Senin çekilmez, aksi olduğun mevzular var mı, yoksa sen pamuk şeker kıvamında mısın?

#DeliMavi
17 Temmuz 2023
Senin çekilmez, aksi olduğun mevzular var mı, yoksa sen pamuk şeker kıvamında mısın?

#DeliMavi
17 Temmuz 2023
Nerede ve ne zaman kendi isteklerini dile getirsen aksi ve çekilmez olursun zaten. O yüzden takmıyorum.. Ben de yüksek seslere tahammül edemiyorum, insanlara normal gelen sesler bana yüksek geliyor. Dün gece işyerinde yan masadaki iş arkadaşım telefonun sesini çok açmıştı, kısmasını rica ettim. Kıstı, bir 5 dk sonra da sen bu sesi nasıl duydun ya falan dedi. Tartışmaya çalıştı. Ben de duymasam nasıl söyleyeceğim zaten dedim. Şu an kistigin için ses gelmiyor ama o esnada gelmişti, tartışmaya gerek var mı dedim. İnsanları anlamıyorum.. bu konuda insanlar beni çekilmez buluyor olabilir. Ben de bazen bilgisayarımdan eğitim videoları açıyorum, cevremdekilere soruyorum ses geliyor mu diye. Rahatsızlık verirse kisarım. Bunu kişilik meselesi haline getirmeye, dediğim dedik olmaya, çok kafaya takmaya falan gerek yok. Cevreyi rahatsız etmeme bilincine erişmek gerekiyor..
Ben normal de sevdiklerime karşı hiç aksi ve çekilmez değilim. ama sevmediklerime karşı genelde nasıl davranırlarsa öyle davranmak gibi huyum var. bir de aslında bazı konularda da çok inatçıyım mesela bir şeyi kafaya koyduğum zaman genelde yapana kadar başarana kadar vaz geçmem. bir de biri bana yapma derse inadına yaparım mesela. ama tabi ki her konu için geçerli değil bu. bazen sadece inatçılığım tutuyor. ama seviyorum yine de kendimi bunun haricinde zaten sakinim ve hiç de aksi değilim hatta aksine gereğinden fazla duyarlı ve iyimser davranıyorum insanlara karşı
kendi düşüncesini emirvari bir tavırla yaptırmak isteyene karşı inanılmaz derecede katı olurum. onun dediği doğru ise bile yapmam. veya onun dediğini düşünüyor olsam bile yapmam. sırf o dediği için tam zıttını hatta kendimin bile istemediğini yaparım. bu benim en cins huyumdur.
Genel olarak aksi bir insanım
Ben hiç görmedim🤣🤣
Cevap
30Cevap
İnatçı olmam ve sanırım fevri hareketlerim 🙄
Ben bir şeye olmaz diyorsam ısrar edilmesi çileden çıkarır
Mevzuya gerek yok aksilik damarlarımda dolanıyor 😂
Taktim mi takıyorum çeken bilir😄
İyi yapiyorsun🤣🤣
Dediğim halde yapılmıyorsa kalkip ben yaparsam çenemle adam öldürürüm... kaç kere söylemem gerekiyor... her seyi ben mi yapacam... ben yapmasam bu böyle kalır... ölünce anlarsınız kıymetimi kdkdjddhd eskilere gider anlatır dururrum o yüzden kalkin yapin 😂😂
Pambıh şekeri kıvamında olabilirim taaki evde dağınıklıkla karşılaşana kadar. Gudubet bir hal alıyorum.
Ayy deme deme sen pamuk şeker kıvamında kal ve görmezden gel🤣🤣
🤣🤣🤣🤣
El şakalarından nefret ederim.. zaten bana göre bir çok el şakası, yine bir çok mesaj içerir... El şakalarıyla üstünlük kurmaya çalışıp, kişiyi sindirmektir amaç.. bu yüzden el şakalarıni hoş karşılamam.
Çekilmez ve aksi olduğum durum çok maalesef. Ben de bununla gurur duymuyorum ama toz kondurmam kendime ve kolay kolay laf altında kalmam. İmalı konuşana bile açık açık cevap veririm.
Bana değersiz hissettiren biri olduğunda, birde ciddi bir şey konuşurken bunu alaya alan ciddiye alan olmadımı ben ben olmaktan cıkıyorum. Ciddiyetsızlıge katlanamıyorum
Inatçıyımdır, ama bir eşim kadar olamam. Benim planlarım bozulursa ben ben değilim. Kaçın benden o zaman 😄
Yeni uyandığım zaman kendime gelene kadar benle iletişim kurulsun istemem açıkçası ozaman biraz aksi olabiliyorum
Oyy favori sorularımdan 🤌 Pek aksi değilim ama kırıldıysam bir daha zor toparlanırım. Çekilmez biriyim yane
Dediğim dedik çaldığım düdük misali. Aklıma eseni de yaparım aklımda kalacağına cebimde kalsın 😅
Bu sitede öyleyim genelde, gerçek hayatta çok zor aksileşirim. Bu sitede güzel oluyor saçmalıklara cevap vermek tokat gibi :D
Küsünce son derece inatçı olurum. Gönlümü al alabilirsem..
Ben uyum sağlarım genelde ba ama ters gideceksemde sonuna kadar
Birini uyardığım halde inadıma aynı şeyi tekrarlarsa deli oluyorum.
Çok fazla konuştuğumdan insanlar biraz kızabiliyorlar
Herkesin bam teli vardır. O teli oynattığınızda ortalık kızışır
Bazı huylarıma sinir olanlar vardı ordan biliyorum 🙄
Çekilmez tek halim aşırı yorgun olduğum da birşeyler istenmesi
Genelde çok muhteşem olduğumdan bahsedenler ama herkes inatçı olmamdan nefret eder
Öyle zamanlarım pek olmuyor. Uyumlu ve sakin biriyim.
Bazen çok inatçı olabiliyorum, bazen de karşımdaki insanı bunaltabiliyorum...
Genel olarak asi olunca pamuk şeker değil acı biber
Ailem özgürlüğümü çok kısıtlamaya çalışıyor ve ben buna izin vermiyorum. Çok aksi olabiliyorum.
Bir kere takmışsam bir şeye en ince ayrıntısını öğrenene kadar bırakmam
İnadım tuttuğunda ve ben bilirim moduma geçtiğimde
Kıskandığım zaman eywahlar olsun..
Aman Allahim burada kıskanç bir adam var dikkat edin kızlar...
Kanını bakarım.. 😄
Var çok alınganım çok takıntılıyım birşeyi kafama çok takıyorum karşıma da kendime zehir ediyorum bu huyumdan ben bile nefret edip bıkmış durumdayım
Benim var diyen yalan söyler. Kıskancım, ilgi isterim, habersiz bırakılmaktan hiç hoşlanmam, saygı beklerim ve bunların hepsini kendim de uygularım. Özen , emek , özveri
Aman benim yok diyen :)
Anladim ben
🙈🙈🙏🏻🙏🏻 teşekkür ederim
Ne demek
Ben insanlardan kolay kolay birsey istemem. İstediğim zamanda eger olmazsa, o zaman aksilerim ve çekilmez olabiliyorum
Yaşam tarzımın sürekli eleştirilmesi ve dedikodu haline gelmesi beni sinirlendiriyor Herkes işine baksın
Agrasif olmam kesin 🙄
İşime gelmeyen her konuda çekilmez bir insan olabiliyorum..
İş yerinde birazcık kılım abla 😔
O kadar olur.
Olmazsa taviz vermiş olurum abla
Haklisin ve destekliyorum seni.
Eyvallah abla 🙏
Ne demek kardeşim.
Hiç pamuk şeker değilim, inatçıyım delice, sivri dilliyim sinirlenince, heee bi de takıntılarım var, biraz da korkularım oooh 😀
Pamuk şeker kıvamında değilim
Peki kıvam ne?
Bi insanın empati yoksunu olması deli ediyor beniiii
Kıskanç olduğum zamanlarda hiç çekilmiyorum
İnatçıyımdr genelde bu huyum sevilmez
Çok çabuk sinirlenen birisiyim
Ciddi konular varsa.
Kişisel alanıma izinsiz müdahale edilmesi
onu söyliyemiyoruz maalesef
İnadım ve gıcıklığım 😂
Çabuk gerilirim biraz dik başlı birazda aksi
Sinirlenir agresif olurum 😂
Saymakla bitmez.
Canım yanarsa aşırı çirkef olurum:)
İnatçı olmam...
Bana göre eğlenirim onlara göre ciddiyim :/
Gerçekleri yüzüne vurmam..
Damarima basıldığı zaman tahammül edemiyorum
Bulamadım demekki Pamuk şeker bhfjjg
Çekilecek gibi değilimdir
İstediğim cevabı duyana kadar darlarım...
Herkesin vardır kötü huyları ama insanlar söylemek itiraf etmek istemiyor sebepsizce
Sinirliyim, Agresifim, kompleksliyim
Çok şey var biraz huysuzlugum var da ☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?