Kişilik & Karakter Uykun kaçtığında ne yaparsın? teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Uykun gelmez vakit geçmez sıcak bastırır klima dokunur Sahilde geçe dalga sesleri ile uykumun gelmesini beklerim Güncellemeler+1 yıl Hayırseverin biride hasırını bırakmış sağolsun kıvrılıp yatıcam Uykun kaçtığında ne yaparsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Sigara yakarım 0 0 Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 945 cevap paylaştı. neresi orası 0 1 Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Bodrum Yorumla
gece128282 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl her zaman sahile inerim ve tabii ki müzikk 0 2 Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Misss Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Bide çocuklem sahilde yarardım altına kaçırdığımda denize girer eve öyle dönerdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sigara yakarım
Tik tok a girerim Facebook gireriim vs
neresi orası
Bodrum
her zaman sahile inerim ve tabii ki müzikk
Misss
Bide çocuklem sahilde yarardım altına kaçırdığımda denize girer eve öyle dönerdim