Kişilik & Karakter En Yakınınızın Ölüm Haberini Alsanız? xomerfarukyavuzx Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En Yakınınızın Ölüm Haberinizi Aldığınızda Nasıl Bir Tepkiyle Karşılaşırdınız. Ben Mal Gibi Bi Yere Odaklanırdım Herhalde En Yakınınızın Ölüm Haberini Alsanız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. En yakınım yok ama olsaydı yıkılırdım 0 0 Yorumla
Thecupcake89 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Yakın arkadaşımızı kaybettim gecenin 3.:30 unda öğrendim devamı ben de kalsın. 0 2 Yorumla xomerfarukyavuzx +1 yıl Allah Rahmet Eylesin 🙏 Yorumla Thecupcake89 +1 yıl Amin dostlar sağolsun 🙏 Yorumla
slaayyqueenn Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl anneminkini aldigimda sok gecirmistim idrak gelememistim 0 3 Yorumla slaayyqueenn +1 yıl edememistim* Yorumla xomerfarukyavuzx +1 yıl Allah Rahmet Eylesin 😓 Yorumla slaayyqueenn +1 yıl tesekkur❤️ Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aldımkabul ettimvedalaştımbitti 0 1 Yorumla xomerfarukyavuzx +1 yıl Allah Rahmet Eylesin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl bilmiyom omr 0 2 Yorumla xomerfarukyavuzx +1 yıl boş ver bilmemen daha iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
En yakınım yok ama olsaydı yıkılırdım
Yakın arkadaşımızı kaybettim gecenin 3.:30 unda öğrendim devamı ben de kalsın.
Allah Rahmet Eylesin 🙏
Amin dostlar sağolsun 🙏
anneminkini aldigimda sok gecirmistim idrak gelememistim
edememistim*
Allah Rahmet Eylesin 😓
tesekkur❤️
Aldım
kabul ettim
vedalaştım
bitti
Allah Rahmet Eylesin
bilmiyom omr