Kişilik & Karakter Şu an ne olsa size iyi gelirdi? _Milagros_ Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Soğuk bi limonata herşeyi çözerdi aslında Güncellemeler+1 yıl Süper soru Şu an ne olsa size iyi gelirdi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. şu an sigara ve şarkı iyi geliyor. başka yok 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl He ya aynısından bena da lazımdır 0 4 Yorumla _Milagros_ +1 yıl Buzlu buzlu Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Etmaaa canımı çektiriyorsunn Yorumla _Milagros_ +1 yıl Gel ısmarlayım Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Uçahım kaza yapmış yoksa gelirdim Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Sohbetini sevdiğim kişi yanımda olsaydı 0 0 Yorumla
hürdeli Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 30% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Düşündüm de şu an iyi gelecek hiç bir şey gelmedi aklıma. Ve aklıma gelenler ya da gelecekler bana iyi gelmeyecek. 1 0 Yorumla
lilithhimsi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl şu an daha çok para falan olsa daha iyi olabilirdi 😄 kafamda birsürü şey var çünkü.. hangi birine para yetecek de alacağım diye dusunuyorum. 0 0 Yorumla
maviayyyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ice mocha 🥹 ya da pizza canım çok çekiyor kalkıp yapmam lazım 0 0 Yorumla
valeriabutlera Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Arkamı döndüğüm an aniden duvardan sarkan bi örümcek gördüm ruhumu teslim ediyordum az daha. Hala vücudumda yürüyen bi şeyler hissediyorum galiba şu an bi sakinleştirici olsa iyi olurdu 0 0 Yorumla
DarkHouae Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Şimdi canım soğuk limonata çekti şimdi yeni uyandım boğazım çok kuru 0 0 Yorumla
Ahsen28 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Offf bu sıcağa bütün sıcaklığı alır götürürdü canim 0 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Soğuk kahve☺️☺️ 1 2 Yorumla _Milagros_ +1 yıl Bak o da güzel olurdu Yorumla karamelizeaşk +1 yıl Evet ☺️☺️ Yorumla
SueɹrdʞuɔnK Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 89% +1 yıl Coca-Cola Zero olabilir 0 1 Yorumla _Milagros_ +1 yıl Hiç sevmem Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. limonata yaptın mı hiç 0 1 Yorumla _Milagros_ +1 yıl Yapıyorum genelde Yorumla
Prensesbiri34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bugün ki kaçıncı limonata resmi yapıcam en son 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sırt ağrılarımın geçmesi 0 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Az önce limonata içtim iyi geldi. 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. klımalı odada uyumak 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Patatesli bir börek olsa üfff 0 0 Yorumla
Siyahınaaşıgg Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bici bici Adanalı değilim ama çok lezzetliydi ya 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Uyusaydım... 0 2 Yorumla _Milagros_ +1 yıl Nıye uyumadın Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl İş, aş.. Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Soğuk Niğde Gazozu 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Salep 0 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ice Latte 0 0 Yorumla
rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 882 cevap paylaştı. Kola 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ananaslı meyve suyu 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 540 cevap paylaştı. evet hemde nasıl 0 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Soğuk kahve... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sence ne olmalı 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu tip egoist kadınlara yorum bile fazla Yorumla _Milagros_ +1 yıl İyi de niye sardın şimdi bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
şu an sigara ve şarkı iyi geliyor. başka yok
He ya aynısından bena da lazımdır
Buzlu buzlu
Etmaaa canımı çektiriyorsunn
Gel ısmarlayım
Uçahım kaza yapmış yoksa gelirdim
Sohbetini sevdiğim kişi yanımda olsaydı
Düşündüm de şu an iyi gelecek hiç bir şey gelmedi aklıma. Ve aklıma gelenler ya da gelecekler bana iyi gelmeyecek.
fusetea olsa
şu an daha çok para falan olsa daha iyi olabilirdi 😄 kafamda birsürü şey var çünkü.. hangi birine para yetecek de alacağım diye dusunuyorum.
Ice mocha 🥹 ya da pizza canım çok çekiyor kalkıp yapmam lazım
Kulaklarımı sindire sündüre çekecek biri olsa iyi gelir
Arkamı döndüğüm an aniden duvardan sarkan bi örümcek gördüm ruhumu teslim ediyordum az daha. Hala vücudumda yürüyen bi şeyler hissediyorum galiba şu an bi sakinleştirici olsa iyi olurdu
Şimdi canım soğuk limonata çekti şimdi yeni uyandım boğazım çok kuru
Offf bu sıcağa bütün sıcaklığı alır götürürdü canim
Soğuk kahve☺️☺️
Bak o da güzel olurdu
Evet ☺️☺️
Coca-Cola Zero olabilir
Hiç sevmem
limonata yaptın mı hiç
Yapıyorum genelde
sevgilim yanimda olsaydi
Bugün ki kaçıncı limonata resmi yapıcam en son
Sırt ağrılarımın geçmesi