Gıcıklık yapma ve karşındakini çileden çıkartma potansayelin var mı ve bu poatnsiyelin ne zaman ortaya çıkar?

16 Temmuz 2023
Gıcıklık yapma ve karşındakini çileden çıkartma potansayelin var mı ve bu poatnsiyelin ne zaman ortaya çıkar?

16 Temmuz 2023
Olmaz mı var tabii. Durduk yere bile bazı gereksiz insanların bana gıcık olduğu zamanlar oluyor hiçbir şey yapmadığım halde.
İnsanın inadına inadına gıcık olduğum ve onu çileden çıkartacak seviyeye geldiğim durumlar genelde tartışma esnasında ya da kendimi savunduğum zamanlar oluyor. İnsanları ezmeye, hakkına girmeye alışmış insanlara karşı savunma durumuna geçince "ben bu kızı parçalarım" gibi cümleler duyduğumda oluyor, "saygısız" dendiği zamanlarda oluyor. Kendilerini yırtmaları zaten onlara ne kadar battığımı gösteriyor.
Evet var tabi ki de ama ben yapmam. çünkü sevdiğim insanlara değer veririm onları kızdırmam ya da onlarla uğraşmam. ama biri bana kötü davranırsa da hak ettiği gibi davranırım hayatımda her zaman. mesela bana kötü davrandıysa o kişiyi hayatımdan çıkartırım ya da hiç bir şekilde acımazdım. tabi ki de intikam almam ayda kötülük yapmam ama hiç bir zaman da bana yapılanı unutmam bir yıl bile geçse hatta üstünden yıllar bile geçse çok küçük bir olayı bile hatırlar ve mutlaka bunu dile getiririm. karşımda ki kişi benden özür dileyene kadar da affetmem. bunun dışında zaten arkadaşlarıma ara sıra şakalar yaparım ama bu gıcıklık olarak değil yani onları kızdırmadan bunu yaparım saygı ve sınır çerçevesi içinde.
O konuda harikayım bu potansiyelimi ya sevdiğim bir kaç kişiye mizahen gıcık ayar etmeye yaparım ya da sevmediğim mercimek zekalıların elinde yetki imkan veya sırtını bir yere dayayıp kendini cacık sanan toplum içerisinde karşısındakini küçük düşürmeye çalışanlar için kullanır çıldırtırım direkt olarakdan rezil olurlar
Evet keyfim yerinde ise yaparım karşı tarafta bunu kaldırabilecek kapasite varsa
Cevap
48Cevap
Potansiyelden fazlası direk bu konuda uzamnlığım var😂
Genelde açıkta duruyor karşıma uygulayabileceğim birinin çıkması yeterli
Off saç baş yolduruyorum 🙄 kötü olan şey hoşuma gitmesi bazı bazı, çok çok sjs
Ayıpsın hele ko sevdiğim insanlar olsun gadası
Evet sende bu potansıyel var fark edılıyor. Bende yok
Paraylamı cevP verıyorsun
Neye cevap vereyim, gizliden çık cevap vereyim.
Tamam
Evet gıcığım cinsim
kısıye gore mı cevaplıyorsun
Hayir diğer cevaplarına bak istersen
Ben cidden gıcığım cinsim kabul ediyorum.
Bunu bılıyorum zaten tescillisin
Sorun yok
Hemde nasıl 😁😁. kanser ederim adamı, verem olur 😂
Tabela asalim uzak durun, verem olursunuz 🤣🤣
Tabi duruma göre kişiye göre mesela mutlu olabilecekken sırf idraksızlıktan ya da bilinçsizlikten dolayı mutsuz olan biri diyelim önce anlatırım bak şu böyle olur şöyle düzelir sorun yok yani diye ama baktım anlamıyor bu defa sinir olurum ve bahsettiğim işi uygulamaya geçerim.
👍 Ben sevdiklerimi gıcık ederim.
Üff hemde nasıl! Ama sevmediğim kişilere yapmam. Hatta pek takmam da. Zira insan bir muhabbeti olan kişileri dellendirir tabii keyfi olarak
Var. Bazen delirttiğim bile oluyor.😅
Ama bundan gerçekten hoşlanmadığını belirtenlere yapmam.
Çıkarım ama kamuda sabır yıllarını veriyorsun. O yüzden yaşlanıyor insan çekilmez kişilerle beraber yaşamak zorunluluğu.
Gıcıklık hakkımı mullanmaya karar verdiğimde, aşırı sakinliğime dolanan gıcık gülüşüm, tahammül sınırlarını çok zorluyor maalesef.
Evet, bu huyumu sadece sevdiklerime yaparım. Bazen de bana yapılır anlık krizler geçirtirler sağ olsunlar.
Evet var ve sıklıkla yapıyorum galiba :D en sağlam psikolojideki insanı bile delirten bir yapım var
Öyle bi potansiyelim var evet 😅 özellikle bana öyle gelinirse geri adım atmam
Damarıma basıldığında çileden çıkartırım karşındakini 😅
hayır desem yalan olur 🤭 ama sevdiklerime karşı gıcıklık yaparım ama şu ana kadar kimseyide çileden çıkartmadım yani hatırlamıyorum 😆
Gıcıklık yaparım az biraz ama çileden çıkarana kadar sürdürmem. Ben tahammül edemem en başta, sıkılırım.
Kim olduğu fark etmez sevdiğim kişi için şununla uğraşayım biraz dediysem.
Evet var. Sonra da kenardan sinsi sinsi izlerim 😉
Var hemde nasıl. önce Bi güzel delirtiyorum ardından p*ç gülüşü😂
Tabikide var amacım karşıdakini raydan çıkarmak
En sevdiğim hobimdir sevdiklerimi öileden çıkartıp uğraşmaya bayılırım
Hakedene yapacan susmak bazen en iyi cevaptır
var hem de %1500 oranında ve kardeşimin yanında daha çok ortaya çıkar doğrusu
Eğer istersem..😄 genellikle ugrasmamayi tercih ederim
Gıcıklık yapmayı severim.
Damon'ı koymasaydın iyiydi anılarım depreşiverdi 😅
O potansiyel bende fazlasıyla var. ve çıldırtmak için çok bir şey yapmama bile gerek yok.
Uğraşma huyum var kahretsin😂 duramam... uğraşırım... sevmem mıy mıy
Ortaokuldayken kızların saçını çekip erkekler tuvaletine kacardim. Yani eskiden evet vardı
Tabii ki var, Karşımdaki kişi beni sinir etsin bende onu iki saniyede sinir edebilirim. Daha önce çok yapmışlığım var. Mesela karşımda ki kişiyi sevmiyorsam ya da gıcık biriyse, o zaman yaparım
Evet yaparım rahat duran biri değilim o konular da 😂
Boğa burcu bir erkeğim ve arkadaşlarım bana hep şunu der iti ite kırdırırsın bazı insanların bana yaptıkları kardeşim dolayı insanları gıcık ederim ve birbirine düşürür izlerin
Kimseyi çıldırtmak istemem şdldmxzmmx
Yakınlarıma yaptığım zamanlar oluyor..
Hayır yok
Seen hıhııı tabii tabiii gıcıkkk, ayy aklıma gelmişken seni az gıcık edeyim. Rahata vermişsiniz yokluğumda dünden beri az seni uyuz edeyim🤣🤣🤣
Bu potansiyel genelde bizim toxic türk kızlarında vardır. Erkekler uğraşmaz böyle şeylerle :)
Yok bu zamana kadar kimseyi sinirlendirecek sevmedigi bir şey yapmadım yapmam da
@MrConfused var mı? 😂😂😂
Ah ah… 😂😂😂 yok canım yok tabiki de ne alakası var 😂😂 bence ben çileden çıkmayı seviyorum 😂😂
😂 😂 😂 😂
Evet fazlasıyla öyle bir özelliğim var. 😅
master degree düzeyinde hem de :)
Biraz sksjsj
Kime göre, neye göre ama...
Çok nadirde olsa var biraz..
ooo yooo her yerimden uyum akar benim 😂
Canım isteyince tam da öyle biri olabiliyorum
Hemde nasıl bayılıyorum ya 😂😂😂
Hayir hiç oyle bir huyum yok 😂😂😂
Damar butonuna basıldığı an tamamdır o iş.
Var ama kullanmam çok nadir milyonda bir
bilinçli olarak yapmıyorum
Benden gićiğini tanimam hemen kaciyolar
Evet var 😂
İsteyince çok güzel yapıyorum :D
Kesinlikle.. 😅
Hayır gıcık olmam
Bazen olabiliyor. Gıcık olmak sempatik geliyor.
Bazen yapıyorum. Arkadaşlarım bana kızamıyor ama😅
Bu konuda da üstüme tanımam 😀
Var, yapıyorum da ara sıra damarıma basılırsa.
Ohooww. Ayıpsın. Çok sakin bir insanımdır.
İstesem yaparim ama yapmiyorum
Gerçekten uyuz olduğum kişi varsa ortamda
Yoktur.. olanlarla da işimiz olmaz.
gıcık mısınız
Eveet
tamam 👍🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?