Kişilik & Karakter An itibariyle neredesin ve ne yapıyorsun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bir değişiklik olsun, bir de böyle soralım. :𝘥Evde çay içiyorum. An itibariyle neredesin ve ne yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Jdjs 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yarasın Yorumla
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Evdeyim, KS’de gezinmeceler falan filan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İlk defa içli köfte yaptım -daha doğrusu yaktım heral😂-onu deneyeceğim 😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şimdiden ambulansı aramalısın. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana bir şey soyleyimmi bu bir muhteşemmmm😂😂Harika olmuşss 😂😂😂 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Çay içiyorum, acaba viskiye mi dönsem diyorum.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun, keyif işi neden olmasın. Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Balkonda maden suyumu içiyom 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun. Yorumla Alessapl +1 yıl Tişikkirlir Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Vantilatör sevgilimin karşısındayım 0 1 Yorumla Basak2023 +1 yıl Burada işin ne Yorumla
çiğlevrek Takip Et Xper 5 Yaş: 51 , eic 64% +1 yıl Helva kavurdum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kimin helvasını 😄 Yorumla çiğlevrek +1 yıl Kendi helvamı kardeşim prova yapıyorum 😂 kuş üzümü badem falan koydum güzel oldu Yorumla Soran +1 yıl Ahahah, afiyet olsun. 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Jdjs
Yarasın
Evdeyim, KS’de gezinmeceler falan filan
Şimdiden ambulansı aramalısın.
Sana bir şey soyleyimmi bu bir muhteşemmmm😂😂Harika olmuşss 😂😂😂
Çay içiyorum, acaba viskiye mi dönsem diyorum..
Afiyet olsun, keyif işi neden olmasın.
Balkonda maden suyumu içiyom
Afiyet olsun.
Tişikkirlir
Uyanamadım kendime gelmeye çalışıyorum
yoğurt yiyorum. d
Vantilatör sevgilimin karşısındayım
Burada işin ne
Helva kavurdum
Kimin helvasını 😄
Kendi helvamı kardeşim prova yapıyorum 😂 kuş üzümü badem falan koydum güzel oldu
Ahahah, afiyet olsun. 😀
Mutfakta su içiyorum
Sevgilimleyom