Kişilik & Karakter Yüzde kac capkinsiniz soyleyeyim mi? auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor evet derin araştırmalarıma güveniyorum ve capkinlik oraninizi ortaya cikariyorum (!) Güncellemeler+1 yıl arkadaşlar kendi cihazim capkinlikolcer ile olcuyorum.. bilginize Yüzde kac capkinsiniz soyleyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Söyle olur 0 0 Yorumla
doesn-t_exist Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Söyle başkanım 1 5 Yorumla auraventi +1 yıl hocam sende bi %60 65 var ama sen gizli capkinsin Yorumla doesn-t_exist +1 yıl Başkan başımızı yakma ne yaptın Yorumla auraventi +1 yıl hadi hadi oylesin itiraf et ahshhajdhajsb Yorumla doesn-t_exist +1 yıl Yalan yok hızlı dönemlerimiz oldu şu an inzivaya çekildim emekli olup torun sevicem. Yorumla auraventi +1 yıl hadi hayırlısı Yorumla
DenizEzemoğlu334 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Söyle 1 5 Yorumla auraventi +1 yıl sende yanilabilme olasiligim baya bi fazla ama %45 capkinsin.. oyle olsa ne olmasa ne kafasindasin Yorumla DenizEzemoğlu334 +1 yıl 😅😅niye yanilabilme olasılığın var Yorumla DenizEzemoğlu334 +1 yıl Bu arada hiç değilim yüzde 25 falan belki var yok ama şu dedgin dogru olsa ne olmasa ne Yorumla auraventi +1 yıl icime dogani soyluyorum ve icime hicbisey doğmadı sende ahshahhsha Yorumla DenizEzemoğlu334 +1 yıl Fjfjfnfnfdjfjgj yinede güzel tahminde Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Olur 0 2 Yorumla auraventi +1 yıl ohoo capkinlikolcerin mucidi gelmis Yorumla aichaa +1 yıl Sadfsf Yorumla
cyclaxs7 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ok.. 0 1 Yorumla auraventi +1 yıl asiri capkinliktan cihaz bozuldu.. ibre donuyo surekli Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Olur 0 3 Yorumla auraventi +1 yıl %1000000 capkinsin. ve açıksin bu konuda gizli de degil Yorumla Boavistaa +1 yıl Yuh Yorumla auraventi +1 yıl capkinlikolcer cihazim oyle gösterdi Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Söyle. 0 4 Yorumla auraventi +1 yıl sen bu soruyu vitrine koy ne istersen onu soyliyim sana.. rüşvete her daim acigim ahhshqjshajhs Yorumla auraventi +1 yıl saka bi yana sen %26 falan.. fazla yapmazsin capkinlik Yorumla carsngirls +1 yıl Bende de rüşvet işler ama yanıldın aga. ;P Yorumla auraventi +1 yıl tüh ahshahbdhajd saglik olsun Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. söyle, 0 1 Yorumla auraventi +1 yıl %49 capkinsin.. ama yaptigim capkinligi da gizli yaparsin Yorumla
Kromozoɱ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl buyur 0 2 Yorumla auraventi +1 yıl %3 falan.. sen ugrasmazsin bu işlerle.. Yorumla Kromozoɱ +1 yıl adamsııın Yorumla
JHOOONWİCKKS Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Sıfır 0 1 Yorumla auraventi +1 yıl tamam senin 0 olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Söyle olur
Söyle başkanım
hocam sende bi %60 65 var ama sen gizli capkinsin
Başkan başımızı yakma ne yaptın
hadi hadi oylesin itiraf et ahshhajdhajsb
Yalan yok hızlı dönemlerimiz oldu şu an inzivaya çekildim emekli olup torun sevicem.
hadi hayırlısı
Söyle
sende yanilabilme olasiligim baya bi fazla ama %45 capkinsin.. oyle olsa ne olmasa ne kafasindasin
😅😅niye yanilabilme olasılığın var
Bu arada hiç değilim yüzde 25 falan belki var yok ama şu dedgin dogru olsa ne olmasa ne
icime dogani soyluyorum ve icime hicbisey doğmadı sende ahshahhsha
Fjfjfnfnfdjfjgj yinede güzel tahminde
Olur
ohoo capkinlikolcerin mucidi gelmis
Sadfsf
Ok..
asiri capkinliktan cihaz bozuldu.. ibre donuyo surekli
Olur
%1000000 capkinsin. ve açıksin bu konuda gizli de degil
Yuh
capkinlikolcer cihazim oyle gösterdi
Söyle.
sen bu soruyu vitrine koy ne istersen onu soyliyim sana.. rüşvete her daim acigim ahhshqjshajhs
saka bi yana sen %26 falan.. fazla yapmazsin capkinlik
Bende de rüşvet işler ama yanıldın aga. ;P
tüh ahshahbdhajd saglik olsun
söyle,
%49 capkinsin.. ama yaptigim capkinligi da gizli yaparsin
buyur
%3 falan.. sen ugrasmazsin bu işlerle..
adamsııın
Sıfır
tamam senin 0 olsun
Buyur