Kişilik & Karakter Hangi sehirdesiniz neyin açlığını çekiyorsunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Neyin açlığını çekiyorsunuz?(duygusal vs..) Güncellemeler+1 yıl ggcggggvv yi lütfen şikayet edermisiniz bana hakaret ediyor Hangi sehirdesiniz neyin açlığını çekiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ankara ve aşk sevgi arkadaşlık gibi şeylerin açlığını çekiyorum yıllardır.. 1 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 671 cevap paylaştı. Bursa'da yaşıyorum. Daha enerjik ve heyecanlı, mutlu olmanın açlığını çekiyorum diyelim... 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Guzel Yorumla
MrYurtman Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl İzmir Alsancak Güvenebileceğim insanların açlığını çekiyorum fazlasıyla 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaşadığım yerde getir banabi migros vs yok o yüzden alışveriş için hep markete gitmek zorunda kalıyorum. Üniversite okuduğum şehirde vardı baya alışmıştım😂 2 0 Yorumla
sekanonim Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl İstanbul'dayım cinsel ve protein açıklığı çekiyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayırlısı Yorumla
ironiq Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Ankara dayım flört açlığı çekiyorum 1 24 Yorumla Soran +1 yıl Neden çekiyorsun kaç yaşındasın ki Yorumla ironiq +1 yıl Olmadığı için olabilir mi? 😜 Yorumla Soran +1 yıl Ha anladım Yorumla Soran +1 yıl Yasin 47 mu Yorumla ironiq +1 yıl Sen Nerdensin bi yaz istersen dm sonra istemezsen engellersin Yorumla Soran +1 yıl Evlisindir sen ben de Ankara Yorumla ironiq +1 yıl Ya ben 20 yaş desem ne olacak 60 yaş desem me olacak önce insan olarak anlaşabilmek konuşabilmek önemli değil mi Yorumla Soran +1 yıl He Yorumla ironiq +1 yıl He tabii gel Yorumla ironiq +1 yıl Sen bilirsin buralardayım yine de düşünürsen 😉 Yorumla Soran +1 yıl Yasin kac amacın ne Yorumla ironiq +1 yıl Amaç arkadaş olmak yine de kendin bilirsin kimseye zorla gel tanışalım deniyoruz Yorumla Soran +1 yıl Yaşını soyle Yorumla ironiq +1 yıl Diyelim ki 35 ne gark esecek? Yorumla Soran +1 yıl Bende 35 Yorumla ironiq +1 yıl Ama konuşmuyorsun 🫢 Yorumla ironiq +1 yıl Güven söylemekle olmaz konuşmadıkça kazanılmaz Yorumla Soran +1 yıl Ben bosandim sen bekarmsn Yorumla ironiq +1 yıl Bi dm ye gelirmisin rica etsem? Yorumla ironiq +1 yıl Bekar kendi halinde biriyim sıkıldım sitenin havuzuna iniyorum inanmıyorsan dm den anlık atabilirim Yorumla ironiq +1 yıl Ve hala yoksun ….. Yorumla ironiq +1 yıl orada hayat var mı? Yorumla Soran +1 yıl Resmini at Yorumla ironiq +1 yıl Nereye arıyım bura genel atamam kusura bakma dm istersen olur Yorumla
Senicilginseyseni Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kayserideyim. Olgun kadın açlığı çekiyorum. 1 0 Yorumla
MehmetBegovic Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İstanbul'daMemleketi özlüyorum 🇧🇦 1 0 Yorumla
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Bahar gelsin istiyorum 1 1 Yorumla Sessiz_Hayattt +1 yıl Sen neyin açlığıni yaşıyorsun Yorumla
kıvırcıkveevli Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl İstanbul teksorunum sağlık 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Allah şifa versin Yorumla
ironman57 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Dürüstlüğün 1 3 Yorumla ironman57 +1 yıl Sen? Yorumla Soran +1 yıl Yuva ve cocuk Yorumla ironman57 +1 yıl Himmm çok istiyorsun evlenmeyi Yorumla
boynuzluvoyvoda Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Karnım aç shshshdh 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Git benden yemek ye Yorumla
Cesur424 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Askerdeyim İzmir şafak 13 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hadi bakali. Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Sevmek ve sevilmek 1 1 Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Konuşmak ister misin Yorumla
ggcggggvv Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Senin ne aclig cektigin belli 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Benimmi Yorumla ggcggggvv +1 yıl Baska kim olacak Yorumla Soran +1 yıl Mutlu bir yuva ve cocuk Yorumla Soran +1 yıl Tatmin oldunmu cevabima Yorumla ggcggggvv +1 yıl Sugar mammyimsin Yorumla xSherlockHolmeSs +1 yıl Ámk ergeni daha yazmasını bilmiyorsun millete laf atıyorsun burada s! ktimin abazası Yorumla Soran +1 yıl @xSherlockHolmeSs hadi seni avukata veriyorum napacaksin Yorumla ggcggggvv +1 yıl Abazalik yapmak istesem nazik konusurum koçum kahramanlik yapanlari hic sevmem analarini si Yorumla xSherlockHolmeSs +1 yıl Soruyu soran sana demedim ben tartıştığın kişiye dedim. Yorumla Soran +1 yıl @xSherlockHolmeSs ha pardon ben zaten diğerini kastettim Yorumla xSherlockHolmeSs +1 yıl Ya olm defol insanlarla nasıl konuşulmasını bilmiyorsun potansiyel essseksin Yorumla ggcggggvv +1 yıl Sıkıldim napalim arkadaşlar Yorumla ggcggggvv +1 yıl Oyun mu oynasakso Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ankara ve aşk sevgi arkadaşlık gibi şeylerin açlığını çekiyorum yıllardır..
Bursa'da yaşıyorum. Daha enerjik ve heyecanlı, mutlu olmanın açlığını çekiyorum diyelim...
Guzel
İzmir Alsancak
Güvenebileceğim insanların açlığını çekiyorum fazlasıyla
Yaşadığım yerde getir banabi migros vs yok o yüzden alışveriş için hep markete gitmek zorunda kalıyorum. Üniversite okuduğum şehirde vardı baya alışmıştım😂
İstanbul'dayım cinsel ve protein açıklığı çekiyorum
Hayırlısı
Ankara dayım flört açlığı çekiyorum
Neden çekiyorsun kaç yaşındasın ki
Olmadığı için olabilir mi? 😜
Ha anladım
Yasin 47 mu
Sen Nerdensin bi yaz istersen dm sonra istemezsen engellersin
Evlisindir sen ben de Ankara
Ya ben 20 yaş desem ne olacak 60 yaş desem me olacak önce insan olarak anlaşabilmek konuşabilmek önemli değil mi
He
He tabii gel
Sen bilirsin buralardayım yine de düşünürsen 😉
Yasin kac amacın ne
Amaç arkadaş olmak yine de kendin bilirsin kimseye zorla gel tanışalım deniyoruz
Yaşını soyle
Diyelim ki 35 ne gark esecek?
Bende 35
Ama konuşmuyorsun 🫢
Güven söylemekle olmaz konuşmadıkça kazanılmaz
Ben bosandim sen bekarmsn
Bi dm ye gelirmisin rica etsem?
Bekar kendi halinde biriyim sıkıldım sitenin havuzuna iniyorum inanmıyorsan dm den anlık atabilirim
Ve hala yoksun …..
orada hayat var mı?
Resmini at
Nereye arıyım bura genel atamam kusura bakma dm istersen olur
İstanbul / ilgi açlığı çekiyorum
Kayserideyim. Olgun kadın açlığı çekiyorum.
İstanbul'da
Memleketi özlüyorum 🇧🇦
Bahar gelsin istiyorum
Sen neyin açlığıni yaşıyorsun
İstanbul teksorunum sağlık
Allah şifa versin
Dürüstlüğün
Sen?
Yuva ve cocuk
Himmm çok istiyorsun evlenmeyi
Karnım aç shshshdh
Git benden yemek ye
Askerdeyim İzmir şafak 13
Hadi bakali.
İst.
Gaziantepdeyim baklava açlığı çekiyorum
İstanbul
Huzur istiyorum
Vajinaaa açlığı çekiyorum
Sevmek ve sevilmek
Konuşmak ister misin
Senin ne aclig cektigin belli
Benimmi
Baska kim olacak
Mutlu bir yuva ve cocuk
Tatmin oldunmu cevabima
Sugar mammyimsin
Ámk ergeni daha yazmasını bilmiyorsun millete laf atıyorsun burada s! ktimin abazası
@xSherlockHolmeSs hadi seni avukata veriyorum napacaksin
Abazalik yapmak istesem nazik konusurum koçum kahramanlik yapanlari hic sevmem analarini si
Soruyu soran sana demedim ben tartıştığın kişiye dedim.
@xSherlockHolmeSs ha pardon ben zaten diğerini kastettim
Ya olm defol insanlarla nasıl konuşulmasını bilmiyorsun potansiyel essseksin
Sıkıldim napalim arkadaşlar
Oyun mu oynasakso
Kayseri seks
Antep yemeklerinin
Mersin
Kahramanmaraş seks
İlgi Sakarya