Güldürebilen erkek her şeyden daha mı önemli?
Kim diyor bunları allasen

Güldürebilen erkek her şeyden daha mı önemli?
Kim diyor bunları allasen

gülmek güzeldir güldüren erkek her zaman dikkatimi çeker daha doğrusu birlikte gülebildiğim saçmalayabildiğim diyelim ama tek başına yetersiz tabii ki sadece güldürüyo diye olmaz yani başka bir şeylerde çekmeli diğer türlü sıradan erkek arkadaşım olarak kalır daimi
Haklısın
Kadınlar, erkekler de en çok statü ve dış görünüşe bakar. Erkeğin karakteristik özellikleri daha sonra gözden geçirilir.
Erkekler de kadının önce dış güzelliğine bakar. Daha sonra kadının karakteristik özelliklerini gözden geçirirler.
Yani güldüren erkek, kadının arzu edeceği dış görünüş ve statüye sahip değilse; çoğu kadının ilgisini çekmeyecek, ilgisini çektiği kadınlar için de hoş bir zaman geçirerek kendini iyi hissettirme amacına hizmet etmekten öteye geçemeyecektir.
Hayır kızlar genel de zaten güldüren erkekleri değil genelde yakışıklı uzun boylu veya zengin olanlarını tercih ediyor. yani hep şöyle bir konu vardır ya işte kızlar komik erkekleri sever diye bu tamamen yalan
kızlar kötü erkekleri sever ve iyi erkekler yani komik erkekler ile dertleşirler. bu her zaman böyle olmuştur. ama tabi ki de her insan aynı değildir sadece çoğunluk olarak söyledim. ki isteyen istediği kişi ile evlenir veya sevgili olur zaten. kriterleri değişir.
Bakılır valla kim demiş onu🤭
Cevap
23Cevap
Bakılır kim dediyse fazla atmış, güldürecez derken şebek olanlar da var...😄
Gözleri güldürmeye gelince orada dura kalıyolar...😄
Ahahaha mal olmaya görsünler...😄
Öyle bir dünya yok kimse kimseyi kandırmasın. Çgh2 Hacı niye yalnız 😂
Hayallar hawai hayatlar Somali 😂😂
Hayır değil. Karakterli adam gibi adam olması ve sözünün eri olması onemli
Benim fikrimde bu yönde, benden daha iyi anlatıldığında o yorumun sadeliğini paylaşmak kalıyor geriye;
https://www.instagram.com/p/ClMfDc_JyIt/
Kadının yüzünü değil gözlerinin içini güldurebilmeli erkek dediğin. Değilse şebekliğin lüzumu yok. Gerçi bu devirde bazıları şebeklik seviyor ve şebeklik geçer akçe olmuş.
Aksine komik olucam hirsi ile tipini ve statüsünü gölgeleyen insan dolu ortalik.. hem kim demis yahu kadinlar kendilerini gulduren erkeklerden hoslanir diye sacmalik..
Genel ihtibari ile şöyle kızlar. ilk başta tipe önem verir bu normal. herkes için geçerli ama. erkegin davranişları. ve karakteri kötü ise tipin artık önde bir önemi kalmıyor ama çirkin değil de normal. tipli bir erkek ise karakteri düzgünse. kiz onu tanıyarak sever uyumlu ilişkiyse bir ömür ilerler
Resimden sonra bakılması gerektiğini düşündüm kesinlikle 😂
Artık bir standart getirin kadınlar olarak 😔 maymuna döndük ya 😂
Olmuyor böyle ama şaapcaz bir şekilde 😂
Kimseyi kandırmaya gerek yok çoğu insan tipine veya fiziğine bakar. Şahsen ben de bakarım. Kendini geliştirmiş birisi olmasıda benim için yeterlidir. Statüyü umursamam.
Tip önemli değil diyenler inandırıcı gelmiyor valla. Hem gözüme hem gönlüme hitap etmeli diyorum. Statü çok da umrumda değil zaten.
Güldüren erkek nedir? Kızlar boya , yüz güzelliğine , arabaya ve maaşa bakarlar. Acı ama gerçek budur. 👍🏻
güldürmesi değilde ağır başlı olan kendi ayaklarının üstünde duran sorumluluk bilen bi erkeği isterim tercihen
Kadın / Erkeğin güldürmesi çok önemli değil vitrinde önemli biraz :)
valla ben dizi film falan komikse ona da gülüyorum.
komik olmasına gerek yok
Statüsünede bakılır tipinede hatta kadınlar daha fazlasını ister
Her zaman bakılır. Sadece diğerlerine göre 2-0 öndedir
Bana hep gülüyorlar ama konuşma komik geliyor ondan yani
Kadın neden erkeği güldürmüyor?
Bakın bi zahmet
Espri seviyesi zeka ile doğru orantılıdır
Yoo bakılır 😄 tipi de önemli karakteri de. 4 milyar erkek var, istediğini seç beğen al
Güldürebilmek bi meziyettir bence
Bi erkek neden güldürür ki boş işler
Bakılabilir sırf gülüyorum diye de olmam.
Bakılsa fena olmaz...
genelde bakılmıyor gibi
Tip desen var
Kadınlar herşeyine bakar
Tipsiz, statüsüz erkeğe gülünmez
Ben bakarım.
Bakılır bence.
Bakilir
kesinlikle bakılır
parası olsun yeter
hayır. palyaço ile işim olmaz
Hım tartışılır