Selam ♾️ Bugünlerde gündeminiz de neler var, sizi yoran ya da erken uyanmanızı sağlayan şeyler nelerdir. ya da planınız, beklediğiniz bir şey var mı bu hayatta.

Selam ♾️ Bugünlerde gündeminiz de neler var, sizi yoran ya da erken uyanmanızı sağlayan şeyler nelerdir. ya da planınız, beklediğiniz bir şey var mı bu hayatta.

Selam Barışcan... Sadece bugün değil bir süredir hep aynı gündem içindeyim.. değer vermeyene , istemeyenin yanında ısrarla olmayaya neyi hak ediyorsam onu hayatıma çekmeye sevgiye , özene en çok da kendimle ilgili mutlu barışık ve kabullenise geçmeye çalışıyorum.. gündemin bir süre daha bu olacak basardigimda Yeni gündemler düşünürüm 🤗🤗
Umarım gündeminde her zaman mutluluk olur abla 🤗🤗
Umarım 😀🤗
Anlamsızca beklemek var. Neyi bekliyorum, kimi bekliyorum bilmiyorum ama bi bekleme işte.
Huzuru, sevgiyi, iyi hissetmeyi bekliyorum.
Gündemim hep bu... normal olarak gündem
şu an KS da yeni fenomenlik etiketim var
Barış'ın beni desteği ile alacam inşallah o yeni etiketi..😂❤
İstediğim tüm etiketler umarım senin olur abla destekliyorum her zaman <3 😂
Tam destek hep destek🎉😂
Kesinlikle 😂 ✨
Gündemimde pek bir değişiklik yok şu an. Sadece sağlıkla ilgili ek olarak uğraşmam gereken şeyler var ve bak yine aklıma geldi, yarın yirmilik dişlerim çekilecek. 👀🦷
Çıkmamış olan yirmilik* . d
Yaa geçmiş olsun umarım ağrı falan olmaz 🧚♀️💫
Teşekkür ederim ✨🧚🏻♂️
Rica ederim 🧚♀️💫
Düşündüm de barışcım hiç bir şey yok.
İşten eve evden işe...
Sakin, sessiz, stabil yani her şey.
Her zaman güzel geçsin abla hayatın.. :)
Amin.
Teşekkürler 🌸
Rica ederim abla 🌸
Cevap
14Cevap
Bugünlerde gündemimde ailem, arkadaşlarım var.
Gelsin hayat bildiği gibi var şddldlfşşfld bu cümleyi de çok seviyorum
Bugünlerde gündemimde ders çalışmak var ama erken kalkmayı başarmam lazım, uyku düzenim çok bozuldu artık sabah uyuyup akşam uyanıyorum 😄
Sabah erken uyanmama sebep olan tek şey iş, iş ev ev iş arası mekikt okuyan biriyim pek plan yapmıyorum son derece sıkıcı bir hayatım var 😂
Her zamanki şeyler. Spor yapmak, kitap okumak, arkadaşlarla vakit geçirmek falan
Klasik hayatıma devam ederim. Spor , eğitim , araştırma ...
İş ve sıcaklık konusu
Spor
Film
Kumsal
Sağlık diyelim kısaca😁
Gündemim de GTA5 de zengin olmak var 😄
Değişen bir şey yok.
Çok karıştı gündem her şey var
Vallahi hiçbir şey yok dünyayı boşaldım kardeşim
Pardon boş verdim olacaktı 🙈🙈
Hiç bir şey yok param da yok
Her şey var ama param yok.
Tatil biraz dinlenmek
Kendimi tekrar düşünüp tartıyorum dün yüzüme gülüp samimi olan insanın bugün umursamamasını nerede hata yaptığımı düşünüyorum.
hayattakala bilmek
Ev tadilatı
Sevilmek var
Uzay robot ahit sandığı. Büyülü kitap
Ne yazık ki epey iş yoğunluğu var
Sağlık
arda güler var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?