Kişilik & Karakter Sizce sizde psikolojik hastalik var midir varsa me vardir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sosyal anksiyete AnksiyetePanik atak Depresyon Bipolar vs Sizce sizde psikolojik hastalik var midir varsa me vardir? Cevapla Hasta Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Evet var depresyon. 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Psikolojik bir rahatsızlığım olduğunu düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
_Make_love_ Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 75% +1 yıl Var, değmeyecek insanlara fazla değer vermem 0 0 Yorumla
WhereİsMyMindddd Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. OKB. 0 0 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. yok, 0 1 Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl olsaydı şizofren olmak isterdim, ya da istemezdim bilmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet var depresyon.
Psikolojik bir rahatsızlığım olduğunu düşünmüyorum.
Var, değmeyecek insanlara fazla değer vermem
anksiyete teşhisim var depresyonum da var
bende anksiyete var yuaaw
OKB.
yok,
olsaydı şizofren olmak isterdim, ya da istemezdim bilmiyorum