olsa daha güzel olurmuş.. 😌
Ben bugün güçlü olmamı tabi ki de kendime borçluyum abla :) yani aslında hayata da borçluyum yani sevdiğim bir söz var mesela '' hayatta aldığımız yaralar bugün kim olduğumuzu belirler'' yani kısaca çekilen zorluklar bugün beni ben yapan zorluklar geriye dönüp bunları değiştirmek istemezdim çünkü o zaman daha hassas bir kişi olurdum ama şimdi ise karakterim çok güçlü :)
Ve o yaşadığın tüm zorlukların hepsi birer sınavdı kardeşim 😊hep güçlü olman dileğiyle 🌹
Teşekkür ederim abla, bilmukabele 🌹☺️
Rica ederim kardeşim 😊
Cevap
4Cevap
Gücümü de , taş kalpli olmamıda , umursamaz olmamı da , hayatı sevmiyor oluşumu dahi bir kaç olaydan aldım hocam.
Hayata anlam yüklememek gerektiğini , her şeyin aslında anlamsız olduğunu öğrendim.
Bana göre taş kalpli değilsin arkadaşım teşekkür ederim 😊İnsan hangi yansımayı verirse onu görür misali
Eyvallah hocam 🙏😊
En başta "Saygı", sonra da gülümsemek ve hayata pozitif bakmak, benim gücüm bu işte...
Teşekkür ederim, 😊
Rica ederim...
Hayat güzel diye düşünüyorum çok mücadele ederken bile.
Kıranlara borçluyum. Dün her şeyim olup bugün hiçbir şeyim olanlara. İyi ki'mken keşke'm olanlara..
Güzellik ilahi adalet var er ya da geç. Eminim ki kıranlar Mevlam dan ettiklerini bulurlar. Bazı insanlar birar sınavdır unutma 😊🌹
Öyle. Zaten tek tesellimiz de bu. Eden bulur 🐾 Ama bence senin de çok derin bir hikayen var
Mesela 😊
Onu bilemem ama her daim mutlu olan, neşe saçan insanlar diğerlerinden daha çok acı çekmiştir. Tebessümleriyle saklıyordur bunu
Zamanında evet acılar çektim ama şükür 😊🌹Tebessüm etmek bulaşıcı olduğundan içimden gelen bir şey. Lakin acılarımı direkt söylerim
Maaşallah hepimiz senin gibi atlatırız inşallah enerjin herkesin modunu yükseltiyor 🥳🥰
Bilmukabele yansımalar 😊🌹
İnatçı ve çalışkan olmama borçluyum. Çalıştığım iş yerlerinde aranan adam oldum.
Böylelikle azimli oluşunuzla takdirleri topluyorsunuz ne mutlu örnek olabilmek 😊
Bu seferde ben teşekkür ederim.
Rica ederim 😊
Yaşadığım zorluklara karşı ayak durarak.
Her zorluğa göğüs gerdiğin için kendinle gurur duymalısın arkadaşım 😊🌹
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?