Ben trafikte gördüğüm ve beğendiğim araçların resmini enişteme atarım. O da yarış yapar gibi daha iyisini bulur atar.😅
Bugün çektiğim...

Ben trafikte gördüğüm ve beğendiğim araçların resmini enişteme atarım. O da yarış yapar gibi daha iyisini bulur atar.😅
Bugün çektiğim...
Benim tuhaf bir özelliğim yok ama biri bana nasıl davranırsa bende o kişiye her zaman anı davranıyorum mesela yani diyelim ki biri bana yardım etmedi yani zor anlarımda. ben de o kişiye yardım etmem ya da biri bana kaba konuşursa ben de o kişiyle kaba konuşur ya da muhtemelen hiç konuşmam bazen de aşırı inatçılık var maalesef
Özellik mi bilmiyorum ama gazlı çakmak kullanmıyorum. İlla benzinli olacak bu sanırım alışkanlık.
Ağzımda yanan sigarayı ve yaprak jileti çevirebiliyorum.
Serseri özellikler biraz 😄
Yoo gayet efendi 😔
🌺🌸
Eniştenle aranızdaki muhabbet güzelmiş. 😇 Benim garip bir özelliğim bulunduğum ortamda herkesten farklı bir şey yapmak. Bilerek yapmıyorum ve yaptığım şey de herkesin dikkatini çekiyor. 😅
🙂teşekkürler
garip özelliklerim ; uykumda konuşur kahkaha atar ve ağlarım rüyalarım ile senkronize yaşarım bunları
uyurken bacak bacak üzerine bile atarım
daha var da sayamam şimdi 😀
Benim 2 yaşındaki yeğenim de uyurken bacak bacak üstüne atar. Çok komik gözüküyor ya.😅😅
komiğizdir 😁
Cevap
18Cevap
Toprak dusmani bir insanim. Olur olmadik tarlalari satin alirim.
Tarla 1 Liraysa, degeri 1.2'yse 1.2 veririm. Hakki neyse o. Borca girerim ama hak yemem. Ve bu benim garip ozelligim. Baziki kisiler enayide diyebiliyor.
İlginçmiş gerçekten.
Bonibon şekerlerini yutup elveda hayat diyip intihar ediyormuş gibi yapmak 😅 Bu benim vazgeçilmez bir özelliğim :D
😅😅
Kesin yaparım artık.😅
Çekirdek citlemek gibi. Hele uzun yolculuklarda.. Sonu gelmiyor 😄
😅😅
Bu soruya cevap veremedim galiba kendime garip gelen bir özelliğim yok. Ama başkalarına sorsak bir şey bulurlar mutlaka
Muhakkak bulurlar😅
Baş parmağımı bükebiliyorum kırık gibi görünüyor ama acımıyor.
Küçüklükten beri var
O benim ablamda da var.
Tehlikeli bişey mi, ben bilmiyomda.
Zannetmiyorum.
Parmağım bükük şu an
Normal geliyor yaptığım şeyler 😅 benimle vakit geçiren anlar anca garip olanları.
Artık bizim normalimiz oluyor tabi..😅
Bende de şey var. Akşamları araçla giderken kenardaki trafik lambalarının yola düşen gölgesinin üstüne basmadan atladığımı hayal ediyorum istemsizce. Her lambada oluyor yeter ki gözüm görsün
iş yerinde sol kulağım ile sol tarafımı sağımla sağımı dikkatli dinlebilip aynı anda işimi de yapmaya devam edebiliyorum önüme bakıp. millet cidden şaşıyor
Bir yetenek resmen..
Dikkat isteyen bir meslek bildiğim kadarıyla, aynı zamanda başka şeylerle ilgilenmek çok zor. Güzelmiş.🙂
Öyle aman aman garip bir özelliğim yok :D
Valla bunu beni yaşayan biri söylese daha iyi olur ?
Ama hakemim yook 😎
Vay be Ne sevimli bir Enişten varmış
Çok iyidir kendisi.🙂
Ben de Baldızımı çok severim
Tanımadığım kızlara iltifat ediyorum 😂
İlginç
@Kardelen236 iltifat almak hoşuna gidiyor sanıyordum öyle söylemiştin 😂
Yine mi sen😅😅
Ne o şikayetçimisin 😂
Ahanda kavacıka gitmiş 😂
😄😄 evet.
Bak 😂 çok iyi bilirim oralar benden sorulur