Muhabbet kuşlarımız var onlarla ilgilenip sevmek iyi geliyor. Bir tanesi elimize alışkın geliyor öptürüyor çok tatlı. Dışarıda da kedileri köpekleri sevip besliyorum.
Ruh hastası mı😃Çok tatlı görünüyor ama) ve ve sorunun cevabı yorgunluğum pek geçmiyor son zmnlar, sadece sakin karanlık bir ortamda bir süre uzanmak iyi geliyor
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dün gece ona dondurma vermediğim için küstük kendisiyle, 3-4 saattir yüzüme bakmıyo
Çok enerjik, aynı çocuk gibi, enerjisini atabilmek için futbol sahasında 15 20 tur atıyor Aşırı sırnaşık temas bağımlısı, kedileri çok sever böceklerden çok korkar :D
Annesi ölünce 6 kardeşi ile birlikte sahiplendim tam 1 haftalıklardı. 6 yavrunun 1i öldü. Bu da dahil diğer 4ünü biberonla sütle mamayla büyütüp sahiplendirdim. bunu da çok sevdim ben aldım. 4 gün sonra 2 yaşına giriyor :D
Kendimdeyim ergen.. Bu vahşi hayvanların sokakta gezmesi yasaklanmalı özellikle ağızlıksız. KS boş boş takılacağına aç biraz haber izle. Kaç kişi ölümden döndü
Pitbull gibi tehlikeli tür hiç beslenemez. İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi Başkanı Deniz Tavşancıl: Tehlikeli türlerin beslenmesi konusunda yasal düzenleme yapıldı. Tehlike arz eden hiçbir tür artık tasmasız, ağızlıksız ve 14 Ocak 2022'den sonra yanlarında o kimlikleri olmadan dolaştırılamayacak.28 Ara 2021
Her pitbul saldırgan değildir. O yetiştirmekle alakalı. Sevgiyle büyüyenler çocuk gibi olur. burada bir esnafın var. Her zaman severiz çocuklarımla oynar. Kedi bile tırmalayıp ısırabiliyor. O hiçbir şey yapmaz. Yanına gidince kuyruğunu sallamaya başlar hemen yerinde durmaz sevdikçe şımarır. İnsanlar daha tehlikeli hayvanlardan