Benim kuzenim (affedersiniz) burnunu karıştırıp ağzına sokardı parmağını.. Ve tadının güzel olduğunu söyleyip bana da denettirmek istemişti.. Ben de karınca yemişim küçükken ama küçükken!!!

Benim kuzenim (affedersiniz) burnunu karıştırıp ağzına sokardı parmağını.. Ve tadının güzel olduğunu söyleyip bana da denettirmek istemişti.. Ben de karınca yemişim küçükken ama küçükken!!!

aile içi şiddet ile büyüdüğüm için hiç arkadaşım olmadı halada sanal dışında yoktur. sanalda bile gidiyor insanlar sen çok iyisin diyip.
tüm bu süreçlerde babam annemi sarhoş gelip ve beni döverken aklımdan hayali karakterler oluşturdum onlar arkadaşım oldu.
insan burnu ile arkadaş olur mu hiç
bazen o hayali karakterlere vücut vermek ister gibi burnumla konuşurdum nefes alıp verince ses çıkıyor diye 😥😭
Üzüldüm abi reelde de arkadaşlık kurmaya odaklan
bu zaman da mı?
sanalda bile merhaba desen insanı sapık sanan ki haksız da sayılmazlar. doğru dürüst insan sayısı azalmışken
önyargılarla doğru kim eğri kim ne bilsin insanlar ki bizi de
onlardan sanıyorlar işte
o yüzden sanalda bile yalnız kalırken reelde mümkün değil
en azından buralarda
engel atıyor küfür ediyorlar hiç bir şey yapmasan da
...
öyle işte bazen belkide yalnızlık kaderindir kabullenmek istemezsin. istemiyorum da napim insan sevmek sevilmek istiyor.
Haklısın abi umarım bulursun yine de
teşekkür ederim
Cevap
2Cevap
Kötü bir alışkanlığım yok sadece inatçıyım biraz
Altıma işermişim
Hayalperestlik
Kötü mü sence hayalperest olmak? Ben de öyleydim kafamda bir arkadaşım vardı ve hep onunla konuşurdum ve ben çok severdimmm.
Evet kötü bir şey genelde ilgisiz büyüyen çocuklarda oluyor ve büyünce de gerçek hayata uyum sağlayamayor
Benim de anne ve babam ilgilenmezdi pek ama öyle olmadım bilemeyiz tabii de. Umarım ilerisi için çok daha iyi ve sosyal olabilirsin <3
Susmak..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?