Merhaba. Günümüzde çoğu insan sıkça eleştiri yapmayı tercih ederken maalesef özeleştiri yapmaktan da bir o kadar kaçınıyor. Aslında özeleştiri yaparsak daha faydalı iletişim kurabileceğimiz ve hem kendimize hem de çevremize daha faydalı olabileceğimiz bir gerçek varken, bundan kaçınmayı tercih eden insanları anlamlandıramıyorum. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? İşte size kendinizle yüzleşmeniz için bir fırsat. Sizin kendiniz için özeleştiriniz var mı?
Kendinize bir özeleştiri yapacak olsanız bu ne olurdu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Aşırıyım. Ortam yok. Ya hep ya hiç derim. Mantıklı görünsem de çok saçma hareketlerim var. Asla kendimi dengeleyemiyorum, disiplinsizim. İnsanlarda fark ettiğim sorunlar oluyor ki bu da çok büyük bir eksi bence. Sessizim ama mecburiyetten. Rahat rahat ağladığımı, hıçkırdığımı hatırlamıyorum. Koca hayatımda sadece bir kere bağırdım o da iki saniye bile sürmedi ve yine kızıldı sonunda. Kısaca konuşamayacak kadar doluyum
Kimseyi kıramıyorum, hayır diyememe problemim var bu yüzden herkesi tepeme çıkartıyorum. Bir de en basit şeylerde bile aşırı kasılıyorum ve geriliyorum