Para sorununu düşünmeyin para var gibi düşünün
Hayalinizdeki araba
Hayalinizdeki ev
Aşk iş tatil felan kısaca hayalleriniz nelerdir?
Para sorununu düşünmeyin para var gibi düşünün
Hayalinizdeki araba
Hayalinizdeki ev
Aşk iş tatil felan kısaca hayalleriniz nelerdir?
İlk önce yani klişe olacak biliyorum ama Sma hastası olan bütün bebekleri, çocukları kurtarmak için elimden geleni yapardım. Sağlık konusunda (paraya) gördüğüm, gücümün yettiği kim varsa yardım etmeye çalışırdım. Sonra da işte araba, ev, dünyayı gezmek sırasıyla hepsini yapardım 😂🙌🏻
Aslında bir çok hayali vardır herkesin. Benim ilk olarak yapmak istediğim bir hayvan sever olarak ülkedeki bütün hayvanların tedavi, mama masraflarını karşılamak olurdu. Sonrada onlara güvenli, sevecen, sıcak bir ortam hazırlamak..
Cevap
13Cevap
Tum bağımlılıklarla (madde, seks, internet, yalnızlık vs)- tedavisi mümkün olmayan hastalıklarla ilgili teşvik-niagara şelalesi, bermuda şeytan üçgeni ve kutsal topraklara gitmek isterdim..
Tek bir hedefim var evlenip eşim olursa çocuğum ya da çocuklarımla İsviçre’ye gitmek.
Evleneyim hallederiz
Dünyayı dolaştıktan sonra ülkeme döner bu esnada tanıştığım biri ile evlenir ülkeme döner bir restoran açarım
Tam gün karavanla gezmece. Bir de youtube kanalı açardım. Karavan hayatının ivilini civilini her şeyi paylaşırdım.
Benim kafadan olan partileri arkama alır cumhurbaşkanlığına aday olurum.
Kabe'ye gitmek, uzay mekiği ve kendi evini yapmak
Dünya turu, müstakil villa, tekne, klasik araba koleksiyonu
Daha sakin bi yerde 1+1 evde yaşamak isterim hayalim büyük değil ama bu bile olmuyor
Hayal denilince daha büyük birşeyler istersin
Çocukluktan beri hayalim Afrikalı çocuklara ve ailelere yardım etmek inşallah giderim birgün ama maalesef ekonomi banayayay
Aespa ve (g) idle ve BP konserine giderdim villa alırdım ondan sonra 4 tane tablet ve 4 tane telefon alırdım
İş kurarım kafa hep ticarete çalışır benim
kuracağın iş ne olurdu
telefon toplamak mantıklı geliyor hala riskli ama iş yapar
Biz karımla dünyayı gezeceğiz ve her ülkeden en az bir çiftle fantezi yapacağız. Sürekli kalite kültür sanat ve seksle dolu bir hayat
İsviçre veya Lüksemburgda iş bulur bir daha da ülkeye dönmezdim
En güzel arabayı ve mükemmel bir Villa alırdım
Ve uzun bir süreliğine dünya turuna çıkardım
Yatirim yapip daha fazlasini elde ederdim paradan daha degerli birsey yok
Kendime bir harita çizip sevdiğim insanla ölmene kadar ülke ülke dolaşmak isterdim 🙃
Türkiye turuna çıkarım ilk iş öödöxösödö
Karavanla her yeri gezmek isterdim...
Dünyayı gezerim. Aynı resimdeki şekil
Direkt buradan giderim
Burnumu yaptırırım araba alırım
Önce Mekke, Kabeye daha dünyayı gezerdim
Karavanla sevgilimle seyahat olurdu kesinlikle
Araba alırdım kendime🥺
Dünya turu yapardım
Kendime ev alırdım
Yurt dışına yerleşmek
Yazlık alırdım