Kişilik & Karakter Tahmin edeyim mi? Deliler buraya? ironman57 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor burcunu tahmin edeyim mi? Hangi şehirde yaşadığını? Güncellemeler+1 yıl Nerdesin? Güncellemeler+1 yıl Eeee kimse yok mu? Tahmin edeyim mi? Deliler buraya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. et evet 1 0 Yorumla
süngerbobyeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 85% +1 yıl Beni de tahmin eder misiiinnnn 😆😆 1 7 Yorumla ironman57 +1 yıl Edeyim mi ;) kovasın sen Yorumla süngerbobyeyy +1 yıl Bilemedinnn 🙃 Yorumla ironman57 +1 yıl O Zaman ikizler ya da başşak Yorumla süngerbobyeyy +1 yıl Allah korusun 😂 Yorumla ironman57 +1 yıl Söyle bakalım o zaman ne Yorumla süngerbobyeyy +1 yıl Yay burcuyum yayyy Yorumla ironman57 +1 yıl Yayyy yayyy :) Yorumla
alicabbaringirnatasi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl annemin kizlik soyadini bil 1 3 Yorumla ironman57 +1 yıl Yılmaz? Öztürk? Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl cakkkal en cok kullanilanlari demis masmalesf no Yorumla ironman57 +1 yıl Uyuzsunne bilim ben :) Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Burcumun ikizler olduğunu tahmin edemezsin bence 1 0 Yorumla
LasT_SecondS Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 74% +1 yıl Et bakam 1 2 Yorumla ironman57 +1 yıl Akrep Yorumla LasT_SecondS +1 yıl No no Yorumla
whitecatt Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Neymiş benim burcum 1 5 Yorumla ironman57 +1 yıl İkizler Yorumla whitecatt +1 yıl Bilemediniz. d Yorumla ironman57 +1 yıl Yengeç:) Yorumla whitecatt +1 yıl Yengeç yükselenim 🙌🏻 terazi burcuyum Yorumla ironman57 +1 yıl Aaaa dengele hayatı ;) Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Tahmin et 1 5 Yorumla ironman57 +1 yıl Başak Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Allah korusun Yorumla ironman57 +1 yıl Himmm akrep Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Aslan Yorumla ironman57 +1 yıl Aslan gibisin bee cimbom Yorumla
Kimkiyimben Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tahmin ett 🙏 1 5 Yorumla ironman57 +1 yıl Koç Yorumla Kimkiyimben +1 yıl Nerden bildin Yorumla ironman57 +1 yıl Bilirim ben :) Yorumla Kimkiyimben +1 yıl Sitede görmüşsündür Yorumla ironman57 +1 yıl Yok bee :) Yorumla
scorpio_woman Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Buyrun 1 3 Yorumla ironman57 +1 yıl Akrep olmasın :) Yorumla scorpio_woman +1 yıl Seni şakacı... şehir tahmin? Yorumla ironman57 +1 yıl İstanbul Yorumla
DenizEzemoğlu334 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Et hadi😅 1 2 Yorumla ironman57 +1 yıl Boğa Yorumla DenizEzemoğlu334 +1 yıl 👍👍👏iyi tahmindi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Salla gelsin 1 2 Yorumla ironman57 +1 yıl Boğa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemedin ama yaklaştın bi adım geri gel 😃 Yorumla
Cerenss_ Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Et bakalım 1 5 Yorumla ironman57 +1 yıl Aslan Yorumla Cerenss_ +1 yıl Hayır Yorumla ironman57 +1 yıl Yengeç Yorumla Cerenss_ +1 yıl Kova Yorumla ironman57 +1 yıl Kova demezdim hiç ;) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
et evet
Beni de tahmin eder misiiinnnn 😆😆
Edeyim mi ;) kovasın sen
Bilemedinnn 🙃
O Zaman ikizler ya da başşak
Allah korusun 😂
Söyle bakalım o zaman ne
Yay burcuyum yayyy
Yayyy yayyy :)