Asla sigara içmem.
Asla onu dinlemem.
Asla öyle birisiyle konuşmam.
...
Böyle liste uzar gider. Bunlara benzer asla yapmam dedikten sonra yaptığınız şey oldu mu? Yaptıysanız düşüncenizi ne değiştirdi?

Asla sigara içmem.
Asla onu dinlemem.
Asla öyle birisiyle konuşmam.
...
Böyle liste uzar gider. Bunlara benzer asla yapmam dedikten sonra yaptığınız şey oldu mu? Yaptıysanız düşüncenizi ne değiştirdi?

En son bir buçuk ay önce asla böyle bir şey başıma gelmez demiştim ve geldi iş kazası geçirdim 2 parmağım koptu Ondan öncesinde de zaten asla kelimesini kullanmazdım o gün boşluğuma denk geldi kullandım o gün başıma böyle bir şey geldi bundan sonra da büyük konuşmak istemiyorum ama kullanmayı hiç düşünmüyorum
Geçmiş olsun
Çok sağolun ☺ aynı gün içinde 7 saatlik bi ameliyat sonrası dikildi lâkin hissiyat ve hareket yok onun için de şu an fizik tedavisi görüyorum 4-5 aya eskisi gibi olmasa da hareket ettirebileceğim sanırım
Sağolasın, düzelecek zamanla ☺ Teşekkür ederim
Oldu. Değmez dedim kendime. Yardım etme buna... ( daha yardım istememişti)
Belki de şaşırtır beni dedim. (yardım istediğinde)
Bu da şaşırtmadı, dedim. (nankörlük yaptığında)
Hala aynı şeyi derim. Asla yardım etme!
Çok güzel
Cevap
4Cevap
Sigara içmem dedim sigara içtim ama şu an sigara içmeyi de oldukça seviyorum çünkü bana çok iyi geliyor.
Sigara gücü alıyor çocukluktaki gibi olamıyon bende içiyom şu an 3 yıl bıraktım çok şey değişti geri başladım pişmanım
Asla kupe takmam diyordum bir iddia üzerine iki gün taktim
O sayılmaz 😂
Sevgilimin bana karışmasına asla izin verme diyordum. Bir parça izin vermiş olabilirim. 😂
Daha değil
İdare power😃
Olduu
Ne
Aşık olmam..
Aşka kimse dayanamaz
Bide kavuşabilsem ali abi
İnşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar