Kişilik & Karakter Sık sık yemin eder misiniz? 3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Sık sık yemin eder misiniz? Sık sık yemin eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. Hayır hiç etmem. 1 0 Yorumla
Tfngnl Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl Vallahi de billahi de hiç yemin etmiyorum :D 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Asla yemin etmem boş yere ediyorsam da kesin net şeylerdir 1 0 Yorumla
mertcanistanbul Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl sık sık yemin edenler yalancılardır. Yemin sık sık etmem 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Yok be ama bazen evet çok yemin eden çok. yalan söyler 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl doğru söyleyince yemine gerek kalmıyor etmem o yüzden 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. İslami açıdan sakıncalıdır bu. 1 0 Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. 12 yaşında bıraktım yemin etmeyi 1 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
SezaiYanlız Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 594 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır hiç etmem.
Vallahi de billahi de hiç yemin etmiyorum :D
Asla yemin etmem boş yere ediyorsam da kesin net şeylerdir
sık sık yemin edenler yalancılardır. Yemin sık sık etmem
Yok be ama bazen evet çok yemin eden çok. yalan söyler
doğru söyleyince yemine gerek kalmıyor
etmem o yüzden
İslami açıdan sakıncalıdır bu.
Pek değil