Kişilik & Karakter Hata olduğunu bildiğiniz hâlde tekrar, tekrar yaptığınız şey? süngerbobyeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Fincan yazısında kendimi gördüm diyenler derneği 🙋🏻♀️😆Var mı yapmayı sevdiğiniz hatalar? Hata olduğunu bildiğiniz hâlde tekrar, tekrar yaptığınız şey? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Sigara içmek maalesef afiyet olsun günaydın 0 2 Yorumla süngerbobyeyy +1 yıl Teşekkürler ☺ u Barış_LonelyForever +1 yıl Rica ederim ☺️
kapraz Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Evet hata olduğunu bilsemde evli biriyle birlikte oldum ve tekrar tekrar 😂 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. İnsanlara inanmak, şans vermek, affetmek 0 0 Yorumla
YgzKhrmn Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 51% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı. Var "çocuk" 0 0 Yorumla
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 602 cevap paylaştı. Onu sevmek :( 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Güzel hatalarim var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sigara içmek maalesef afiyet olsun günaydın
Teşekkürler ☺
Rica ederim ☺️
Evet hata olduğunu bilsemde evli biriyle birlikte oldum ve tekrar tekrar 😂
Mastürbasyon ve p*rno izlemek
O kadar çok şey var ki
İnsanlara inanmak, şans vermek, affetmek
Var "çocuk"
Onu sevmek :(