Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Yeni insanlar tanımaya kapalıyım aslında özellikle gidip aramıyorum ama kafa dengi samimi ve güvenilir insanlar olursa da konuşurum yani. keyifli günler.. ✨💫
Kişisine göre değişiyor ama ben yeni insanlar tanımaya çok açık olduğumu söyleyebilirim. Çok seviyorum bir yerde sıra beklerken bile önümdeki veya arkamdaki insanla kaynaşabilirim hızlıca. Fakat o insanın garip/soğuk bir tavrını veya yavşamaya çalıştığını falan sezersem direkt uzaklaşıyorum.
Evet yeni insanlar tanımak benim için vizyonunu genişletmek demek. Bu yüzden yeni birini tanımaya her zaman açığım. Sadece hemen arkadaş olmam o kadar.
Her daim açığım. Yeni insanlar, yeni hayatlar, yeni yaşam öyküleri. Ve sonuç yeni bir bakış açısı. Yeni insanlarla tanıştıkça daha geniş düşünmeyi öğreniyorum.
Hayır değilim. Sıcakkanlı biriyim ama herkesle arkadaş olmak istemem. Mesafeli olmayı tercih ediyorum. Arkadaş olarak gördüğüm kişi sayısı azdır. Yeni birini tanımak yorucu ve zor geliyor ayrıca. Sürekli tanıdığıma pişman oldum demek istemiyorum.
Evet ama her tanidığım insanı hayatimda bir yer etmesine müsade etmiyorum. Çoğu yüzeysel kalıyor. Yeni insan tanıma durumum çok sosyal olmam ve iş hayatimdan kaynaklaniyor.
Yeni insan yeni birşeyler ögrenmek demek her bir birey yeni yaşama stili yeni hayat kurallari vs bana birşeyler katan insanlarlı tanımayı arkadaş dost olmayı severm acıgım bunu sadece kiz olark bakmiyorum erkek kiz farketmez dedjgm gibi insanlardan AMACIM yeni seyler ogrenmek
Reelde konusmk istiyorum kliselerdende uzak durmak istiyorum selam tanisalım mi vs. Yardimcı olabilecek bana burdan ya da özelden iletisime gecebilir mi?