- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır zor bir insan değilim ama karşımda ki kişiye göre davranıyorum her zaman yani bir kişi eğer beni sevmiyorsa ya da kötü davranıyorsa o kişiyle hiç bir şekilde iletişim kurmama sadece samimi olduğum kişiler ile iyi anlaşıyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Zor severim zor anlasır bana uymayan hiç bir şeyi kabullenmem detaycı ve realistim hoşuna gitsin gönlü olsun diye konuşmam yanlışa dogru demem eleştirmek için eleştirmez doğruyu anlatabilmek için konuşurum den daha haklıyım ego'larına girmem
07 Yorumla
Soran+1 yılbazı insanlar senin gibi zoru seven çok var. neden öyle? neden cazip gelir insana. bu sizi yormuyor mu mesela?
- +1 yıl
Yorulabilir tabiki insan fakat doğru olanı iyi olanı doğruyu daha iyiyi, bulmak zahmete emeğe değer, basit olan hiç bir şey bana göre değil cünkü , sebebi herkesin kolaya basite basit olana koşa koşa gitmesi, ikili ilişkiler ve hayat yaşantıda da bu bende böyle, etraf gevşekten yalancıdan , kalbi fesat içten pazarlıklı ückagıtcı dolu, yalan konusmayı böbürlenmeyi kendini kabullendirebilmek ve etrafındakileri etkilemek için şekilden şekle giren çok bu bana göre değil neysem oyum ve bu halimle mutluyum
Soran+1 yılçok güzel ifade ettin, anladım seni. tsk ederim ☺️
Soran+1 yıl😊😊
+1 yılZor bir insanım.. İnatçı, kıskanç, dediğim dedik bir insanim.. Ben bir şeye hayır dediysem ağzıyla kuş tutsa bile evet olmaz.. İkna etmek çok zordur.. her şey benim istediğim gibi olmalı.. Aksi taktirde gerginlik son bulmaz.. 😅
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılZorum bence. Onların her istediğini yapmam, istedikleri gibi bir insan olmam. O bakımdan zor buluyorlar yani insanlar beni.. gurur duyuyorum zor olmakla. Gel deyince gelen git deyince giden bir insan değilim.
03 Yorumla
Soran+1 yılhmm biraz aksisin desene... ne derlerse desinler tersini yapanlardansın.
- +1 yıl
Onların bakış açısıyla öyle 🤣
Soran+1 yılseni seni 🫣😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
+1 yılKolay kolay tatmin olabilen biri değilim..
Gökyüzünün mavisinde tenis topu kadar bir bulut varsa, benim için hava bulutludur.. Her an yağmur yağabilir..016 Yorumla
Soran+1 yılanlayabiliyorum seni 😊
- +1 yıl
Mümkün değil.. 😄
Soran+1 yılinanmak zorunda değilsin 😆
- +1 yıl
Sen de anlamak.. 😄
Soran+1 yılay tamam tamam uğraşamam seninle 😂😂😂 haklısın anlamıyorum seni 😂😂😂
- +1 yıl
Bugün de anlaşılamadık.. 😅
Soran+1 yılyok anlaşamadık 😅 sağlık olsun
- +1 yıl
Canım sağ olsun.. 😄
Soran+1 yılBENIM DE canım sağol 😄
Soran+1 yılbak yazamadım bile 😂
Soran+1 yılBENIM DE canım sağ olsun demek istedim 🙈
- +1 yıl
Zorlama.. Olmuyorsa olmasın.. 😂
Soran+1 yılarkadaşım sen çok mu gıcıksın acaba 😂 zorlamıyorum sadece sinirimi bozuyorsun 😂
- +1 yıl
Belaya çattı, haberi yok.. 😄
Canın sağ olmuyorsa zorlama.. 😄
Soran+1 yıltamam sen kazandın 😄
- +1 yıl
😎
+1 yılZor bir insanım. İnatçı ve kıskanç yapımın olması da en büyük etken..
05 Yorumla
Soran+1 yılinanırım 😅
- +1 yıl
İnanman yetmez..😂
Soran+1 yıldoğrudur ne yapim canım 😅😂
- +1 yıl
Yap bişeyler 😂
Takılıyorum..😂
Soran+1 yılfarkındayım zaten 😄
+1 yılZor değilim. sadece neyi istiyor neyi istemiyorum onu bilirim.. sevdiğim insanlara çok kolay olurum gerçi bu kötü bir durum çünkü bunu yapmak zorunda olduğumu düşünüp haddini aşıyorlar.. ama bende o hadleri ile onları def ediyorum sıkıntı yok 😃
00 Yorumla
u +1 yılKolay ikna olabilen bir insan değilim... içim hemen ısınmaz bir fikire, bir işe, bir insana. Hemen ısınamam...
Isınınca felaket felaket felaket kksjjsjs ondan sonra kolayimdir00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Zorumdur biriyle kolay kolay arkadaş olmam olduklarimi da secerim seciciyim. Çoğu arkadsim da hala beni cozememistir genelde etrafıma kendimi anlatmam bu bana hep artı olarak döndü.
00 Yorumla
+1 yılİkna edilmesi zor biriyim. Cehalete de tahammülüm yoktur. Güven problemim zaten var
01 Yorumla
Soran+1 yılinanırım 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılkarşıdakine göre değişir o iş bazen çok kolay olursun bazen çok zor
04 Yorumla
Soran+1 yılevet bu konuda sana katılıyorum 😊👍🏼
- +1 yıl
katıl bana:)
Soran+1 yılyorumuna katıldım zaten 😆
- +1 yıl
:)) tamam
+1 yılzor değil inatçıyım inadımı yumuşak sözlerle çok kolay kırabilirsinizdik konuşana tahammülüm yok emir kiplerini boğazlarına tıkasım geliyo
00 YorumlaSabredilmesi ve dayanılması zor insanmdr. İnsanı bayag zorlarm 😄
01 Yorumla
Soran+1 yıleyvahhhhh 😆🙈
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dengesiz bir insanım. Ruh halime göre kolay ya da çok zor oluyor.
00 Yorumla
+1 yılNormalde uyumlu biriyim ama sevdiklerime karşı sahiplenici ve biraz kontrolü olabiliyorum.
00 Yorumla
+1 yılEvet. Bir anım bir anımı tutmuyor. Bir şeye bugün kızarken yarın gülebilirim
00 Yorumla
+1 yılAslında anlaşılması zor bir insan değilim. Ama zoru isteyene istediğini veririz.
00 Yorumla
+1 yılBaya zor hemde. Ailem de itiraf etti. Normal değilim kesinlikle. İstemeden cektirdigim kim varsa gönlünü almaya çalışırım karşılıksız bırakmam.
02 Yorumla
Soran+1 yıliyi hoş güzelde... ama bu karşı cinsinle çok sorun yaşayabilirsin...
- +1 yıl
Hiç yaşamadım terk edildim. Kısa iliskilerdi.
Hanıma ilk tanıştığım gün söyledim ben olsam benle birlikte olmazdım diye 😉
05 Yorumla
Soran+1 yıldeme ya 😅😅
Soran+1 yılçok iyi, en azından dürüst olduğun için rahatsın bu konuda 😄
Soran+1 yıl😄😄
Yani biraz zor bi insanim bazı detaylara çok takılabilir ve pek sabırlı değilim ama cidden seviyorsam da umrumda olmaz başka seyler
00 Yorumlazor ve cins. kolay beğenmem ve inanılmaz inadım
015 Yorumla
Soran+1 yılseninle insan çok zor geçinir o zaman desene 😅
- +1 yıl
aslında en çok zararı kendime veriyorum. mesela istemiyor olduğum halde diyelimki siyah değil de beyaz tshirt giymemi istedin. bunu emir verir gibi ya da benim dediğimi yapacaksın tarzında değil de üslubu normale çevirirsen istemiyor olsam da herhangi bir sorun olmadan giyerim. yani inadım ama dünyada tek insan ve düşünce kendisinde varmış şeklinde yaşayanlara inadım :)
Soran+1 yılyani kendini bilmekte tabi güzel birsey ancak gerçekten zor birisine benziyorsun. yani sevgilin var mı bilmiyorum yoksa Allah sevdiklerine yardım etsin ne diyim 😆🤭
Soran+1 yılanladım 😊
Soran+1 yılbende zorum ama senin kadar değil ondan bu yaklaşım 😅
Soran+1 yıldaha mı zevkli olur? 😂 ben kafayı yerim. sen inat karşındaki sende inat, orta yol yok derken anlaşmazsızlık söz konusu oluyor tercübe edinmedim ama özelikle ilişkilerde sıkıntı oluyor, sen ne zevkinden bahsediyorsun 😂
Soran+1 yılha arkadaş konusunda hak verebilirim sana 😅
Soran+1 yılaynen aynen 😅😂
Soran+1 yılbende böyleyim işte naparsin 😅🤷🏽♀️
+1 yılömür törpüsü derler bana
01 Yorumla
Soran+1 yıleyvah eyvah 😆🫣
Benimle konuşmak kolay elde etmek zor
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim gibisin 😄
- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılhiçbir zaman kolay biri olmadım
01 Yorumla
Soran+1 yılher zaman zor olman bu senin için de zor değil mi? 😅 hani insanı yorar o bakımdan
+1 yılYoo gayet kolay bir insanım ben 😂
05 Yorumla
Soran+1 yıldiyorsun? ben öyle bir his alamadım ama güldüğüne göre zor gibisin sanki 😅
- +1 yıl
Şimdi nasıl bir zorluktan bahsediyoruz o da var genelde çok insan yoran bir tip değilim aksine bayağı eğlenceliyimdir yani 😂
Soran+1 yılanlıyorum seni, bende öyleyimdir 😄
- +1 yıl
Sende mi zorsun yani 😂
Soran+1 yılbiraz ☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet çok zorum bu yönde eleştiriliyorum
00 Yorumla
+1 yılKolay birisi degilim..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılKolay lokma değilim diyeyim
00 Yorumla Zor değilim ama karmaşığım daha çok.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZor değilim sadece istemiyorum. İsteğim olsa ve sevsem her şey çok kolay ama sevilecek insan yok
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşılması zor biriym
08 Yorumla
Soran+1 yılanlaşılması zor bir insansan eğer o zaman sen bir insanla zor geçinirsin 🫣
- +1 yıl
O yüzden yalnizim😀
Soran+1 yılanladım ama bu senin içinde zor değil mi ki "anlaşılmamak" ? hani ben kendi adıma söyleyim biri beni anlamadığı zaman sinir olurum ama zorlamam çünkü karşımdaki anlamıyorsa zorlamanında anlamı yoktur benim için 😅
- +1 yıl
En mantıklısı. d
Soran+1 yılsorumun cevabını alamadım ama... 😅 "anlaşılmamak" senin için zor değil mi?
- +1 yıl
Zor ama umrunda değil açıkçası ben beni anlayana mucizeyim :)
Soran+1 yılhmm... buda farklı bir bakış açısıymış 😅
- +1 yıl
Kesinlikle öyle:)
Uyumsuzum
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah yardım etsin o zaman me diyim 😅
mükemmeliyetçiyim
07 Yorumla
Soran+1 yılohhh bu çok fazla öz güven bence. kimse dört dörtlük değil arkadaşım 😆
Soran+1 yılsebep? mükemmeliyetci olduğun için mi? 🫣
Soran+1 yılanladım, zor bir insansın 😅🫣
Soran+1 yıl😄😄
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır zor değilim
03 Yorumla
Soran+1 yılbu çok iyi. zor insanla uğraşmak zordur 😅
- +1 yıl
Yorar sıkar :)
Soran+1 yıldoğrudur
hayir
02 Yorumla
Soran+1 yıliyiymiş zor insanlar uğraşmak zordur gerçekten
+1 yılIsrarcı sakin
038 Yorumla
Soran+1 yılhmm ısrarcı olman çok zor gerçekten. yani senin için değil de karşı cins adına çok zor 😅 sevdiğin veya kız arkadaşın varsa Allah yardım etsin 🙈
- +1 yıl
Çok darlamam yahu 😂
Soran+1 yılha öyleyse iyi o zaman ama yinede kötü bir huy 😂
- +1 yıl
Kardeşimi daralıyorum işte oda hak ediyor, 😂
Soran+1 yılhaaaa bir dakikaaa kardeş konusunda hak verebilirim ama oda bazen ısrarcı olurum her zaman değil 😂 dediğimi yapmadığı zamanlar gıcık olurum. sonrada atışırız 😂😂😂 ahaha
- +1 yıl
Ooo bizim kavga kıyamet laf dinlemez sinir5eder giyme derim giyer yapma derim yapar
Soran+1 yılcanım giyim kokusuna paylaşımcı olabilirsin 😆 bir kardeşin mi var seninde? kaç yaş var aranızda?
- +1 yıl
Yas bana konusuruz detaylı benim ki darlıyor, 😂
Soran+1 yılyanlış anlamazsan özele geçmiyorum ben... seninle alakalı bir durum yok prensip gereği lüzum görmediğim için kimseyle özelden yazışmıyorum 😊
- +1 yıl
Peki sert ortağım olup fikir isterdim neyse 😃
Soran+1 yılneyse o fikir mikir burdan da yazabilirlm sana o fikri istersen 😅 sana birsey diyim mi bu konuda bende ısrarcı olduğumun farkındayım şu an 😂 şöyle ki ben buraya kayıt olduğumdan bu yana bu istikrarimi bozmadım hiç. bu demek oluyor ki bende zorum 😂😂 gerçi genel anlamında kolay bir insan olduğum söylenemez zaten 🙈
- +1 yıl
Nasıl arzu edersen ama iyi gelirdi fikir neyse 😃
Soran+1 yılanlayışın için tsk ederim 🤗
- +1 yıl
Anlayıslı olmak iyidir saygının emaresi
Soran+1 yılvaaaay bende saygılarımı sunarım 😊
- +1 yıl
Anlayıslı insan gibisi yok hasretiz
Soran+1 yılbenim içinde çok önemli bir nokta bu anlayış konusu 👍🏼
- +1 yıl
Empatiye inanırım ve anlayıslı olmaya
Soran+1 yılkesinlikle... ama her insan bir değil tabi 😅
- +1 yıl
O yuzden kıymetliyiz işte bizden az kaldı kardesime diyorum ama anlasaaa
Soran+1 yıladı üstünde kardeş, gıcıklık vermekte bir numaralar ama onlarsız da olmuyor be 😄
- +1 yıl
Bu ara biraz cozuttu yazdan mı sıcaktan mı
Soran+1 yılyazın soğuk olmaz zaten sıcaktandır o 😆
- +1 yıl
Giyimi cozuttu hayırlısı, 😂
Soran+1 yılahahah cozutsun bakalım 😂😂
- +1 yıl
Ya sen
Soran+1 yılya sen derken... zor muyum bende sorusu olarak algılamam gerek 🙈
- +1 yıl
Zor musun bence tutarlısıb
Soran+1 yılhissiyatın güçlü herhalde, nerden bildin 😄 tebrik ediyorum seni tutturdun valla 🙈 evet tutarlı bir insanımdır buda zor bir insan anlamına geliyor bir nevi herhalde değil mi? 😄
- +1 yıl
Tutarlı olmak zor olmaksa ben baya zorum, sohbetin güsel makul birisin. Hislerim kuvvetlidir bu arada
Soran+1 yıltsk ederim 😊 anlıyorum
- +1 yıl
Kıymetli olan anlayanı bulmak zira bu zamanda önemli bu, tesekkür ederim sana da
Soran+1 yılestağfurullah daha neler bunun için insan tsk eder mi sende, utandım 🙈😊 hayır yani seni bunca zaman anlayan veya anlayışla karşılayan olmadı mı ki böyle az kaldı böyle insanlar diye vurguluyorsun?
- +1 yıl
Nicelikten ziyade nitelik kıymetli bemim için ondan dedım takıp ettim seni
Soran+1 yılanladım seni 😊 oldu o zaman bana müsade hoş sohbet ve muhabbetin içinde ayriyetten çok tsk ederim sana 🤗 bendeniz artık kaçar. kendine iyi bak.
not: hesabımı dikkat edersen eğer takip edilen ve eden 0. anlayışla karşılayacağını umuyorum ☺️ hadi bye 🙋🏽♀️- +1 yıl
Ozaman bi mukabele, geri çekmem daha şık olacak 😂
Soran+1 yıl😊😊
- +1 yıl
Selametle 🤗🙏
Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Tanimlamam
00 Yorumlaeh belkide
00 YorumlaAsla zor biri değilim çok anlayışlıyim
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilemezsin
05 Yorumla
Soran+1 yılben zaten nereden bilecem ki 😅
Cevap sahibi+1 yılMantıklı
Soran+1 yıl😄 yani. peki ya cevap? zor musundur?
Cevap sahibi+1 yılKolaymıyım
Soran+1 yılvalla yazı şeklini analiz edersem ve hissiyatım beni yanıltmıyorsa zor gibisin 😅
+1 yılfazlasıyla...
02 Yorumla
Soran+1 yıleyvah eyvah fazlası iyi değil ama bence 😅
- +1 yıl
bu devrin adamı değilim :) yaşıtlarım gibi bomboş flörtöz yapmacık tavırlardan hoşlanmıyorum kısaca toplumsal algıya uymuyorum yoksa efendilikle geleni prensesimiz yapmayı da biliriz
Hayır değilim
00 Yorumla
+1 yılMaalesef evet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım