Başarmasi güç bir şeydir. En yakın arkadaşınıza kimseye söylememesi kaydıyla bir sır verirsiniz, o da en yakın başka bir arkadaşına söyler, zincir böyle sürer. Bir de bakmışsınız sizin unuttugunuzu herkes biliyor. 😂
Herkese keyifli geceler 🌸🌸❤️

Başarmasi güç bir şeydir. En yakın arkadaşınıza kimseye söylememesi kaydıyla bir sır verirsiniz, o da en yakın başka bir arkadaşına söyler, zincir böyle sürer. Bir de bakmışsınız sizin unuttugunuzu herkes biliyor. 😂
Herkese keyifli geceler 🌸🌸❤️

Kesinlikle bu huyumu çok seviyorum çocukluğumdan bu günüme kadar yanımda yakınımda gördüğüm duyduğum veya sır diye bana anlatılan ne olduysa hep bende kaldı asla en yakınıma dahi anlatmadım anlatmamda bana güvenip derdini sıkıntısını sırrını anlatan birine asla bunu yapamam gidip bir başkasına anlatmam.. Hem ne demiş mevlana başkasının kusurunu örtmekte gece gibi ol eğer birinin ayıbını örtersen Allah'da senin ayıbını örter bu sözü oldum olası benimsemişimdir.
Evet ben çok iyi sır saklıyorum çünkü arkadaşlarımın güvenini kırmamak benim için çok önemli. bir arkadaşımın sırrı kendi sırrım gibidir. kimseye söylemem ve aynı şekilde arkadaşımı da her zaman dinlerim dertlerini
Sır = BeyazMamba 😎
sır küpüyüm
Cevap
3Cevap
İki kişinin bildiği sır değildir.
Eevt her sır benim le ölür
Sır saklamakta gayet iyiyim
İyiyim oldukça
Saklarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?