Ben 5 yaş küçük bi sorun yaşamıştım arkasından küfür falan ettim öğrenmiş küfür ettiğimi bena 1 yıl boyunca arada sırada dayak atti her defasında ağlıyordum bende canim cok yandigi icin şimdi başka yere gittiler kurtuldum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Akıla bakılması lazım önce oradan bir kuvvet
Nasıl yani
Şimdi minyon birisi vardır derler el-alem= bu cüce zayıftır cok kısa bunu yerler karsına dev balık etli biri cıktı biranda kavga cıkardı minyonda onu devirdi büyük bir kas yapmış ve sporcu hayat cok belirsiz kimileri şiddeti koz olarak kullanma yerine bilgilerine vurabilir silah olarak bedeninde o yara geçer gider ama bir söz bile bir insanı öldürür o söz aklında hiç gitmez şiddetten nefret ederm duymaya görmeye tahammülüm yok napar ne ederm yok olurm orada iğrenç bir şey kendi yetersizliğine kapattırmaktan şiddet acıdan başka bir şey değil
Valla ben balık etliyim o zayıftı elide çok ağırdı canım aşırı derecede çok yanıyordu ağlıyordum
İşte akıl belli olmaz
İşte bu
https://www.youtube.com/embed/Mgmhqf8_v9oPuu 5 yaş küçük bide 😂
Ppdeki sen misin
Aynen
Elide çok ağırdı canım aşırı derecede çok yanıyordu ben bide balık etliyim ha o zayıf bişeydi
Karakter meselesi işte. Zayıf kilolu kısa uzun farketmez.
Şöyle düşün en fazla dayak yersin ama dövemezsen içinde dert olur.
Ben çok güçsüzüm herhalde
Bence senin özgüvenin düşük. Kimseyi s1kleme 😂
Kıza kiza kapisin kim alir 😅
@psikologunuz_dogn 🖕
Gerçi olabilir 9 yaşındaki kız önümdeki pastayı aldı bisey diyemedim
Degisirsin ama daha cok dayak yemen lazım belli ki 😂
Benden yaşca küçük kızlardan mi
Ooo çok dayak yedim kendimden küçük kızlardan hala da yiyorum yani
Geçmiş olsun canım benim
Elide çok ağırdı canım aşırı derecede çok yanıyordu ben bide balık etliyim ha o zayıf bişeydi
Konuyu tam anlatsana merak etim
Ben onun kız kardeşine tokat attım kız kardeşi 7 yaşındaydı benim kız kardeşimi dövmüştü oda sen niye karışıyorsun onlar çocuk dedi sonra tartıştık ben arkasından küfür falan ettim
Nasıl kendinden 5 yaş kucukden dayak yedin 😂
Yedim bide elide çok ağırdı canım aşırı derecede çok yanıyordu ağlıyordum bende bide ben balık etliyim o zayıf yani
Oha gecmis olsun askim ne varsa veletlerde var
Aynen ne yyiyp içiyorlar ben balık etliyim o zayıftı ben onun iki katıydım yani
Sen tas gibisin askim birak canım seyi
Neyi
Slk sey demek istemistim canim. Yapmiss
Ben onun kız kardeşine tokat attım kız kardeşi 7 yaşındaydı benim kız kardeşimi dövmüştü oda sen niye karışıyorsun onlar çocuk dedi sonra tartıştık ben arkasından küfür falan ettim
Hak ettim mi sence
Az yapmissin
Kız kardeşine tokat attım diye mi hak etti mi yani kız kardeşini dövdü ya ben kız kardeşine tokat attım 7 yaşındaki kız kardeşimi dövdü diye
Askim iyi yapmissib ohh karsima cikar beb se yapistirayim bi tane
Kız kardeşini dövdü sonuçta 7 yaşındaki kız kardeşi bende vurdum ina kız kardeşini nasıl dövüyorsun diye tabi sonra dayak yedim anlarından 1 yıl boyunca
Ablasindan
Ohaa haketmissin😂
Elide çok ağırdı canım aşırı derecede çok yanıyordu ağlıyordum bende bide ben balık etliyim o zayıftı
Sen şişmansan hareket edemezsin zaten, tam dayakliksindir oda eline geçirince iyi bir dövmüş işte, sen niye öyle artistik yaptın ki gaza mi geldin
Ya benden beş yaş küçüktü zayıftı
Durum böyle oldu kız kardeisne tokat attım 7 yaşındaki kız kardeşimi dövdü diye sonra tartıştık falan sonra arkadaşından küfür ettim söylemişler sonra da 1 yıl boyunca dayak yedim
Kulağını da çekdimi
Neden çeksin ki zaten ağlatıyor du beni bide küçük benden
Ben olsam kulaklarında çeker çeker dururdum
Kadın kulakları çekilmesini çok seviyorum
Dayak yiyen benim benden beş yaş küçük
Sen hak etmişsin
İyi olmus
Neden ki
Ne bileyim uğraşma milletle dayak yeme
Hak ettim yani bide benden 5 yaş küçük yani
Neden kavga ettiniz
Sen kaç yasindasin o kaç yasinda
şu an 19 yaşındayım o zaman ben 18 yaşındaydim 13 yaşındaydı oda 17 yaşındayken 12 yaşındaydı 1 yıl olunca iki yaş birden oldu
Lan 1 seneonce yediğin dayağı mi soruyorsun simdi
Yazdım ya yukarda şimdi başka yere gittiler diye
Ben başlığı okuyorum sadce
O zaman altıda oku hemen yazma bisey
Altını mi okuyum
Başlığın altını
Başlığın Altını mi?
Evet
Evet mi
Mazoşist misin?
Neden dedin bunu
Şiddete karşı sessiz kalıp şiddet yaşamayan devam etmen
Sen sever misin o şeyleri peli
Ben kadına şiddete karşıyım kadınlar çiçekleri hak ediyor.
Ama ben hep dayak yiyorum kendimden küçük kızlardan
Yaşın kaç
19
Mazo yum bu arada
Anladım seni
Beni takip et
Ilgili misin
Hayır belki bu sorununu çözeriz çünkü bu iyi değil
Yok ya hoşuma gidiyo benim
Allah akıl fikir versin
Amin
Selam iyimisn
Neden öyle dedin
Üzgünsun sanki
Yok ya kurtuldum sevindim yani
Biswy sorcö
Sor
Ama hesabn kpalı
Sor burada ona gore özele geceriz
İste burada sramamki
Neyle ilgili ip ucu ver
Kızla ılgku
Sor burada ne olucak
Yok ya gel sen
Kötü bi niyetin bar gibi
Hayr
Afiyet olsun
Neden
Sonuçta yemişsin bir şey
Hak ettim yani
Yaşın kaç senin
19
Gecmis olsun
Niye kavga ettiniz
Çocukça haller ya aklınızı başınıza alın kurgulardan uzak durun
Ne kurgusu
Kurgu işte boş ver uğraşma