- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim kendimde saçma bulduğum özelliğim inatçılık olabilir. yani o kadar inatçıyım ki bazen kendime sinir oluyorum :D :D ama bir yanda da iyi yani vaz geçmemek devam etmek sonuna kadar denemek çünkü bu şekilde insan başarılı oluyor hayatında. birde bazen fazla iyi niyetli oluyorum
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKendimde en saçma bulduğum özellik normalde tatlıyı aşırı seven biriyim ama kahveyi ve çayı şekersiz içiyorum djdjdjd Yani cidden düşününce çok saçma geliyor nedense ama işte
Bu arada soru detayına bittim 😂Eğlenceli birisin ddjdjd Hem gülerek uyan ya en güzeli gülmek her zaman için iyidir
11 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince o kadar mutlu olmazsın merak etme 😅
14 Yorumla- +1 yıl
Evlenince o tepkileri veremezsin merak etme 🤣
- +1 yıl
Olur evlenirsen gel yaz buralardayim 🤣
+1 yılCidden sevimli buldum, Gülerek uyanışını bende mutlu huzurlu uyanırım sabah piono müzikleri dinleyerek bulutlara bakıyorum adete huzur ve mutlu oluyorum.
Sonrasını ise..😶🌫️10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılBiri karşımda konuşurken yüzünü sulu boya ile boyamak geçiyor içimden 😂
10 YorumlaSinir olduğum birine bile normal bi iletişim içinde kin veya sinir hissetmeden saf (iyi niyetli) şekilde davranıyor olmam. Bence çok tuhaf. Neden onun sinir bozucu özelliklerini unutuyorum o an bilmiyorum. Sevmediğim birisi hatta nefret ettiğim birisi olduğunda bile öyle ama dediğim gibi bir şey yapmadığı sürece.
15 Yorumla- +1 yıl
Fazla iyi birisin. O kadar iyi bir ozellik ki bu sevin bence. Demek ki duygularınla az yönetiliyorsun seni ele geçirmesine izin vermiyorsun. Mantığı elden bırakmıyosun. Sahip olmayı çok isterdim yaa bu ozellige😂 Ben kinciyimdir biraz. Sevmedigim insandan tarafa kafamı bile ceviremem kii ayni ortamda kalmak iletisim kurmak bi kenara😂 benden sana birazcık vereym ben. Benimki bana fazla
+1 yılMeyve çeşitlerini birlikte yiyor olmam, bir ısırık salatalık sonra bir ısırık elma sonra yine salatalığa dönüyorum aynı taddan sıkılıyorum. Bu huyumun en çok misafirliğe giderken beni rezil edecek potansiyeli var😅
11 Yorumla
+1 yılSon zamanlarda hastalık oldu bu. ( TEZ YAZDIM YANLIŞLIKLA 😁)
1. Bir şeyi yaptıktan sonra ne yapıyorum ben ya? diyip bir anda ciddi moda geçiyorum.
2. Aklıma bir şey takılınca veya birine birşeyi tam soruyorum, tam o cevap verecekken cevabı o düşünene kadar aklımda bulup anlıyorum. Sonra da tamam tamam ben buldum, sağol diyorum. Biraz garip oluyor ama çoğu kişi gülüyor. 😄
3. Mesela bana çok hastayım diyorsun direkt şey diyesim geliyor "aa ne kadar hastasın" "aa sen hata mı oldun" yani herşeyin başına "aa" diye başlayasım geliyor..10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılÜç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verip kendimi degersizlestirme konusunda üstüme yoktur 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle oluyor kendimi değersizleştirdiğimle kalıyorum
+1 yılNe kadar yorgunsam o kadar gozlerim açık uyuyorum 😅🤣
15 Yorumla- +1 yıl
🤣
- +1 yıl
Bacım tövbe estağfurullah saygılar 🤣🤣🤣
+1 yılİlginç değil ama kendimi yorgun hissetmem yapılacak işleri ertelemem veya zorla yapmam kötü özelliklerim ama dışarıda gezmeyi yürümeyi çok severim o zaman yorgunluğum geçiyor. İyi hissediyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorunun detayından belli ki sen her şeye gülüyosun her yere gülen emoji koymuşsun :)) kendimde saçma bulduğum bir Özellik olamaz saçma olsaydı bir özellik olmazdı çünkü
141 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOkuduğunu doğru anlarsan selâ değil verilen mesajdı anlarsın.
Cevap sahibi+1 yılGülme konusuna gelince detayda gülerek uyanıyorum bazen 😂
Sıklıkla oluyor bu😂. Niyet ettim Allah'ım virgül niyetine emoji koymaya 😂😂 neyse malzeme çok çıkar burdan ama alıngansın belli ki uğraşmadan geçeyim.- +1 yıl
Hadi gel hecelerine ayiralim yazdigin şeyi🤔 ken-dim-de sac-ma bul-du-gum bir o-zel-lik o-la-maz. Kendinde saçma buldugun bir ozellik yokmuş buraya kadar okey mi?🤔 sonra demişsiniz ki sac-ma ol-say-di bir o-zel-lik o-la-maz-di. Özellik olabilecek herşeyin saçma olmasının mümkün olmayacağını söylemişsiniz burada da. Yazdığınız şeyi siz idrak edin önce
Cevap sahibi+1 yılBen ne demek istediğimi gayet iyi biliyorum bir cümleyi hecelere ayırman onun içindeki manaya ulaştırır mı sence?
Cevap sahibi+1 yılTamam gülmek güzel bir özellik başlı başına ama her cümle sonuna koyunca dikkatimi çekti belirttim virgül gibi olmamış mı bak istersen 😂😂
Cevap sahibi+1 yıltamam bir şey demedim ki bende gülücük koydum zaten yorumun sonuna parantez olunca eleştiri mı sandın da savunmaya geçtin :))
Cevap sahibi+1 yılEn iyi savunma saldırıdır diyerek saldırıya geçtin şu an bana ruhsuz diyerek 😂
Cevap sahibi+1 yılNerden de dikkatimi çekti o emojilerin çokluğu ama çok fazla kabul et 😬
Cevap sahibi+1 yılBelki yaşadık ne biliyorsun emin ol çok normal rüyalar gören biri değilim genelde birini ya da daha ileri gidip dünyayı falanda kurtarmışlığım var :))
Cevap sahibi+1 yılSen gülmeyi seven birisin bu bariz belli zaten enerjin hep böyle yüksek kalır umarım kolay kolay yaşlanmazsın nerden biliyosun de me biliyorum.. 😬
Cevap sahibi+1 yılZor olduğunu hiç sanmam çevrene dikkatli bakarsan enerjisi yüksek, gülmeyi sevenler somurtkanlardan daha genç duruyor
Cevap sahibi+1 yılO dediğin zor niye diyosun o zaman bende genç gösterirsin demek istedim zaten neyse uyuda rüyanda kahkaha at hadi uykun gelmiş belli ki 😂
Cevap sahibi+1 yılYa hiç bir şey bilmiyorsun ya da sırf muhalifsin aksine kahkaha atmak cilde iyi gelir ve kırışıklıkları öteler arkadaşım çalışam bir kasın sertleşmesi ve daha sıkı olması mantıksal bir yaklaşımken aksini hangi bilime dayayarak savundun acaba 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHadsiz misin bilgisiz bilgisiz konuşuyorsun üzerine hakaret ederek seviyeni de belli ettin..
duyduğun şeyi araştırmadan çok bilmişlik yaparak yazarsan böyle duvara toslarsın işte bi de canım mısın demesi yok mu 😂😂 cidden komiksiniz
Cevap sahibi+1 yılBilimsel bir gerçekten mi bahsettin şu an da da 😂😂 çok dengesiz gördüm de senin kadar dengesizi ilk defa görüyorum kusura bakma lütfen bunları birinin sana söylemesi lazımdı. Yazdığın şeylerin farkında bile değilsin üzerine ağzın çok bozuk ve seviyesizsin şimdi de yaştan falan girerek kendince bir yol deniyosun ama baştan da dediğim gibi güncelleme yapacak kadar takıksın sen bence acilen bir psikolojik destek lazım sana normal olmadığını düşünüyorum bunları seni ezmek için demiyorum inan bana hiç normal tepkiler vermiyorsun üzüldüm sana yoksa daha sert cevaplar verebilirdim neyse iyi geceler allah yardımcın olsun...
Cevap sahibi+1 yılKime olursa olsun gereksiz bir kendini açiklama çaban var. Üzerime aldım da demedim gülme konusunda güncel atman kendini açıklama çabandan kaybaklı bu bir ikincisi yanlış bir bilgi koydun ortaya bende bilginin yanlış olduğunu bilimsel veriler aksini iddia ediyor dedim özür dilemen gereken yerde hala üste çıkma çaban var ben sana hakaret etmedim kötü sözde etmedim dengesizlik var dedim ki evet var bu tepkilerin ve davranışların ya uykusuzluktan ya da hep böylesin umarım ilkidir neyse iyi geceler, davranışının yanlış olduğunu anlarsın yarın okuduğunda...
Cevap sahibi+1 yılSenle aynı karede olmak istemiyorum beyinsiz canım
- Kişilik & Karakter konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılSen yine gülerek uyanıyorsun, ben uykumda gülüyorum bazen. 😂
11 Yorumla
+1 yılHahahahah. Bilinç altı benden karışık birisi varmış 😂😂😂
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılYamuk duran bir tabloyu yer zaman farketmeksizin düzeltme isteği 🤔
15 Yorumla- +1 yıl
İnsan düzeltemezsin öyle bir dünya yok bence vazgeç 😂 ama diğerleri güzel böyle insan rahatlıyor başarılı bir eylem 😂
- +1 yıl
Yamuk yamuk kalsın ki düzgünlerin değeri anlaşılsın 😂
+1 yılBazen sofradaki tuzluga bile sinirlenip seni sokağa atacağım demek galiba 😃
15 Yorumla- +1 yıl
Hhaaaa bana benzeyen biri 😃
- +1 yıl
Bende acayip 🤭
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende uyanınca yarım saat söyleneni algilamiyorum o sersemlik yüzünden çok dalga konusu oldum bee 😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
İyıymis😂 Benim de bir arkadaşım vardı. Aslan burcuydu bu detayi niye verdim bilmiyorum😂 Birgün sabah buluştuk neyse bunun surat 5 karış bende bana kızdı sanıyorum. O suratını 1 astıkça ben 10 asıyorum falan. Sonra surat asmaya devam edince ben bagirdim birden buna derdin ne falan😂 meğer bu yeni uyandığında ilk bir kaç saat dokunulmuyormuş buna. Çok gülmüştük sonra😂
Cevap sahibi+1 yılHahahha bende oyleyim işte baya kendime gelemiyorum ayilana kadar halı deseni inceliyorum çok kötü bişi ya 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kızların yanında tipsiz eleman görünce cok sinir oluyorum veyahut beni kesen kızların yaninda erkek görünce cok üzülüyorum
19 Yorumla- +1 yıl
Ayi olsa raziyim 45 kg adamdan ayida olmaz
- +1 yıl
Ben hayatimda tek bir kızın yanina gidip konuşmadım yasim 30 lara geldi yinede gidip konusamam utangaç geldim öyle kalicam. d
- +1 yıl
Keşke öyle olsaydim sehirde dogdum köyden cikmamis gibiym
- +1 yıl
Saf değilim ama başarılı biride değilim
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıntıcı ve detaycı bir insanım, bu yönüm oldukça saçma, yine kendi içimde kaybolmuş gibiyim, kendimi çözmem gerekiyor
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. Kendimde sacma bir ozellik olarak caya hala dolu dolu 4 kup seker atmami soyleyebilirim. Bu kotu huydan vazgecemedim.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılKimi zaman çocuk gibi davranıyorum ama bazı durumlarda ve bence baya saçma qjdjwsj
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı detaycılık.. matruşka bebeği gibi detayın içinden detay çıkıyor ))
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kendimde saçma bulduğum bir özellik yok rabbim özenip bezenip yaratmis
10 YorumlaBir gün ne gördüğümü hatırlamıyorum guluyormusum annem ne siritiyorsun dedi hergun gülsem kız kafayi yedi derler😂😂
10 YorumlaBen dudaklarımı burnuma yapıştırıyorum çok hoş oluyor özelikle soğuk havalarda burnum usuyunce jdjdjdkskaalla
10 Yorumla
+1 yılSürekli kendi kendime konuşuyorum
15 Yorumla- +1 yıl
Veriyorum her şeyi kafamda kuruyorum birde
- +1 yıl
Deli hastanesine gidicem
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yüzündeki gülücükleri eksiltmesin
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 💐💐💐
+1 yılKalbimin ritimlerini duyduğumda uyuyamam bu saçma bir özellik
10 YorumlaSürekli yargılayıcı bir bakışla duruyorum. Normal yüz ifadem olmak üzere 😅
10 Yorumla
+1 yılSaçma bir insan olduğumu düşünmüyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Haksizlikga ugradigimda susmak
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılne mutlu sana aslında
10 Yorumla
+1 yılAni soğuma huyum saçma.
10 Yorumla
+1 yılUykuma kaldığım yerden devam edebilmem
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 303 cevap paylaştı. Bir gün tanıdığım birine bağlanmak.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılAbuk subuk şeyleri kafama takarım
10 Yorumla
+1 yılPanik biriyim o
10 YorumlaKimseye hayır diyemem kolay kolay.
10 Yorumla
+1 yılSen bayağ tuhaf güzelmşsin :))
10 Yorumla
+1 yılHer özelligimi seviyorum 😬
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Çok utangacım bu özellik yüzünden hayatım mahvoldu
10 YorumlaYaşadığım durum
12 YorumlaGülmek iyi
14 Yorumla
+1 yılDuygusallık
10 Yorumla
+1 yılUyuyamıyorum çoğu zaman
10 Yorumla
+1 yılTahammülüm
10 Yorumla
+1 yılOzelliksizim ben
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 337 cevap paylaştı. hahahahah çok iyi
10 Yorumla