Kişilik & Karakter Neyi yaşamadığın için pişmansın? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/9qnbj0NV1Gkİçinizde ukte kalan ah keşke dediğin şeyler var mı? Neyi yaşamadığın için pişmansın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Sevgiyi yaşamadığım için. 1 0 Yorumla
Eylülyilmazz34 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Keşke bu kadar çok ders calismasaydim daha fazla eğlence ile zaman gecirseymisim pişmanlığı çok fazla 1 0 Yorumla
SilverFox_FB Takip Et Xper 6 Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Her insanın içinde birşeyler kalır. O yüzden keşke dememek icin yapman gerekeni zamanında yap 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. bir şey için pişmanlık duymuyorum 1 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Vardır 1 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. FFM.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sevgiyi yaşamadığım için.
Keşke bu kadar çok ders calismasaydim daha fazla eğlence ile zaman gecirseymisim pişmanlığı çok fazla
Her insanın içinde birşeyler kalır. O yüzden keşke dememek icin yapman gerekeni zamanında yap
Birçok şeyi
bir şey için pişmanlık duymuyorum
Daha bi şey yaşamadık ki
Ayıp birşeyi😂😂
Vardır
FFM..
O kadını...